FL Studio 21
-
@חכם_בלילה כתב בFL Studio 21:
@CUBASE את זה הבנתי נשמה
מה שהלחיץ אותי שזה בערבית..
ואני ממש אבל ממש לא מתקין את זה עד שאין אישור מ @איש-אחד שזה לא וירוס...האתר הזה אמנם בערבית, אבל בדר"כ הוא מעלה מפורצים שאפשר לסמוך עליהם (עד כמה שאפשר לסמוך על גנבים...)
נקוט האי כללא בידך, שהפריצות של R2R, וכן של v.r. team הן כמעט תמיד אמינות, והן גם החברות השולטות בשוק הפריצות. רוב הפריצות האיכותיות שאני מכיר הן מהם.
אני מתכוון שאתה לא צריך להילחץ- אם אתה רואה משהו עם חתימה שלהם אתה יכול להיות די רגוע. -
@איש-אחד הורדתי וזה עושה לי את אותה השגיאה של אתמול...
מה לעשות?זה לא קשור. (זה רק אומר שההתקנה מחקה את קיצור הדרך של ה-FL הישן שהיה לך).
עכשיו בדוק בלחיצה על כפתור ווינדוס ולמעלה בנוספו לאחרונה אם אתה רואה את זה.
-
-
@חכם_בלילה תראה כאן את השרשור ואת מה שהגבתי ל @Yossile ...
בהצלחה! -
@חכם_בלילה אני לא זוכר האם האנטי וירוס מוחק שם קבצים (מאמין שכן - כי אתה פורץ ידנית...), אני מראה שם בדיוק אחד על אחד איך להתקין, אצלי התוכנה קיימת מאז על המחשב ועובדת כרגיל מאמין שגם ל @Yossile
-
@Benaya זה 21?
אגב מישהו יודע אם אפשר לסמוך על האתר הזה https://igetintopc.com/image-line-fl-studio-21-with-extensions-and-plugins-free-download/ -
@חכם_בלילה כן, אומנם לא הגרסה האחרונה אבל נדמה לי זאת שלפניה, התקנתי עכשיו אצלי את הגרסא האחרונה אבל היא לא פרוצה אז אני מחזיר את הגרסה הזאת...
-
@חכם_בלילה מצורף בשרשור ההוא - יש'ך שם גם סרטון הדרכה - אם אתה לא מבין מה שכתבתי - אתה יכול לנסות בהתחלה בלי להשבית ואם זה מוחק את הקבצים אז תשבית...
-
@חכם_בלילה 24 זו השנה שזה יצא, 21 זו הגרסא, יש גם תתי גרסא אבל זה פחות משנה...
-
@חכם_בלילה הנה מצורף צילומסך...
העליון זה קישור לסרטון התחתון זה התוכנה וכתוב עליה איזו גרסא זה - ואל תשכח את הסיסמא לקובץ!!
אגב, שתיהם פתוחים בנטפרי -
-
-
אגב איך אני מעביר שמע דרך הכבל MIDI ולא תווים של MIDI?
אין אפשרות כזו.
כבל מידי מעביר רק נתוני מידי ולא שמע.