מקצבים שבניתי על קורג.
-
-
@מיכאל קודם כל כל הכבוד!!! אני התעצלתי לכתוב הכל בפירוט
אני עדיין ממתין לצדיק שיפרט מה עושה כל מספר באופציות של הCNRL 10- צידוד 11 סיידצן ומה עוד
ומי יכול להסביר איך מתכנתים עיוות של פי'צ עם הBEND
ויש שם עןד אופציה חוץ מכנרל בנד ונוט יש גם עוד משהו מה זה? -
התחלתי לאחרונה לעבוד עם המידי באורגן. עשיתי ביצוע לשיר אין עוד מלבדך מהאלבום החדש של ישי ריבו. אשמח לתגובות.
mk ribo 3.MP3
ואגב - הכל סאונדים מהאורגן בלבד.... -
@מיכאל חמוד מאוד, כמו שכתבו פה, מצטרף שקצת חסר מידי בבית, אבל מדהים שזה מה שאתה מפיק מהאורגן עצמו, יכול להיות שכדאי להגביה טיפ טיפה את התופים, בעיקר את הקיק, אולי תכפיל ותנמיך, אף שאת המצליתיים שומעים היטב.
עכשיו שמעתי את השיר המקורי, וזה נשמע בול, ובעקרון גם בשיר המקורי התופים יחסית חלש, אבל בגלל שאינו דומה שירה של ישי ריבו לגיטרה והסקסופון שניגנת, יכול להיות שכדאי קצת להגביה.
מה הכוונה מידי, אתה מחבר את האורגן למחשב נייד? -
@קורג-PA-700 לא. יש 4 מצבים בצד שמאל למעלה על הכלי שלך, כן? הראשון זה נגינה קלאס על מקצב, השני - זה סונג - של השמעה של קבצים דרך המדיה והרביעי זה הסאונד. אז הנה נשאר השלישי - ששם יש הקלטת מידי - שזה אומר הקלטה של התוים שניגנתי - על כל הערוצים ובנפרד כמובן - ואני יכול למשל להעתיק אותם לאורגן אחר - וגם של חברה אחרת - ולהשתמש באותו קובץ - אבל בלי הסאונדים שהיו על האורגן שלי.
אז פשוט זה הקלטה אחת ארוכה - ולא מקצב שמכפיל את עצמו. וזה דורש המון דיוק, כי אתה לא בונה הכל על AM אלא את כל האקורדים של השיר, וזה כולל תיפוף של כולו וכו'.. -
@אלי-לפה כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
אבל כדי לך יותר להכפיל צלילים בכלים האקוסטיים במקומות היותר יבשים כגון בבית
@קורג-PA-700 כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
מצטרף שקצת חסר מידי בבית, אבל מדהים שזה מה שאתה מפיק מהאורגן עצמו, יכול להיות שכדאי להגביה טיפ טיפה את התופים, בעיקר את הקיק, אולי תכפיל ותנמיך, אף שאת המצליתיים שומעים היטב.
עכשיו שמעתי את השיר המקורי, וזה נשמע בול, ובעקרון גם בשיר המקורי התופים יחסית חלש, אבל בגלל שאינו דומה שירה של ישי ריבו לגיטרה והסקסופון שניגנת, יכול להיות שכדאי קצת להגביה.
אין לי מושג למה התכוונו פה. אני מקשיב ומפיק על פי המקור וכך זה עובד שם. אולי לגבי התופים - יש משהו. כי אין לי את הסאונד העמום הזה שהוא משתמש שם.
לדעתי - אם נשמע בבית שחסר - זה לא בגלל חוסר ווקאל, אלא בגלל שאין לי את הקנון. הוא שם אותו כל רגע בבית, באפקט מרוח ומלא הד, (ולא רק בפתיח..) וזה ממלא המון. אבל כמעט ולא שומעים, כי הוא שם אותו רק בחלקים שישי שר באותו רגע, ולא ברגעים של שקט. -
קודם כל - תודה על התגובות, שמחתי לשמוע.
עכשיו לקחתי שיר יותר מסובך, אני לא יודע אם מכירים. מהאלבום החדש של גרשי אורי. השיר נקרא - לכל זמן. תהנו, מומלץ באוזניות.
mk uri.MP3ולמי שלא מכיר ומתעניין -הנה המקור.
02. lakol zman (a time for everything).mp3