הפרוייקטים שלי
-
טראק שהתחלתי לעבוד עליו אתמול. אני מתכנן עדיין לפתח אותו ולהוסיף לו עוד סאונדים, אפקטים, סולואים וכו'. מלבד הסולו והפד ברקע הכל סמפלים של brooks ואיפה שיש סתם לופ של תופים (כלומר לא בבילדאפ) זה מקצב שלי על סאונדים שלו. אני עובד על FL סטודיו. הקטע ללא מיקס בכלל (חוץ מטיפה משחק עם הווליום בשביל לא להרוס לכם ת'אוזניים) וללא אפקטים כלל. תיהנו.
ye01.mp3
אשמח כמובן לחוות דעתכם. עצות לשיפור וכו'. -
@Yossile קודם כל, חיכיתי הרבה זמן כדי שתשגר לנו משהו ממעשה ידיך...
ממש אהבתי את הקטע ואת הרעיון, זה לא חוזר על עצמו וממילא זה לא משעמם, אלוף תן בראש!!1. בסוף יש צליל קצת צורם הייתי מנמיך אותו, 2. אם ככה הרצועה אמורה להתחיל - אחרי הבילד אפ הראשון הייתי שם קצב יותר מעודן (בעיקר קיק. ובבילד אפ מוסיף ת'סנר וכו') -
@חכם_בלילה תודה. כאמור זה רק סקיצה בשביל הרעיון והכל הולך להשתנות אבל הטיפים שלכם יעזרו לי להגיש תוצאה סופית טובה יותר. בעז"ה אחרי שזה יהיה גמור מבחינתי אעלה את זה לשמוע מה הייתי אמור לעשות אחרת, מה לשנות במיקס, איזה סאונדים לשנות וכו'.
-
@יצחק-שטיינער לא הבנתי. אתה חושב שיש לי את זה גמור והעליתי רק את הסקיצה בשביל לדפוק אותך?
-
ניין
ניין
ניין
זיכער נישט
התכוונתי שאפשר להבין מזה רק את המנגינה אבל לא את הסגנון של הפרויקטאבל תמשיך עם כל הכח
אני מחכה לתוצאהתעשה הרבה חיל
-
@elazar-miller כתב בהפרוייקטים שלי:
אישית לא ממש אהבתי את הצליל שמוביל את הקטע, זה צליל קצת מעצבן של טטריס כזה
אכן. זה צליל מאוד מאוד פשוט ובסיסי של סינתיסייזר שסתם שלפתי לצורך הפרויקט. בעז"ה בהמשך אני ישב על זה קצת יותר ואמצא משהו שיותר מתאים ופחות חופר.
-
@Yossile אחלה דבר! (כמובן רק אחרי שאמרת שזה בלי מיקס ואפקטים... )
רק שאלה אחת - איפה הפזמון?... עשית שלוש חלקים, וכל אחד מהם עולה עוד טיפה ועוד טיפה - וציפיתי לקטע עם בסים קורעים וקיק כמו שכתוב - ופתאום הסתיימה הרצועה... אז אולי התכוונת שלא סיימת לבנות את הטראק בכלל - ולא רק שלא מיקססת אותו..