שיתוף החומרים שלי
-
אחרי מלא זמן שלא תכנתתי אלקטרוני ישבתי היום וניסיתי (מאז י’'ז בתמוז התעסקתי בעיקר עם הלייב).
זה מה שיצא בחמש דקות…
בהנאה…
-
אחרי מלא זמן שלא תכנתתי אלקטרוני ישבתי היום וניסיתי (מאז י’'ז בתמוז התעסקתי בעיקר עם הלייב).
זה מה שיצא בחמש דקות…
בהנאה…
@הקלידן-הצפוני קצת מידי מונוטוני כל הסולו אבל אהבתי, בעיקר את באס אבל בסוף אין ספק שזה רמה מטורפת
-
@הקלידן-הצפוני קצת מידי מונוטוני כל הסולו אבל אהבתי, בעיקר את באס אבל בסוף אין ספק שזה רמה מטורפת
@קורג
מסכים איתך שזה מונוטוני בסוף זה כל ארבעה ברים חוזר על עצמו
אבל אני מגדיר את זה כ Shorts…
יעני שאני משתמש בזה מתי שצריך דרופ קצר וחזק… -
זה מה שיצא בחמש דקות…
בהנאה…
@הקלידן-הצפוני טראק טוב, כמו שאמרו פה - די חוזר על עצמו, אבל זה מצוין למעבר בין שיר לשיר, לדעתי כדאי להוסיף מילוי, כי שומעים רק בס וסולו…וזה חסר, צריך להוסיף עוד.
-
זה מה שיצא בחמש דקות…
בהנאה…
@הקלידן-הצפוני …וואו… חופר באוזן הבס הזה… תמצא עוד סוגים במקום להשתמש בו כל הזמן!! יש עוד צורות לשימוש בבס חוץ מעל הפעימה עצמה עם סיידצ’ן. זה משעמם!! נכון שיש הרבה טראקים כאלה - אבל מהיום שנכנסתי לאתר הזה - ועד עכשיו - כל הפזמוני טראקים שלך זה עם הבס הזה…
…ולא שהוא מכוער, כן? הוא טוב. אבל נמאס… -
@הקלידן-הצפוני …וואו… חופר באוזן הבס הזה… תמצא עוד סוגים במקום להשתמש בו כל הזמן!! יש עוד צורות לשימוש בבס חוץ מעל הפעימה עצמה עם סיידצ’ן. זה משעמם!! נכון שיש הרבה טראקים כאלה - אבל מהיום שנכנסתי לאתר הזה - ועד עכשיו - כל הפזמוני טראקים שלך זה עם הבס הזה…
…ולא שהוא מכוער, כן? הוא טוב. אבל נמאס…אם אתה מדבר על הסאונד…
צודק.
גם לי נמאס.
(ולא כל מה שהעליתי עם הבס הזה)פשוט עדיין לא מצאתי משהו שיש לו מספיק דרייב מצד עצמו ומצד שני הוא לא צורם הוא גבוה מידי.
תן לי רעיונות (או דגימות…)
-
אם אתה מדבר על הסאונד…
צודק.
גם לי נמאס.
(ולא כל מה שהעליתי עם הבס הזה)פשוט עדיין לא מצאתי משהו שיש לו מספיק דרייב מצד עצמו ומצד שני הוא לא צורם הוא גבוה מידי.
תן לי רעיונות (או דגימות…)
@הקלידן-הצפוני …תדגום לבד. זה קלי קלות. כי בס לא צריך מריחה רבתי. מספיק אוקטבה אחת. חפש (בקשמיר וכדו’) דגימה טובה של בס - בעדיפות לאחת שמגיעה על C - ותתחיל להנות. אני עצמי שמתי כמה כאלה. זה יוצא טירוף.
-
@הקלידן-הצפוני …תדגום לבד. זה קלי קלות. כי בס לא צריך מריחה רבתי. מספיק אוקטבה אחת. חפש (בקשמיר וכדו’) דגימה טובה של בס - בעדיפות לאחת שמגיעה על C - ותתחיל להנות. אני עצמי שמתי כמה כאלה. זה יוצא טירוף.
מכיר את קשמיר…
אבל אני לא מצאתי שם משהו שיישאר מצד אחד מספיק שמן בנמוכים ומספיק דרייב בגבוהים (שיישאר ככה גם אחרי שדגמתי…)
אדרבה תן לי רעיון משם.
הדגימה הזאת מורכבת בעצם משתיים אחד לנמוכים ומעל זה עוד אחת לגבוהים…
(ואגב בנוגע לטענה שלך… באותה רצועה הקטע השני בלי הבס הזה…) -
מכיר את קשמיר…
אבל אני לא מצאתי שם משהו שיישאר מצד אחד מספיק שמן בנמוכים ומספיק דרייב בגבוהים (שיישאר ככה גם אחרי שדגמתי…)
אדרבה תן לי רעיון משם.
הדגימה הזאת מורכבת בעצם משתיים אחד לנמוכים ומעל זה עוד אחת לגבוהים…
(ואגב בנוגע לטענה שלך… באותה רצועה הקטע השני בלי הבס הזה…)@הקלידן-הצפוני קודם כל - אם אתה מחבר את שני הסמפלים של הדגימה שמופיעים לך באורגן - ה L וה R, זה יוצא מצוין. לא כמו המקור - אבל לא הבדל גדול מידי…
כשיהיה לי זמן אני יחפש לך… משהו שאני לא שמתי - ונשמע טוב… לא נראה לי שנשאר כאלו…@הקלידן-הצפוני כתב בשיתוף החומרים שלי:
ואגב בנוגע לטענה שלך… באותה רצועה הקטע השני בלי הבס הזה…
אהמממ… כתבתי מפורש שזה בקטעים הגבוהים בלבד… ‘‘פזמוני טראקים’’. סוף ציטוט…
-
@הקלידן-הצפוני קודם כל - אם אתה מחבר את שני הסמפלים של הדגימה שמופיעים לך באורגן - ה L וה R, זה יוצא מצוין. לא כמו המקור - אבל לא הבדל גדול מידי…
כשיהיה לי זמן אני יחפש לך… משהו שאני לא שמתי - ונשמע טוב… לא נראה לי שנשאר כאלו…@הקלידן-הצפוני כתב בשיתוף החומרים שלי:
סבבה…
כוונתי היתה שזה קטע אחר לא קשור
ובס שם באמת שונה