תחרות הקלידנים 2 - סקר
-
@מיכאל כתב בתחרות הקלידנים 2 - סקר:
צביקי - עם כל הכבוד - עלה בעיקר בזכות ההופעה החיצונית ורמת התפקוד מול הזמר,
אני חושב שבכלל צביקי עלה בגלל שהוא ניגן עם מנדי ג'רופי והוא עשה ביצוע מאוד עדין ואותנטי אז מנדי הכריע לטובתו. מבחינת מי היה יותר טוב - למרות שאיציק בכלל לא זרם והיו לו מלא פשלות אני חושב שהוא נתן מעטפת טובה יותר לשיר מצביקי (אא"כ אתה חבדניק שמחפש עדינות ואותנטיות).
-
@מיכאל כתב בתחרות הקלידנים 2 - סקר:
והרשקוביץ - לדעתי באמת יזכה - כי הוא הפציץ יותר מכולם, וזה חוץ לבנייה המטורפת שלו.
(למרות שזה סאונדים של יוחנן.. א גרויסע חוכעם...)ממש ככה
-
@מוישי-בקרמן סליחה, אחד שיודע טיפה להפעיל טראקים
לא הופך ליותר מוזיקאי ממני וממך... -
@קורג-PA-700-אלוף ממש היה חסר לי האישור ש'ך...>! (Spoiler) Text
-
מוזר לי שאף אחד לא הצביע לצביקי תכלס' הוא מקצוען טובא לומד אצל אהרון רזאל כו' ויש לו את זה גם בקלאסי - לייב.
אגב דעתי על הרשקוביץ - לא התלהבתי יותר מדי חוץ מזה שסתם תמוה למה לא הביא שום קטע של לייב חוץ מקצת מאוד באודישן הראשון לדעתי עיקר ההצלחה שלו חוץ מכמובן הרייטינג של התוכנית זה שהוא מאד משקיע בהכנה לפני כל פעם ורואים את זה -
אז למה אתה לא הצבעת לו?
-
@קורג-PA-700-אלוף אף אחד לא אמר מה עדיף.
רק הזכרתי מה למעשה היה... -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
מצטרף בחום לכל האוהדים של פסח איידנסון האלוף!!!
הוא מקצוען ותותח על
וכמו בפרקים הקודמים - שהוא בונה לבד מקצבים ועוד
מנגן כלייזמרים שאף אחד מהמתמודדים האחרים לא עושים
יש לו ידע מוזיקלי ברמה מקצועית במיוחד
מוכיח את עצמו בחתונות שמופיע בהם עם גדולי הזמר ומקפיץ את כל האולם - וגם בזמן הסעודות הוא נותן בראש עם הפסנתר וכו' וכו' -
@suc כתב בתחרות הקלידנים 2 - סקר:
תכלס תגידו מה שתגידו יונתן הרשקוביץ הוא הכוכב.
עם כל הכבוד לפסח הוא קלידן מעולה אבל הוא לא כוכב והוא יהיה קלידן קלאס של חתונות חסידיות שיש היום המון.
יונתן מביא הרבה דברים חדשים ומעניינים, ותחשבו שזה הוא הספיק בשלוש שנים! אני רק חושב מה הוא יביא עוד כמה שנים!אני אגיד לך משהו אני הכרתי את יונתן הרשקוביץ שהוא ניגן כבר לפני 5 שנים הכל שטויות
-
@י-פ כתב בתחרות הקלידנים 2 - סקר:
תכלס תגידו מה שתגידו יונתן הרשקוביץ הוא הכוכב.
עם כל הכבוד לפסח הוא קלידן מעולה אבל הוא לא כוכב והוא יהיה קלידן קלאס של חתונות חסידיות שיש היום המון.
יונתן מביא הרבה דברים חדשים ומעניינים, ותחשבו שזה הוא הספיק בשלוש שנים! אני רק חושב מה הוא יביא עוד כמה שנים!אני אגיד לך משהו אני הכרתי את יונתן הרשקוביץ שהוא ניגן כבר לפני 5 שנים הכל שטויות
אני לא מאמין לך
נקודה
הוא נראה אמיתי במה שהוא אומראתה לא חייב להאמין אבל אני ישבתי וניגנתי איתו לפני 5שנים או 4.9 כזה