סקר | סטי מקצבים בימאהה
-
@מיכאל סתם שאלה.
נכון אתה ליטאי?
לא שאני לא ליטאי,גם אני ליטאי אבל ליטאי כזה שאם אני ישמע פתאום ברחוב שישי ושימחי בקטרון ומוטיף אני פשוט יתחיל לרקוד(סתם הגזמתי) ולכן,לדעתי יוחנן אורי המקצבים שלו רמה גבוה מאד ,אבל מוטי רוזנפלד יש לו את המקצבים הכי טובים כיום לחתונות מהמגזר הליטאי הרגיל ,שצריך בחתונות מקצביים שיודעים להעיף את החברה, וזה ללא ספק (לדעתי) החסידים עושים כמו שצריך מה שאין כן ליטאים, ואם תגיד שאני מדבר שטויות
אז אני מזמין אותך כל יום שיש חתונות בארמונות חן תעבור בין אולם עם אורגניסט ליטאי ואולם עם אורגניסט חסיד ותראה מי נותן בראש...
(אפילו שתמיד יש יוצא מהכלל)לגבי היאמהה או הקורג זה לא הנושא אבל ברור שיאמהה הולך יותר בחסידי וקורג יותר בליטאי, אפילו שלמשל לרפי שטין יש קורג , אבל יש לו גם טיירוס
ופעם מישהו אמר לי משפט כזה מסכם לכל הנושא הזה-"אתה רוצה מקהלות תקנה קורג,אתה רוצה עוצמות תקנה יאמהה" ולא צריך להוסיף על זה כל אחד יעשה לפי טעמו האישי... -
@אני-ואני אני חולק עליך מכל וכל.
נכון שקטרון ומוטיף חורק זה הכי מקפיץ את הרחבה, אבל כמוזיקאי שנהנה ממוזיקה טובה ואלקטרונית ברור שיוחנן נשמע הרבה יותר טוב, וכשאני נכנס לחתונה - אפשר ישר לזהות את הדאנסים שלו, שנותנים את הגרוב הכי חזק שרק יכול להיות.
ולגבי הקורג - תודה, אבל לא חידשת כאן כלום.. -
@אני-ואני
@מיכאל
לדעתי א"א לומר שיוחנן יותר מקפיץ ממוטי וכן להיפך או שימהמה יותר מקפיץ מקורג
אלא מוטי זה סגון חסידי מאוד פרילך קטרון מוטיף וכו' יוחנן זה אלקטרוני של סוג של מסיבה
וכן קורג זה יותר אלקטרוני אבל שונה יותר סגנון דק אבל האלקטרוני של ימהמה הוא הוא יותר בלגן אז זה לא שזה יותר מקפיץ אם זה אלא כל אחד סגנון מוזיקה וממילא סגנון ריקוד שונה -
@שמואל-הרציון אוווווווווווו, מישהו אמר משהו על ימאהה, והציבור התעורר...
-
@שמואל-הרציון מסכים
-
@אני-ואני כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
@מיכאל סתם שאלה.
לגבי היאמהה או הקורג זה לא הנושא אבל ברור שיאמהה הולך יותר בחסידי וקורג יותר בליטאי, אפילו שלמשל לרפי שטין יש קורג , אבל יש לו גם טיירוס
תיקון טעות:
סורי אבל רפי שטיין מוציא רק את יד ימין מהטיירוס
המקצבים כולם יוצאים מקורג {הסט של שמחה שפיץ} והסאונדים של הקטרון גם מהקורג -
@הקלידן-הצפוני ולמה יש לו טיירוס??
אולי כי סתם הוא אמר יאללה שיהיה את שתיהם
אבל ברור שרפי שטיין מקפיץ מטורף גם עם קורג