מקצבים
-
יהודה-אשלג-אורלנציק.wavמחילה על האיחור
-
יהודה-אשלג-אורלנציק.wavמחילה על האיחור
@אלי-לב יש לו חומרים ממש טובים
-
הייתי לאחרונה בחתונה עם נחמן בזנסון והיה מטורףףףף
המקצבים של אורלנצי’ק דאנסים דוחפים…
טראקים יפים מומלץ לקנות את הסט -
@אלי-לב יש לו חומרים ממש טובים
@שמואל-הרציון נחמד. אני בכל זאת היתי ממליץ מנסיון על המקצבים של מנדלסון
-
@אלי-לב יש לך את המקצבים שלו?
-
@אלי-לב יש לך את המקצבים שלו?
@שמואל-הרציון לחבר שלי ובקרוב אני אולך על זה גם בעזרת השם
-
שלום לשואלים לגבי הסט של אורלנציק ויהודה אשלג אני קניתי את הסט המלא שלהם לפני שבועיים ואני עדיין בשוק מההשקעה שלהם אני חושב שבגלל שהם צעירים וגם שניים שעובדים על סט אחד זה מטורף הם השקיעו גם בקטון ומוטיף שיהיה הכי טוב ובסאונד איכותי
@הפרופסור תעלה הקלטות
-
@הפרופסור תעלה הקלטות
@שמואל-הרציון הבאתי לך של הדאנסים שלהם
-
@שמואל-הרציון הבאתי לך של הדאנסים שלהם
@אלי-לב נכון אבל אני רוצה עוד הקלטות בעיקר של סיגנון אלקטרוני אגרסיבי
-
@אלי-לב נכון אבל אני רוצה עוד הקלטות בעיקר של סיגנון אלקטרוני אגרסיבי
@שמואל-הרציון
https://www.youtube.com/watch?v=ywJH4rfHIwU
זה… עוד רגוע
אגב לפי ידיעתי יש ערוץ יוטיוב שמעלה את כל הסירטונים של הקלידנים שיש להם חומרים של אורלנציק&אשלג ממליץ להקשיב -
@שמואל-הרציון
https://www.youtube.com/watch?v=ywJH4rfHIwU
זה… עוד רגוע
אגב לפי ידיעתי יש ערוץ יוטיוב שמעלה את כל הסירטונים של הקלידנים שיש להם חומרים של אורלנציק&אשלג ממליץ להקשיב -
-
@רבקה-מנדל אחרי שבדקתי בכמה מקומות, קניתי מאורלנציק-אשלג את הסט קטרון, לדעתי הוא הגיע למקסימום דגימה, אלו נשמעים ברמה מטורפת גבוהה, ממליץ לכל אחד.
(אגב, מקצב אחד ששמים בדרך כלל על הניגון ‘השבעתי’, ‘אפי’ בהסתרה’, מקצב מעניין שמשלב בין איטי לקצבי [חשוב מאוד, שמאיר אדלר משתמש בו המון בסעודה וכדו’] אין בסט של אורלנציק, ומעניין שגם אצל רוזנפלד אין את זה, מוזר מאוד,) -
@רבקה-מנדל אחרי שבדקתי בכמה מקומות, קניתי מאורלנציק-אשלג את הסט קטרון, לדעתי הוא הגיע למקסימום דגימה, אלו נשמעים ברמה מטורפת גבוהה, ממליץ לכל אחד.
(אגב, מקצב אחד ששמים בדרך כלל על הניגון ‘השבעתי’, ‘אפי’ בהסתרה’, מקצב מעניין שמשלב בין איטי לקצבי [חשוב מאוד, שמאיר אדלר משתמש בו המון בסעודה וכדו’] אין בסט של אורלנציק, ומעניין שגם אצל רוזנפלד אין את זה, מוזר מאוד,) -
(אגב, מקצב אחד ששמים בדרך כלל על הניגון ‘השבעתי’, ‘אפי’ בהסתרה’, מקצב מעניין שמשלב בין איטי לקצבי [חשוב מאוד, שמאיר אדלר משתמש בו המון בסעודה וכדו’] אין בסט של אורלנציק, ומעניין שגם אצל רוזנפלד אין את זה, מוזר מאוד,)מקצב אחד ששמים בדרך כלל על הניגון ‘השבעתי’, ‘אפי’ בהסתרה’
נראלי קוראים לזה BIT
אצל רוזנפלד אין את זה
אצל מוטי? אתה מדבר על הקטרון נכון?
קניתי מאורלנציק-אשלג את הסט קטרון
כמה הם לוקחים?
מצו"ב הקלטה של המקצב, מתחיל בדקה 1:46
מי מנגן כאן?
-
@מאיר-1 מצו"ב הקלטה של המקצב, מתחיל בדקה 1:46
רצועה_16 (1).mp3 -
מקצב אחד ששמים בדרך כלל על הניגון ‘השבעתי’, ‘אפי’ בהסתרה’
נראלי קוראים לזה BIT