סט המקצבים החדש של מיכאל שטענדיג 2024 למכירה !!! תגובות ודיונים,
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@ציפור-שיר מסכים איתך אבל כמובן חוץ משל מרקוביץ שלו אין תחליף
-
@מקצבים-2024 אני חייב דחוף המרה, איך ניתן לתקשר איתך?
-
@קורג-PA-700 אתה יכול ליצור איתנו קשר דרך ההנהלה.
-
@יצחק-דוד מיכאל שטענדיג חידש המון דגימות, זה לא רק דגימות של שפיץ.
-
-
@מקצבים-2024 כתב בסט המקצבים החדש של מיכאל שטענדיג 2024 למכירה !!! תגובות ודיונים,:
טעימות נוספות מהסט פרימיום של המתכנת מיכאל שטענדיג!
רוק אלקטרוני - תואם לדגם PA700 ומעלה.
מטורף, אהבתי את השילוב בין הרוק המהיר לתופים האלקטרונים!!
-
@קורג-PA-700 כתב בסט המקצבים החדש של מיכאל שטענדיג 2024 למכירה !!! תגובות ודיונים,:
אהבתי את השילוב בין הרוק המהיר לתופים האלקטרונים!!
גם אני, זה פשוט מדהים!, אם יהיה לי קורג בלי נדר קונה רק את הסט הזה
תותח על מי שתכנת את זה, בחיים לא שמעתי רוק כ"כ מלהיב
אגב ניסיון קצת כושל לחקות את פרי הדימיון של לייבלה ליפסקר, זה לא עבד כ"כ טוב אבל אין מילים על המקצב
המקצב יותר טוב מהמקור -
מטורף, אהבתי את השילוב בין הרוק המהיר לתופים האלקטרונים!!
ואני הקטן שואל (באמת!!), למה זה מיועד?
בשירי דאנס משתמשים בדאנס וברוק משתמשים ב… רוק,
במהירויות כאלה לא הייתי משתמש ברוק עם תופים אלקטרוניים ולא בדאנס קלאסי אלא בטראנס.
אשמח שתאיר את עיניי או ש @מקצבים-2024 יעשה את זה… -
@הקלידן-הצפוני כתב בסט המקצבים החדש של מיכאל שטענדיג 2024 למכירה !!! תגובות ודיונים,:
במקום שתנגן רוק רגיל שבד"כ לא תמיד מקפיץ את החבר’ה תנגן במקצבים מהסוג הזה
זה יעיף את הרחבה, כניסת חתן וכלה נניח -
@לוי-ל כתב בסט המקצבים החדש של מיכאל שטענדיג 2024 למכירה !!! תגובות ודיונים,:
@הקלידן-הצפוני כתב בסט המקצבים החדש של מיכאל שטענדיג 2024 למכירה !!! תגובות ודיונים,:
במקום שתנגן רוק רגיל שבד"כ לא תמיד מקפיץ את החבר’ה תנגן במקצבים מהסוג הזה
זה יעיף את הרחבה, כניסת חתן וכלה נניחכניסת חתן וכלה אני מבין
אבל עם הטענה שרוק לא מספיק דוחף אנלא מסכים
אני רואה מה קורה שאני עובר לרוק… זה נותן דחיפה מאוד רצינית
אבל יכול להיות שזה תלוי במקצב…
אני אצרף לך טעימה מהרוק שלי כדי שתבין
Rock.MP3 -
ואני הקטן שואל (באמת!!), למה זה מיועד?
במהירויות כאלה לא הייתי משתמש ברוק עם תופים אלקטרוניים ולא בדאנס קלאסי אלא בטראנס.
אשמח שתאיר את עיניי או ש @מקצבים-2024 יעשה את זה…נכון שזה לא הסטנדרט, אבל הרעיון הוא להביא משהו לא שגרתי, משהו חדש וייחודי שאין לאף אחד, מעבר לרוק הקלאסי שיש לכולם, ואין ספק שזה דוחף יותר מכל רוק לייב אקוסטי, כי התופים האקוסטים בחיים לא יגיעו לרמת חוזק של האלקטרוני EDM.
-
נכון שזה לא הסטנדרט, אבל הרעיון הוא להביא משהו לא שגרתי, משהו חדש וייחודי שאין לאף אחד, מעבר לרוק הקלאסי שיש לכולם, ואין ספק שזה דוחף יותר מכל רוק לייב אקוסטי, כי התופים האקוסטים בחיים לא יגיעו לרמת חוזק של האלקטרוני EDM.
או קיי, הסברת מצויין.
אגב, לגבי זה שאין לאף אחד… אז יש. אבל בהחלט לא ברמה הזאת, פה הוא שילב את זה ממש יפה. -
נכון שזה לא הסטנדרט, אבל הרעיון הוא להביא משהו לא שגרתי, משהו חדש וייחודי שאין לאף אחד, מעבר לרוק הקלאסי שיש לכולם, ואין ספק שזה דוחף יותר מכל רוק לייב אקוסטי, כי התופים האקוסטים בחיים לא יגיעו לרמת חוזק של האלקטרוני EDM.
או קיי, הסברת מצויין.
אגב, לגבי זה שאין לאף אחד… אז יש. אבל בהחלט לא ברמה הזאת, פה הוא שילב את זה ממש יפה.גם יוחנן משתמש בדאנס במהירות 150 שזה כעין הרוק האלקטרוני