סקר | סטי מקצבים בימאהה
-
@אני-ואני כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
@שמואל-הרציון מה זה משנה למי יש יותר DJ זה בכלל לא שימושי משא"כ בלייב שאין דומה ללייב של מוטי רוזנפלד.
הלייב של רוזנפלד זה סתם דגימות מהאורגן
אני מחכה ללייב של שייע פרידמן השותף של שרגא לרנר
הבנתי שזה משהו שלא שומעים כל יום
הוא כבר עובד על זה הרבה זמן -
@הגברה-RCF בסדר השם במה שלמי שבונה לימאה זה מוטי והשם במה של מי שבונה בקורג זה משה מרדכי
-
@שייע-מושקוביץ כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
הלייב של רוזנפלד זה סתם דגימות מהאורגן
הוא הקליט תופים אמייתים לא?
אני מדבר על הסט לייב החדש… -
@חכם_בלילה כןאתה יכול לראות כאן טקסט קישור
-
@ישראל-מאיר זכור לי שאסור לעלות מספרי טלפון
-
@מעלעך אני לימאהה היתי לוקח מנדלסון הוא גם מאוד זול יחסית[4אלף] וגם מקצבים מאוד טובים ומקוריים ולקורג היתי לוקח מרקוביץ אבל זה עולה פול והוא גם מוכר לאנשים בודדים אני יש לי ימאאה ואני כנראה יקנה או אורלנציק או מנדלסון למישהו יש המלצות
-
@מאיר-גולדברג כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
אני לימאהה היתי לוקח מנדלסון
יש לי את של שרוליק מנדלסון וזה רק דאנסים
-
@ישראל-מאיר
חפש את הערוץ שלו ביוטיוב, זה מופיע שם -
@שייע-מושקוביץ 5 דאנסים?? מממשש לללאא . לפחות 15, וגם זה רק בתנאי שהם בנויים בצורה נכונה מבחינת הווריאציות. (כי אם למשל יש בווריאציות של מקצב מסויים 3 סוגים של גרוב במקום סוגים שונים של קצב שמתאימים לכל חלק בכל שיר פחות או יותר, אז אתה תצטרך לעבור מקצבים כל הזמן, ואז גם 15 לא יספיק לך.)
-
@יעקב-קוט כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
@שייע-מושקוביץ 5 דאנסים?? מממשש לללאא . לפחות 15, וגם זה רק בתנאי שהם בנויים בצורה נכונה מבחינת הווריאציות. (כי אם למשל יש בווריאציות של מקצב מסויים 3 סוגים של גרוב במקום סוגים שונים של קצב שמתאימים לכל חלק בכל שיר פחות או יותר, אז אתה תצטרך לעבור מקצבים כל הזמן, ואז גם 15 לא יספיק לך.)
גם אם אתה צודק
המרחק בין 15 ל100 הוא ענק
וחוץ מזה אל תשכח שרוב המקצבים כבר ישנים ולא רלוונטיים -
@שייע-מושקוביץ גם אם יש שם דאנסים ישנים שהם פחות טובים מהחדשים , זה לא אומר שהם לא רלווטים , הדאנסים הישנים מאוד נחמדים.
-
@אני-ואני כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
@שייע-מושקוביץ גם אם יש שם דאנסים ישנים שהם פחות טובים מהחדשים , זה לא אומר שהם לא רלווטים , הדאנסים הישנים מאוד נחמדים.
מה שאני אומר בקיצור
שהמספר 100 ממש לא מרשים אותי
כי ממש אין מה לעשות עם 100 מקצבים(דאנסים) -
@מיכאל כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
@אני-ואני רוזנפלד עדיף מיוחנן מסיבה אחת פשוטה.
יוחנן - בכל מקום מזהים, וישר יאמרו - ‘הוא מנגן על יוחנן’…ולמה שזה יהיה סיבה
-
@מאיר-גולדברג כמו שאתה לא יכול כל היום לשמוע את אותו השיר , כך גם כאן.
-
אם אתה מדבר על הטראקים אני מסכים איתך אבל על המקצבים אתה מגיע לחתונה אתה שומע את האקורדים את הייד ימין [המקצבים זה לא העיקר] לא את המקצבים
-
@מאיר-גולדברג כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
אתה מגיע לחתונה אתה שומע את האקורדים את הייד ימין
זהו, שברוב המקרים לא.