סקר | סטי מקצבים בימאהה
-
@שייע-מושקוביץ יוחנן אורי עושה את זה בכמה מנגינות בודדות כל השאר מהאורגן
-
@שייע-מושקוביץ כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
יש לך את העדכון?
כן
אין סיכוי בעולם שזה בניה באורגן
זה מקסימום במולטי פד או WAV בתוך מקצבלא , זה מהאורגן עצמו !
(אם יש לך אוזן שים לב לשינויי סאונד)
אין שינוי סאונד (לפי מה שנשמע לי.)
אגב - מוטי רוזנפלד מאוד השתפר באלקטרוני לאחרונה. -
היכונו…
בימים הקרובים יוחנן אורי בעידכון 2025 שטרם נראה כמותו…העידכון הוא בעיקר טראקים אך גם דאנס ונוספים
יש למה לחכות…
-
-
@שייע-מושקוביץ צודק אי אפשר , זה בטון המקורי .
אבל אני רואה את הדגימה בתוך האורגן , אז מה זה אומר? -
@יעקב-בלייך הוא לא עידכן כבר
-
זה חתונה חדשה מטבת של יוחנן אורי (עם שמוליק קליין) עם מקצבים אלקטרוניים מעודכנים של יוחנן https://drive.google.com/drive/folders/1roUGZEswDuulGeS6fFfYxLQtxg0xLD9D?usp=drive_link
-
@אני-ואני כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
@שייע-מושקוביץ צודק אי אפשר , זה בטון המקורי .
אבל אני רואה את הדגימה בתוך האורגן , אז מה זה אומר?הוא פשוט הכניס טראק מוכן לתוך האורגן באמצעות התוכנה של ימאה או לתוך המקצב באמצעות מקלדת תופים או למולטי פד(תגיד אתה) ואח"כ מוכר לכל העולם שהוא בנה את זה - ומכניס את זה בתור טראקים לרצועה (פשוט עולם השקר)
-
@שייע-מושקוביץ לא נראה לי , לא מתאים לו .
-
@שייע-מושקוביץ לא נראה לי , לא מתאים לו .
אם לא מתאים לו אז למה הוא עשה את זה?
-
@שייע-מושקוביץ לא בטוח שהוא עשה את זה.
-
@שייע-מושקוביץ לא בטוח שהוא עשה את זה.
אתה מתווכח עם עובדות?
-
@שייע-מושקוביץ נכון, ומה הבעיה? גם יוחנן עשה את זה, וגם לו יש תיקיה שלמה של טראקים בסגנון הזה.
התיקיה של יוחנן היא על בסיס “יידישע ביט” שהוא הוציא לפורים האחרון, והוא בחר להכניס אותה לסט גם כי זה מוכר ומזוהה איתו,
וגם כי בסוף יש דברים שאי אפשר טכנית לעשות באורגן וחייבים מחשב.
אם זה בגלל כמות ערוצים (באורגן 8, במחשב עד אין מספר) ואם זה בגלל אפקטים (שבאורגן נעולים על כמה אפקטים מסויימים מאוד ובמחשב יש לך את כל העולם). -
@איש-אחד כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
@שייע-מושקוביץ נכון, ומה הבעיה? גם יוחנן עשה את זה, וגם לו יש תיקיה שלמה של טראקים בסגנון הזה.
התיקיה של יוחנן היא על בסיס “יידישע ביט” שהוא הוציא לפורים האחרון, והוא בחר להכניס אותה לסט גם כי זה מוכר ומזוהה איתו,
וגם כי בסוף יש דברים שאי אפשר טכנית לעשות באורגן וחייבים מחשב.
אם זה בגלל כמות ערוצים (באורגן 8, במחשב עד אין מספר) ואם זה בגלל אפקטים (שבאורגן נעולים על כמה אפקטים מסויימים מאוד ובמחשב יש לך את כל העולם).יש הבדל גדול
- יוחנן הכניס בעיקר דברים שהוא עשה
- הוא לא ניסה לעבוד על אף אחד שזה טראקים בנויים באורגן - הוא לא פירסם מקצבים למכירה והכניס את זה בקובץ ההקלטה.
-
@שייע-מושקוביץ כתב בסקר | סטי מקצבים בימאהה:
יוחנן הכניס בעיקר דברים שהוא עשה
לא שמעתי את הדברים שמוטי הכניס, אבל לא נראה לי שהוא הכניס שם דברים שלא הוא עשה…
בוא נזכור שגם הוא בונה דברים על המחשב (ראה במחרוזת שהוא הוציא עם מלכות בחודש אב האחרון, שאני יודע שזה באמת עיבוד שלו).
ברור שבכל הקשור לטראקים הוא לא מתקרב לעקבות של הנעליים של יוחנן, אבל גם הוא עושה דברים כאלו.הוא לא ניסה לעבוד על אף אחד שזה טראקים בנויים באורגן - הוא לא פירסם מקצבים למכירה והכניס את זה בקובץ ההקלטה.
גם מוטי לא, וזה רק נכנס כתוספת לעדכון האחרון שהוא הכניס. והוא כתב במפורש שזה קבצי אודיו (חבר שלי שמנוי אצלו שלח לי את המסמך שמפרט את העדכון).
ושלא תחשוב שיש לי מניות אצל מוטי, אני אישית משוגע על יוחנן ולטעמי הוא מביא חומרים יותר טובים, אבל קצת חבל כך למחוק את מוטי כשבסך הכל הוא מנסה לחקות את מה שעשה מישהו אחר בשם יוחנן שנה לפניו…
(אגב, לי אישית אין חבילה של אף אחד מהם, כך שאין לי נגיעות בנושא).