מקצבים שלי
-
“…לא נחים לרגע…” קבלו עוד טראק שעשיתי בסגנון 150 BPM ואשמח לתגובות על הסיידצ’ן שעשיתי בפזמון…
y-33.MP3 -
@קורג יפה מאד!!! אבל הערה קטנה - כשאתה משתמש בקוונטייז, תדע באיזה מצב להשתמש. כי בטראק הנוכחי שבחרת - זה על קצב של שלישיות - ואתה שמת על הסידור קצב הרגיל. שים לב מכאן ולהבא לדייק. בהצלחה.
-
@קורג אתה פשוט בחור מוצלח!!!
-
korg 7.MP3 korg 5.MP3 korg 4.MP3 korg 3.MP3 korg 2.MP3 korg 1.MP3 אני בונה די מתחיל ואלו מקצבים שבניתי ואשמח להארות והערות עליהם
@קורג חבל אם היה לך דגימות יותר טובות היית מוציא יותר טובים ויפים ברמה בחוש המוזיקה יש לך את זה
-
@קורג חבל אם היה לך דגימות יותר טובות היית מוציא יותר טובים ויפים ברמה בחוש המוזיקה יש לך את זה
@חיים-של-מנגינה תודה על הפרגון… אבל הסט דגימות שלי הוא של שפיץ וכפי שידוע לי הוא מהטובים אם לא הכי טוב שיש בשוק של קורג בארץ כמובן
-
@חיים-של-מנגינה תודה על הפרגון… אבל הסט דגימות שלי הוא של שפיץ וכפי שידוע לי הוא מהטובים אם לא הכי טוב שיש בשוק של קורג בארץ כמובן
@קורג כתב במקצבים שלי:
יכול להיות אבל זה היה נשמע שאתה משתמש עם דגימות של אלף תשע מאות
סלח לי על הביטוי אבל כנראה שלא שמעתי מספיק חומר תשאיר פה איזה סקיצה אסיסי פה! -
@קורג כתב במקצבים שלי:
יכול להיות אבל זה היה נשמע שאתה משתמש עם דגימות של אלף תשע מאות
סלח לי על הביטוי אבל כנראה שלא שמעתי מספיק חומר תשאיר פה איזה סקיצה אסיסי פה!@חיים-של-מנגינה תדפדף למעלה תמצא ים חומר… אני עכשיו לא ליד האורגן אבל בהחלט יש כמה פרויקטים בדרך… תתאזר בסבלנות…
-
@חיים-של-מנגינה תדפדף למעלה תמצא ים חומר… אני עכשיו לא ליד האורגן אבל בהחלט יש כמה פרויקטים בדרך… תתאזר בסבלנות…
@קורג כתב במקצבים שלי:
@חיים-של-מנגינה תדפדף למעלה תמצא ים חומר… אני עכשיו לא ליד האורגן אבל בהחלט יש כמה פרויקטים בדרך… תתאזר בסבלנות
סליחה בעצם צדקת רק מהשכן אל תהיה כזה רובטי תעשה יותר בלאגן אגב יש לי את אותו חולשה שאני מידי רובטי ברובם אני מנסה לעשות כמה שיותר גילגולים והחלקות וכדומה זה משנה הרבה ברקע של המאזין!
-
@קורג כתב במקצבים שלי:
@חיים-של-מנגינה תדפדף למעלה תמצא ים חומר… אני עכשיו לא ליד האורגן אבל בהחלט יש כמה פרויקטים בדרך… תתאזר בסבלנות
סליחה בעצם צדקת רק מהשכן אל תהיה כזה רובטי תעשה יותר בלאגן אגב יש לי את אותו חולשה שאני מידי רובטי ברובם אני מנסה לעשות כמה שיותר גילגולים והחלקות וכדומה זה משנה הרבה ברקע של המאזין!
@חיים-של-מנגינה אתה יודע מתקדמים לאט לאט… אבל אין מה לעשות בסוף לכל אחד יש את הסגנון שלו אבל לקחתי את ההערה ומי יודע אולי בהמשך אני ישביע את רצונך…
-
@חיים-של-מנגינה אתה יודע מתקדמים לאט לאט… אבל אין מה לעשות בסוף לכל אחד יש את הסגנון שלו אבל לקחתי את ההערה ומי יודע אולי בהמשך אני ישביע את רצונך…
@קורג יש צדק שלכל אחד יש הסגנון שלו אבל עדיין דברים בסיסיים שזה לא קשור
לסיגנון זה עוד לפני זה יש מייבין אני לא מסתלבט אני גם צריך להשתפשף ביותר שטיקים בעז"ה נעלה ונצליח אגב איזה קורג יש לך? -
@קורג יש צדק שלכל אחד יש הסגנון שלו אבל עדיין דברים בסיסיים שזה לא קשור
לסיגנון זה עוד לפני זה יש מייבין אני לא מסתלבט אני גם צריך להשתפשף ביותר שטיקים בעז"ה נעלה ונצליח אגב איזה קורג יש לך?@חיים-של-מנגינה פי אי 700
-
@חיים-של-מנגינה פי אי 700
פוסט זה נמחק!