בקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית
-
@איש-אחד כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
אלי אוסדון?יש לך כאן חבילה גדולה יותר, עדיין לא המלא אבל לפחות 142 GB.
זה טורנט, כך שלא יעיל למשתמשי נטפרי, אבל לפחות למי שכן יש גישה.תודה רבה.
אבל אני מחפש בנטפרי או אתרוג.
אבל בכל זאת תודה רבה, זה יעזור למשתמשים שיש להם גישה -
סרטון על התוכנה למי שמעוניין לראות - זה עם כתוביות ואפשר לעשות תרגום לעברית
https://youtu.be/pm5JBkDTqKU?si=4KvXaO3Lf53Jav7r
שלחתי לבדיקה - הסרטון נפתח -
@אליהו-המאסטר כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
לגבי איך עובדים עם זה
התכוונתי איך התוכנה עובדת. מה הכוונה שזה כמו נגנים אמיתיים? זה אומר שהדגימות באיכות גבוהה? שהוא יודע להוסיף לבד כל מיני תוספות לצורת הנגינה? אשמח לפירוט.
-
@אליהו-המאסטר רק אני מרגישה שזה הופך אותנו, אנשי המוזיקה, ל.. אהמ... מיותרים? כאילו, לזרוק אקורדים, ללחוץ קצת קונטרול אף8, ולשלוח ללקוח? הצצתי בסרטון סקירה, זה ממש נראה AI רק יותר ריאלי ואמין!
-
@אליהו-המאסטר זה נראה מטורף! השאלה היא אם יש קורסים לזה בעברית (והתשובה היא לכאורה לא כי אף אחד בארץ לא מכיר את הדבר הזה). אגב, כמה זה עולה עם הספריות והכול? מוכרים את זה בכלל בארץ (אל תדאגו, אני לא הולך לקנות, סתם מעניין אותי לדעת יותר פרטים כי ממש נדלקתי על זה)?
-
@Yossile כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
@אליהו-המאסטר זה נראה מטורף! השאלה היא אם יש קורסים לזה בעברית (והתשובה היא לכאורה לא כי אף אחד בארץ לא מכיר את הדבר הזה). אגב, כמה זה עולה עם הספריות והכול? מוכרים את זה בכלל בארץ (אל תדאגו, אני לא הולך לקנות, סתם מעניין אותי לדעת יותר פרטים כי ממש נדלקתי על זה)?
אני יודע שהמדריך שלי קנה את כל הספריות בסביבות ה 5.000 ש"ח.
ותכלס הוא מפיק ברמת על, אני רואה שלכל אורך הדרך שלו בהפקות אין מצב שהוא לא לוקח משם כמה נגנים. -
@אליהו-המאסטר הוא קנה את זה בארץ?
-
@לאהלה כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
@אליהו-המאסטר רק אני מרגישה שזה הופך אותנו, אנשי המוזיקה, ל.. אהמ... מיותרים? כאילו, לזרוק אקורדים, ללחוץ קצת קונטרול אף8, ולשלוח ללקוח? הצצתי בסרטון סקירה, זה ממש נראה AI רק יותר ריאלי ואמין!
נכון, אבל צריך לדעת שלעולם אין תחליף לאיש אנושי, בסופו של דבר כשבאים להפיק שיר הזמר מצפה לשבת ולדבר ולהפיק עם בן אדם זה משהו שלמעלה מחוויה....
-
@אליהו-המאסטר הוא קנה את זה בארץ?
כן הוא הזמין את זה וזה הגיע אליו
-
@אליהו-המאסטר כתב בבקשת מידע על תוכנה BAND-IN-A-BOX תוכנת על להפקה מוזיקלית:
לגבי איך עובדים עם זה
התכוונתי איך התוכנה עובדת. מה הכוונה שזה כמו נגנים אמיתיים? זה אומר שהדגימות באיכות גבוהה? שהוא יודע להוסיף לבד כל מיני תוספות לצורת הנגינה? אשמח לפירוט.
אני צריך לברר את זה יותר. אין לי תשובה מדוייקת
-