תחרות הקלידנים 2 - סקר
-
@מייבין-באקורדים בינה"ז
-
דעתי האישית שיונתן הרשקוביץ יזכה
משתי סיבות
א. הוא ממש אבל ממש תותח
ב. בכל תכנית ריאלטי בדרך כלל מנצח מי שהוא סטאר ויונתן סטאר
חוץ מזה שהאנשים האלה מביאים הכי הרבה רייטינג -
לגבי מה שכתבו כאן על הבניית מקצבים של הרשקוביץ לעומת איציק אהרון שניהם מוכשרים אבל בבנייה אי אפשר כל כך להשוות ביניהם כי מצד אחד היום לפחות ככה זה בימאהה
באלקטרוני כל אחד יכול היום לתכנת (לפני שמתרעמים פה ברור שיש רמות שונות של בנייה ואין ספק שהרשקוביץ בונה טוב אבל-)כל אחד יכול לשים ביט תופים אלקטרוני בס ולשים כמה פדים וזהו כך שלמדוד משהו לפי האלקטרוני מול משהו שמנגן ובונה יותר רוק/פריילאעך/קטרון(כגון איציק אהרן מה שהזכירו פה) זה לא חוכמה כי ברור שיותר קשה לבנות פריילעאך/קטרון טוב עם אלסיס טוב ומקצב מלא וברמה אך אין ספק שבאלקטרוני שהרשקוביץ בונה מאד טוב ובונה גם במקצועויות ולא רק שם בס תופים אלא ממלא את המקצב רואים את זה גם על הפתיחים שלו
שורה תחתונה (תרתי משמע) כל אחד טוב בתחומו -
@שמעון-זכריה לגבי הזכיה, בדרך כלל אלה שזוכים בתוכניות ריאלטי נעלמים אחרי התוכנית ולא שומעים עליהם - נסו להבין על מי לא ישמעו אחרי התוכנית - הוא בדוק זוכה!!
-
@Benaya כתב בתחרות הקלידנים 2 - סקר:
@שמעון-זכריה לגבי הזכיה, בדרך כלל אלה שזוכים בתוכניות ריאלטי נעלמים אחרי התוכנית ולא שומעים עליהם - נסו להבין על מי לא ישמעו אחרי התוכנית - הוא בדוק זוכה!!
נכון, מנדי ברנדווין זכה במקום השלישי והיום יש לו תזמורת מלאה !
ולחשוב שהוא כזה נגן צעיר עם תזמורת מלאה
דויטש זכה במקום השני ומנגן ערב ערב -
@אחד-שמבין כבר היה רבע גמר??.?
אם כן תשלח לי קישור לפרק -
@מוישי-בקרמן לפי החשבון אז יורוביץ וגלעד עולים
ובן עטר ונוילנדר נופלים ...כך זה לפי הסקר -
אבל הסקר לא משקף בכלל את המציאות. זה שבסקר אחד יותר או שתיים יותר הצביעו לגלעד או יורוביץ יותר מאשר נוילנדר ובן עטר זה לא אומר כלום. הרי הצביעו ליורוביץ' 2 אנשים ולבן עטר אחד..... אבל אם אתה רואה שמתוך 85 אנשים, 95% מהקולות הולכים לפסח או להרשקוביץ, אתה מבין שמי שיזכה זה אחד מהם ולא מישהו אחר...
-
@יונתן-וייס אני רואה שקמת שנון היום...
אני מבין שמפריע לך טיפה הסתלבטיות,
אבל אין מה להתווכח על עובדות...
בא תסביר במה בדיוק הבניה שלו כ''כ מטורפת כטענתך..
הרי הכל בנוי באלמנטים בנויים ומוכנים של יוחנן, ועל אותו בסיס בדיוק
הוא טיפה משנה אקורדים ואפקטים. ביג דיל. -
@שמעון-זכריה זה בדיוק הבעיה. הכל הופך לרייטינג אחד גדול
וכבר לא מתייחסים מספיק למקצוענות,
פשוט מחפשים אחד שישתווק יותר טוב מכולם על הבמות...
ע''ע דיוטש & שטיין... -
@מיכאל כתב בתחרות הקלידנים 2 - סקר:
הרי הכל בנוי באלמנטים בנויים ומוכנים של יוחנן
אני מבין שיש לך מקצבים אחרים של יוחנן כי לי אין מיוחנן את המקצבים של יונתן הרשקוביץ
-
@מיכאל
אני גם חושב ככה פשוט הצפתי את העניין הזה
ואני מאוד מקווה שזה לא ידרדר ויביאו בסוף מתמודדים שכל אחד יהיה לו סיפור חיים מורכב כמו בתוכניות של הציבור הכללי
כי פה כבר זה יהיה יותר רגשי והרבה פחות מקצועי(להבדיל מאצלם שהם כן מסוגלים להזיז את הרגש ולשפוט רק מהשכל)כמו שאמר אחד המתמודדים בתכנית ריאליטי אם אני אזכה בגלל שאני גמד לא שווה לי כלום!!!!!!!!!
ודי למבין -
@שמואל-הרציון לא אמרתי שיש ליוחנן את אותם המקצבים בדיוק, אבל מזהים
את אותם האפקטים של התופים, ביל דאפים, מעברים, וסתם קולות מחושמלים אלקטרונים,
שהם מגיעים יחסית שלמים על הסט הזה... -
@שמואל-הרציון כתב בתחרות הקלידנים 2 - סקר:
@MEME כתב בתחרות הקלידנים 2 - סקר:הוא אמר שזה דגימות של יוחנן ויוחנן מקור השראה שלו
תראה מה הוא אמר
הרי הכל בנוי באלמנטים בנויים ומוכנים של יוחנן