מקצבים שבניתי על קורג.
-
@מיכאל יפה מאוד, לדעתי יש מעבר לא טוב בין הרעש של INTRO 1 לשקט של INTRO 2, או שתנמיך ב-1 את הבס או שב-2 תחליף לסאונד יותר חיוני, אגב, אני מדבר על הסולו כי ב-2 מבחינת התופים זה מספיק גבוה. (שמעתי את זה בלי אוזניות בצורה פיראטית ,יכול להיות שלכן זה היה נשמע לי כ"כ נמוך ב-2.
-
@קורג-PA-700 ההבדל הוא שאת אחד בניתי לפני חצי שנה. ואת 2 - אתמול.
הסולו ב 2 לא בסדר? אולי טיפה חלש, כי עשיתי אותו מתפתח, אז הוא מתחיל נמוך, אבל תשמע באוזניות, לדעתי זה כן בסדר.
ואם בכל זאת - אז תפרט טיפה יותר מה מפריע לך. -
@קורג-PA-700 ואיך הטראק בכללי? זה בנורמה הסגנון הזה? ''הלחנתי'' את זה בזמנו בהתקפת עצבים קשה.. היום זה נשמע מעט פרוע, אבל אולי אנשים אוהבים את זה...
-
@קורג-PA-700 כל אחד והטעם שלו... אם אתה אוהב רק מקפיץ - תקשיב לאפרים מרקוביץ'... אני בכל אופן מתחבר לטראקים עם טיפה מלודיה - וזה מה שיש ביוחנן שאין באחרים...
-
@מיכאל מבחינה מוזיקלית, אתה צודק שעדיף את הטראק 23, אבל כשאתה נמצא במסיבת סוף שנה של ישיבה קטנה עדיף את הטראק הזה, וחוץ מזה, זה לא שהטראק הזה הוא בלי מלודיה, אלא הוא קצת פחות...
וכמו שעדי נתנאלי אמר שכל המוזיקה האלקטורנית היא פיצוחים, ורק פסנתר זה מוזיקה אמיתית, אני לא חושב כך, כי גם לדאנס יש איכות, פשוט צריך לדעת להיות יוחנן, שעושה את זה בצורה הכי טובה. -
@י-פ כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
במכה של התופים היה מעורב בס
סורי. כאמור, בניתי את החלק הזה לפני חצי שנה ולא זכרתי שזה קיים. צודק במאה אחוז. רק שעל הווליום של זה - אין לי שליטה אלא אם כן אני מוריד את הווליום של כל הערוץ..
@י-פ כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
גם שנייה אחרי זה היה בס
מצטער. לא שמתי שום בס בבית. אני יכול לשלוח לך את המקצב כקובץ לקורג אם אתה לא מאמין לי..
-
@קורג-PA-700 אולי זה טוב יותר בשביל כמה בחורים שיקפצו מזה יותר.. אבל נו באמת..
כשאתה מנגן באירועים (ואני מדבר על הקטנים - כמו הדוגמא שהזכרת, ולא על קלידן שמחפש כסף) אתה מנגן כדי שהציבור יקפוץ מטראקים? אני נהנה לנגן - ונהנה לשמוע את המקצבים (או הטראקים) בליווי זמר וקהל. נכון שאני גם מחפש תגובות, ורוצה שיהנו, אבל אם יש מוזיקה מספיק איכותית - והאורגן עומד בסטטוס שמוציא את זה - החבר'ה מסוגלים לקפוץ גם מטראקים מלודיים.
||ואם זה המצב אצלכם - אל תבוא לנגן.. כי לא ירקדו.. || -
@מיכאל כתב במקצבים שבניתי על קורג.:
בשנייה האחרונה לפני שמתחיל הזמן, מישהו סוף סוף הביא לי סיידצ'ן, ועכשיו לבנות טראק טוב זה ממש ממש לא קשה... כבר איבדתי את הסיפוק שאחרי העבודה, אבל זה נשמע יותר טוב.. אין מה לומר... תשפטו אתם.
mk 24.MP3אתה רוצה לומר לי שעד עכשיו עשית את זה עם הפיץ'?
-
@הקלידן-הצפוני אהה. לכן מצד אחד היה לי הרבה יותר קשה להוציא טראקים, אבל מצד שני - היה לי סיפוק בכל דבר שהוצאתי. לדעתי זה עדיף.
-
@מיכאל
אתה מכיר טוב את ההגדרות של הפיץ'?