מקצבים שבניתי על קורג.
-
@י-פ כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
במכה של התופים היה מעורב בס
סורי. כאמור, בניתי את החלק הזה לפני חצי שנה ולא זכרתי שזה קיים. צודק במאה אחוז. רק שעל הווליום של זה - אין לי שליטה אלא אם כן אני מוריד את הווליום של כל הערוץ..
@י-פ כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
גם שנייה אחרי זה היה בס
מצטער. לא שמתי שום בס בבית. אני יכול לשלוח לך את המקצב כקובץ לקורג אם אתה לא מאמין לי..
-
@קורג-PA-700 אולי זה טוב יותר בשביל כמה בחורים שיקפצו מזה יותר.. אבל נו באמת..
כשאתה מנגן באירועים (ואני מדבר על הקטנים - כמו הדוגמא שהזכרת, ולא על קלידן שמחפש כסף) אתה מנגן כדי שהציבור יקפוץ מטראקים? אני נהנה לנגן - ונהנה לשמוע את המקצבים (או הטראקים) בליווי זמר וקהל. נכון שאני גם מחפש תגובות, ורוצה שיהנו, אבל אם יש מוזיקה מספיק איכותית - והאורגן עומד בסטטוס שמוציא את זה - החבר'ה מסוגלים לקפוץ גם מטראקים מלודיים.
||ואם זה המצב אצלכם - אל תבוא לנגן.. כי לא ירקדו.. || -
@מיכאל כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
בשנייה האחרונה לפני שמתחיל הזמן, מישהו סוף סוף הביא לי סיידצ'ן, ועכשיו לבנות טראק טוב זה ממש ממש לא קשה... כבר איבדתי את הסיפוק שאחרי העבודה, אבל זה נשמע יותר טוב.. אין מה לומר... תשפטו אתם.
mk 24.MP3אתה רוצה לומר לי שעד עכשיו עשית את זה עם הפיץ'?
-
@הקלידן-הצפוני אהה. לכן מצד אחד היה לי הרבה יותר קשה להוציא טראקים, אבל מצד שני - היה לי סיפוק בכל דבר שהוצאתי. לדעתי זה עדיף.
-
@מיכאל
אתה מכיר טוב את ההגדרות של הפיץ'? -
@הקלידן-הצפוני לא. בכלל לא. דווקא שאלתי פה פעם אם מישהו יודע על זה משהו. לא ענו לי.
לי בכל אופן הגיע סט עם הרבה מהסאונדים האלקטרוניים עם פונקציה כזאת בפיץ'. יש לי עוד הרבה סאונדים שכמעט שברתי את האורגן בניסיון למצוא איך מסדרים גם להם ת'פיץ' ככה. העלתי חרס כמו שאומרים. -
@מיכאל כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
שנייה האחרונה לפני שמתחיל הזמן, מישהו סוף סוף הביא לי סיידצ'ן, ו
איך אני משיג כזה
-
@יצחק-שטיינער USER01.STY
בבקשה. למי שיש קורג 700 או 1000 יכול לקחת את המקצב הבודד מהקובץ ולהתקין באורגן. משם פשוט מעתיקים מערוצי האינטרו לערוץ בו אתם רוצים סיידצ'ין במקצב שלכם. הכל עובד על מספרים של CNTRL וזה חוסך ת'עבודה..
לתשומת לב - אפשר להעתיק רק לערוץ ריק - ורק אח''כ לנגן ביחד עם הסיידצן. אין אפשרות להעתיק לערוץ שכבר קיים בו סולו.
בהצלחה. -
@חובבן כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
אני קצת מבין בהגדרות של הפיץ' וכדומה למי שבכל זאת מעוניין
והסיידצ'ן הזה - מה זה?
משהו חיצוני שאתה מתקין על האורגן?
או שזה רק על מחשב?
בגוגל לא מצאתי הסבר מספק.קצת לא מסתדר לי, איך אתה מבין בהגדרות של פיצ' ולא יודע מה זה סייצן ועוד שואל אם זה משהו חיצוני כשכל מי שמבין באורגנים יודע שאין אפשרול לחבר משהו חיצוני לענין???
בכל אופו יש על זה שרשורים שלמים לך תקרא -
@מייבין-באקורדים מבין בפיצ' - אני מבין, ישבתי אלפי שעות בחיים על תכנות,
וידעתי מה זה סיידצ'ין רק שלא ידעתי שככה קוראים לו
ו@מיכאל אמר שמישהו הביא לו אז חשבתי שמדובר על תוסף כלשהו
בכל מקרה עלו פה סרטון מיוטיוב שדי עוזר בענין הזה -
תכנות על אורגן?
יאללה אם אתה מבין בזה תן לנו שיעור מיקצועי על התכנות
מחכים!!! -
למשל, תכתוב על LFO בקורג איך זה עובד איך מכוונים אותו
-
יאלה. חוזרים לעבודה. אשמח לתגובות. הערות. הארות. וכו'.
mk 41.MP3