המרת קובץ WAV לפד באורגן
-
כתב ב21 בפבר׳ 2024, 14:18 נערך לאחרונה על ידיפוסט זה נמחק!
-
טוב, כל מה שכתבו כאן הוא לא מדוייק
זה צריך להיות בפורמט WAV בדווקא.
אתה נכנס לסאונד-רקורד-ולוג סמפל מייבא את הקובץ [צריך שיהיה לו שם באנגלית] אחכ אתה צריך לשמור אותו כסאונד עי בחירת מקום ריק בספריית הסאונדים ולחיצה על סייב.
אחכ תוכל ברקורד-רקורד ניו פד ליצור מזה פד
בהצלחה
לשאלות נוספות תוכל לשאול בשמחה!כתב ב12 במרץ 2024, 13:04 נערך לאחרונה על ידי@מייבין-באקורדים על מה אני לוחץ בשביל להגיע לספרית הסאונדים לבחור לו מקום ריק?
-
כתב ב12 במרץ 2024, 17:43 נערך לאחרונה על ידי
אתה נכנס לסאונד הדיט נכנס ליוזר ובוחר מקום ריק לפני תחילת העבודה
-
אתה נכנס לסאונד הדיט נכנס ליוזר ובוחר מקום ריק לפני תחילת העבודה
כתב ב12 במרץ 2024, 21:29 נערך לאחרונה על ידי@מייבין-באקורדים נכנסתי לסאונד - הדיט ואני לא מוצא יוזר איפה הוא אמור להיות??
תודה רבה -
כתב ב12 במרץ 2024, 21:44 נערך לאחרונה על ידי
גם אני לא מצאתי, אבל אני זוכר שכשערכתי את זה, ראיתי סרטון של עריכת דגימות בקורג של איזה חצי שעה ביוטיוב, תנסה לראות את זה, לי זה מאוד עזר. בהצלחה.
-
תודה רבה!
כתב ב12 במרץ 2024, 21:52 נערך לאחרונה על ידי@קורג-PA-700-אלוף אולי אתה תוכל להסביר לי?
-
כתב ב14 באפר׳ 2024, 12:44 נערך לאחרונה על ידי קורג PA 700
אין יוזר, התהליך הולך ככה:
תיכנס לסאונד הדיט, תלחץ רקורד, ותייבא את הקובץ, ואז תשמור בחץ, תיכנס בהגדרות למולטי סמפל ותגדיר את הקובץ ותשמור שוב בחץ, ואז תחזור לעמוד של הקובץ ותלחץ על רקורד ואז YES, ואז תעשה בהגדרות בייסיק, ותבחר כמה ערוצים יהיה לסאונד ואז ב-OSC תהפוך בכל הערוצים מ-ROM ל-RAM ותייבא את הסאונד ששמרת, ואחרי הכל תשמור בחץ במקום ריק ביוזר והסאונד מוכן!!!
אם זה עזר לך אשמח שתגיב לי ותיתן לי לייק. -
כתב ב1 במרץ 2025, 21:18 נערך לאחרונה על ידי
עשיתי את כל התהליך וזה לא הולך לי מישהו יכול לעזור לי ? (כל פעם כשאני יוצא מהרקורד הוא חוזר לי לצליל של הפסנתר)
-
-
כתב לפני 7 ימים נערך לאחרונה על ידי
יש מצב שמשהו יעלה כאן פד של 2 3 שגר לימאההsx600 אם יש למשהו? תודה רבה!
-
כתב לפני 5 ימים נערך לאחרונה על ידי
הי יש סיכוי לעזרה?
אני מנסה לעשות את התהליך אבל יש פה מושגים שקצת גדולים עלי אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח…
הורדתי קובץ עם פורמט טוב לאורגן נכנסתי לסאונד לחצתי על רקורד ייבאתי את הקובץ והוא מופיע לי ברשימה של הסמפלים
רק איך אני מתקדם מכאן כי לא ממש הבנתי…
תודה מראש… -
הי יש סיכוי לעזרה?
אני מנסה לעשות את התהליך אבל יש פה מושגים שקצת גדולים עלי אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח…
הורדתי קובץ עם פורמט טוב לאורגן נכנסתי לסאונד לחצתי על רקורד ייבאתי את הקובץ והוא מופיע לי ברשימה של הסמפלים
רק איך אני מתקדם מכאן כי לא ממש הבנתי…
תודה מראש…כתב לפני 5 ימים נערך לאחרונה על ידי@korg-pa700 אחרי שהוא רשום בסמפלים, אתה לוחץ WRITE במשולש למעלה, ואז נכנס במניו למולטיסמפל ואתה קובע אותו בתו שאתה רוצה ולחוץ שוב WRITE במשולש ואז יוצא משם שוב למסך של העריכת סאונד ולוחץ מניו, ואז בייסיק ומייבא את זה.
