מהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix
-
מה שטויות, גם הציוד הנ"ל באמת? או הפלאגינים?
נ.ב מה הסיפור עם האנגלית והסדר במשפט לא תמיד יוצא טוב? -
@מוזיקאי-צעיר כתב במהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix:
הפלאגינים
ברור הפלאגינים. זה בדיחה עצובה מול האמיתי
-
@מוזיקאי-צעיר כתב במהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix:
נ.ב מה הסיפור עם האנגלית והסדר במשפט לא תמיד יוצא טוב?
האתר עם קצת באגים ו @איציק עוד מעט מתחתן מחפשים אנשים תותחים…נראה לי
-
אולי תתן כמה טיפים לEQ נכון באיזה מסגרת כלשהי?
ואם כבר, באמת אין דרך מוכחת לדעת האם המיקס שלי נכון לפי כללים מסוימים?זה משהו שבא עם הזמן? -
אולי תתן כמה טיפים לEQ נכון באיזה מסגרת כלשהי?
אני טיפים??? אתה לא קולט שאני במשבר סאונד??? לא כתבתי את המאמר כי רציתי לכתוב, התכוונתי לכל מילה!
אבל יש כן כלים לדעת האם אתה בכיוון הנכון זה פלאגין שנקרא Tonal Balance של איזטופ. אבל עזוב הכל שטויות אם נשמע לך טוב אז מה אכפת לך??? -
פוסט זה נמחק!
-
אני בקשר עם כמה מהאולפניות הטובות בארץ ועושה להם הקלטות לבנים לפעמים, כך שיש לי גישה לעריכות מיקסים, ואני עושה טיפה מיקסים לעצמי, אבל אני שומע את ההבדלים בין המיקסים בין הרמה שלי לשלהם, וודאי יש מלא מה ללמוד…
אם מצאת מישו שמלמד מיקס ולא פלאגינים של WAVES או של פאב פילטר אני יצטרף אליך…
-
פוסט זה נמחק!
-
@לוי-ל כתב במהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix:
@אליהו-המאסטר כתב במהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix:
Analog Matrix
האם למישהו יש אותו בגרסה פרוצה?
אין את זה בגרסה פרוצה ולדעתי גם לא יהיה משום שאתה מתחבר לשרתים שלהם בזמן אמת…
-
@Studio-Bit כתב במהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix:
תסביר…
-
@דוד-משה כתב במהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix:
@Studio-Bit כתב במהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix:
תסביר…
מצטרפת (לבקשת הסבר)…
-
@דוד-משה @שירה-ישראלי
פעם כל מה שעניין אותנו זה ללמוד מיקס. היום, המדיה מוצפת במדריכים על פלאגינים – איך להשתמש, מה לבחור, אילו פריסטים לשים. אבל כשמגיע הרגע להבין באמת איך למקסס, מגלים שזה כבר לא כל כך פשוט. דרך הרשת קשה ללמוד – הסאונד שאנחנו שומעים בבית לא זהה למה שקורה באולפן. לכן, בסופו של דבר, כדי באמת להבין ולהרגיש מיקס, צריך ללמוד אותו בצורה פרונטלית. אבל אז המורים מחרטטים על פלאגינים עם צבע\גוון\אנלוגי ושאר ירקות ואתה יוצא יותר מבולבל ממה שהגעתי… -
@Studio-Bit אז איך בכל זאת?
-
@Yossile כתב במהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix:
אז איך בכל זאת?
האמת שזה מורכב
Izotope עשו סידרה של מדריכים למיקס ומאסטר שנקראת Are You Listening חובה לראות!
בפרט את עונה 5 יש שמה מקסס אחד חמוד וכל פעולה שהוא עושה הוא מסביר מה הוא רצה ולמה הוא עושה את זה ברמות ובצורה ממש מובנת והגיונית.
ואפילו את הדברים המיסטיים למה את האיקיו הזה לגבוהים ואת האיקיו הזה לנמוכים ואת המגבר וכו’ וכו’ אפשר להבין מה הוא רצה ולאן הוא חתר
החיסרון כמובן שחלקם סגורים בנטפרי (אני ראיתי את עונות 4 ו5 ולא זכור לי שיש בעיה כנראה בגלל סגנון השירה…)
https://www.izotope.com/en/lp/are-you-listening.html?srsltid=AfmBOop643u1SKD8fb0EYrBAWx8LyOwjMi63UHiuGyjm0P-RPsSq0JE-