קורס קיובייס חינם!!!!!!
-
-
@CUBASE האנטי וירוס משתגע ממש מהתוכנה. כל גירסה אחרת הוא לא עשה כלום ועכשיו אחרי ההתקנה הוא מבקש לעשות הפעלה מחדש למחשב ולמחוק את התוכנה (פעם אחת כבר אישרתי לו בטעות והוא מחק לגמרי את התוכנה). אם יש למישהו גירסה מעודכנת שיכולה להוריד את הקורס ולא תשגע לי את האנטי וירוס זה יעזור לי מאוד (אם לא אני פשוט יוריד מהר את כל הקורס וימחק את התוכנה מהמחשב ואם מתישהו אני יצטרך עוד משהו אני יתקין שוב).
-
רציתי לדעת, אם אני לומד קיובייס מהקורס שהוא על קיובייס 11 ואני מתקין קיובייס 13 הגירסאות מספיק דומות שאני יוכל לזרום עם זה, והאם כל הסאונדים והספריות של התוכנה שהוא משתמש בהם נמצאים גם ב13? ואם לא יש אפשרות להשיג את הגירסת ניסיון של קיובייס 11 (דווקא הניסיון כי אז אם אני פורץ אותה יש לי את הספריות ואני רוצה שיהיה לי את הספריות) או שזה לא קיים כיום? בתודה מראש, זה ממש חשוב לי לדעת כי אני שוקל ברצינות לעבור מFL לקיובייס.
ולכל אלה שרוצים לומר לי שלא חשוב הספריות וממילא כולם משתמשים עם פלאגינים חיצוניים, אני כן רוצה את הספריות. -
@Yossile קודם כל אתה לומד בקורס את המבנה הכללי של קיובייס וזה תמיד אותו דבר חוץ משינויים קטנים או הוספות קטנות..
דבר נוסף הייתי היום אצל טכנאי מקצועי והוא אמר שהגרסא 13 לא יציבה לכן עדיף לך להוריד פריצה של 12 פרו, והיא עובדת מעולה, [לי יש 12 וזה אחלה לגמרי]. -
@החושב אוקי. אבל אני רוצה לעשות כמו ש @יעקב-מ-פינס אמר שהוא התקין את הגירסת ניסיון ועל זה קובץ פריצה ואז נשארו לו הספריות ובכל הגירסאות הפרוצות מלכתחילה אין את הספריות, והדגשתי שחשוב לי שיהיה לי את הספריות. השאלה היא אם יש גירסת ניסיון של 12 או 11.
-
@החושב כתב בקורס קיובייס חינם!!!!!!:
קיובייס מזהה את כל הפלאגינים שיש לך במחשב.
שבתי והדגשתי שאני רוצה את הספריות של קיובייס ואני לא מדבר על פלאגינים חיצוניים.
הורדתי בנפרד את כל הספריות של סטיינברג וזה עובד מעולה
יש מקום שאפשר להוריד ממנו את כל הספריות בהתקנה אחת?
אחד הסיבות שהתחלתי עם FL זה כי רציתי תוכנה שמגיעה לי כבר עם פלאגינים וכו' בפנים ותמיד חשבתי שאין אפשרות להשיג את קיובייס הפרוץ עם הספריות. -
@Yossile כתב בקורס קיובייס חינם!!!!!!:
שבתי והדגשתי שאני רוצה את הספריות של קיובייס ואני לא מדבר על פלאגינים חיצוניים.
לזה בדיוק התכוונתי, לכל הספריות של סטיינברג. אם יש לך כרגע את הספריות האלו על המחשב הם אמורים לעבוד גם אם תתקין גירסא רגילה, חוץ מזה תמיד אפשר להוסיף או לעדכן וכו'
אתה יכול לחפש כאן בפורום https://hamusicay.com/topic/256/groove-agent-5-1-11-הוא-תוכנת-תופים-וירטואלית-מבית-steinberg-להורדה
זה המכונת תופים של קיובייס.וזה הכלים הוירטואליים https://hamusicay.com/topic/22/הורדת-steinberg-halion-7-0-10/10
יש לקיובייס עוד תוספים נחמדים כמו רטרולוג ופד שופ שלא מצאתי כרגע מאיפה להוריד אותם, קיצעער יש לך קצת עבודה
מה שבטוח שזה יהווה פיצוי הולם ומפנק לרגל המעבר לאחת התוכנות הטובות בעולם... -
@Yossile כתב בקורס קיובייס חינם!!!!!!:
כן בהתקנת הגרסת ניסיון
בגרסאות הקודמות של קיובייס יש חודש ניסיון
אח"כ עליך לחפש גרסה פרוצה זהה לגרסת הקיובייס שמותקנת לך בדר"כ הפריצה היא בקובץ נפרד
אם הסתבכת תעדכן -
@יעקב-מ-פינס אם קראת את מה שכתבתי, אני דיברתי בדיוק על האפשרות הזאת שאתה כתבת כאן. אבל בגלל ש @החושב ציין שלא כדאי לי להתקין את 13 כי זה גירסה לא יציבה שאלתי אם יש מקום להשיג את גירסת הניסיון של 12 לאחר שהם הוציאו את 13?
-
דבר נוסף הייתי היום אצל טכנאי מקצועי והוא אמר שהגרסא 13 לא יציבה לכן עדיף לך להוריד פריצה של 12 פרו, והיא עובדת מעולה, [לי יש 12 וזה אחלה לגמרי].
מוזר מאוד. תבדוק איזו גירסת 13 יש לו. אולי יש לו את הגירסאות הראשונות יותר שהן תמיד עם באגים, כמו למשל שלפני שבועיים הם הוציאו את הספקטרה ליירס 11 ולאחר פחות משבוע כבר היתה להם גירסה מתוקנת של זה.
אני עובד עם ה-13 מהיום שהיא יצאה (ללא גוזמא! יש לי אותה ואני עובד עליה מ-7 שעות לאחר ההשקה הרשמית...), ואני כמעט לא זוכר שנתקלתי בתקלות כלשהן, וכזה כן קרה זה היה בעיקר בגלל גורם חיצוני, כגון פלאגין שתקע את העסק וכן על זו הדרך.
בטח לא יותר משמעותי מה-12 מבחינת באגים.
מוזר...@Yossile כתב בקורס קיובייס חינם!!!!!!:
@יעקב-מ-פינס אם קראת את מה שכתבתי, אני דיברתי בדיוק על האפשרות הזאת שאתה כתבת כאן. אבל בגלל ש @החושב ציין שלא כדאי לי להתקין את 13 כי זה גירסה לא יציבה שאלתי אם יש מקום להשיג את גירסת הניסיון של 12 לאחר שהם הוציאו את 13?
כן, אצלם באתר.
פתח חשבון משתמש אצלם, הירשם להורדת גירסת ניסיון ואז אתה יכול לפרוץ אותה והכל יהיה בסדר.זה מה שאני עשיתי...אבל שים לב למה שכתבתי בתחילת הפוסט.