מקווה שהסברתי ברור, אם לא תשאל בשמחה… -
@korg-pa700 אחרי שהוא רשום בסמפלים, אתה לוחץ WRITE במשולש למעלה, ואז נכנס במניו למולטיסמפל ואתה קובע אותו בתו שאתה רוצה ולחוץ שוב WRITE במשולש ואז יוצא משם שוב למסך של העריכת סאונד ולוחץ מניו, ואז בייסיק ומייבא את זה.
מקווה שהסברתי ברור, אם לא תשאל בשמחה…כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי@קורג-PA-700 לחצתי מניו ואז בייסיק, ואין לי מושג איך לייבא את הקובץ…
-
@קורג-PA-700 לחצתי מניו ואז בייסיק, ואין לי מושג איך לייבא את הקובץ…
כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי@korg-pa700 אחרי שאתה נכנס לבייסיק תלחץ למטה ב-OSC (משהו כזה…) ואז תחליף מ-ROM לRAM ותייבא אותו.
-
@korg-pa700 אחרי שאתה נכנס לבייסיק תלחץ למטה ב-OSC (משהו כזה…) ואז תחליף מ-ROM לRAM ותייבא אותו.
כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי@קורג-PA-700 החלפתי אבל איך אני מייבא? אין שם Import…
-
@קורג-PA-700 החלפתי אבל איך אני מייבא? אין שם Import…
כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי קורג PA 700 4 בינו׳ 2025, 17:30@korg-pa700 כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
לא בIMPORT אלא כשאתה מחליף לרם אתה תראה מתחת מספר ושם של סאונד ופשוט תגלגל עד הסאונד האחרון שאותו דגמת (אתה תראה אותו לפי השם שבחרת לו) ואז תעשה במשולש WRITE
-
@korg-pa700 כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
לא בIMPORT אלא כשאתה מחליף לרם אתה תראה מתחת מספר ושם של סאונד ופשוט תגלגל עד הסאונד האחרון שאותו דגמת (אתה תראה אותו לפי השם שבחרת לו) ואז תעשה במשולש WRITE
כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי@קורג-PA-700 החלפתי שם לסאונד שבחרתי אבל זה עדיין שמר לי דגימה של פסנתר…
-
עשיתי את כל התהליך וזה לא הולך לי מישהו יכול לעזור לי ? (כל פעם כשאני יוצא מהרקורד הוא חוזר לי לצליל של הפסנתר)
כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי@רבקה-סלטון כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
נכון, כך זה צריך להיות שכשזה חוזר למסך של הפסנתר תלחץ מניו, בייסיק ואז את כל מה שכתוב למעלה
-
@רבקה-סלטון כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
נכון, כך זה צריך להיות שכשזה חוזר למסך של הפסנתר תלחץ מניו, בייסיק ואז את כל מה שכתוב למעלה
כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי korg pa700 4 בינו׳ 2025, 17:39@קורג-PA-700 כן אבל לאחר ששמרתי את זה במקום ריק את הסאונד שבחרתי בביסיק הוא שומר לי את הדגימה של הפסנתר שישר פתוחה בסאונד ולא את הדגימה שאני יצרתי למרות שהחלפתי אותה ב RAM
-
@קורג-PA-700 כן אבל לאחר ששמרתי את זה במקום ריק את הסאונד שבחרתי בביסיק הוא שומר לי את הדגימה של הפסנתר שישר פתוחה בסאונד ולא את הדגימה שאני יצרתי למרות שהחלפתי אותה ב RAM
כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי@korg-pa700 כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
@קורג-PA-700 כן אבל לאחר ששמרתי את זה במקום ריק את הסאונד שבחרתי בביסיק הוא שומר לי את הדגימה של הפסנתר שישר פתוחה בסאונד ולא את הדגימה שאני יצרתי
לא הבנתי, מתי עשית שמירה לאחר שהחלפת מROM לRAM או לפני?
-
@korg-pa700 כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
@קורג-PA-700 כן אבל לאחר ששמרתי את זה במקום ריק את הסאונד שבחרתי בביסיק הוא שומר לי את הדגימה של הפסנתר שישר פתוחה בסאונד ולא את הדגימה שאני יצרתי
לא הבנתי, מתי עשית שמירה לאחר שהחלפת מROM לRAM או לפני?
כתב לפני 4 ימים נערך לאחרונה על ידי korg pa700 4 בינו׳ 2025, 17:42@קורג-PA-700 אחרי
ובכלל כשאני משנה את זה בRAM לדגימה שלי הוא לא משנה לי את הצליל של המקלדת…