מקצבים שלי
-
@קורג
מתי תגוון ולא תיקח רק מיוחנן…@הקלידן-הצפוני אדרבה ואדרבה אולי תיטול על עצמך ותפתח שרשור של טראקים שיוחנן לא בנה שיהיה לנו מאיפה לקחת השראה כרגע יוחנן הוא הזמין והנגיש וממילא ממנו אני לוקח את החומרים. זה הכל.
-
@קורג כתב במקצבים שלי:
עדכון סט 2025:
y-40.MP3הבס מאוד כבד, לדעתי כדאי משהו קצת יותר נעים לאוזן, ואגב אפשר להוסיף קצת דיליי כדי שלא יישמע ריק בין לבין, אבל אהבתי את הרעיון!
-
@הקלידן-הצפוני אדרבה ואדרבה אולי תיטול על עצמך ותפתח שרשור של טראקים שיוחנן לא בנה שיהיה לנו מאיפה לקחת השראה כרגע יוחנן הוא הזמין והנגיש וממילא ממנו אני לוקח את החומרים. זה הכל.
@קורג כתב במקצבים שלי:
@הקלידן-הצפוני אדרבה ואדרבה אולי תיטול על עצמך ותפתח שרשור של טראקים שיוחנן לא בנה שיהיה לנו מאיפה לקחת השראה כרגע יוחנן הוא הזמין והנגיש וממילא ממנו אני לוקח את החומרים. זה הכל.
על השרשור הזה שמעת? https://hamusicay.com/post/13495
ותתחיל לשמוע חתונות אמריקאיות… הרבה השראה תהיה לך שם… -
@קורג כתב במקצבים שלי:
עדכון סט 2025:
y-40.MP3הבס מאוד כבד, לדעתי כדאי משהו קצת יותר נעים לאוזן, ואגב אפשר להוסיף קצת דיליי כדי שלא יישמע ריק בין לבין, אבל אהבתי את הרעיון!
@קורג-PA-700 א. את הבס הכבד הזה מישהו שאתה מכיר טוב דווקא ממש אהב. ב. שמתי את ההד הכי כבד שאפשר לשים בקורג ואם זה לא מספיק אז אין לי איך לעזור לך אלא א"כ תלמד אותי מקום חדש שאפשר לשים דרכו דיליי.
-
@קורג-PA-700 א. את הבס הכבד הזה מישהו שאתה מכיר טוב דווקא ממש אהב. ב. שמתי את ההד הכי כבד שאפשר לשים בקורג ואם זה לא מספיק אז אין לי איך לעזור לך אלא א"כ תלמד אותי מקום חדש שאפשר לשים דרכו דיליי.
@קורג הוא לא אוהב את מה שאני עושה ולכן אני גם לא אוהב את מה שהוא אוהב
(רק שלא יראה את זה…), אפשר בהגדרות של האפקט להגדיר מה יהיה האורך של הדיליי… תנסה לשחק. -
-
@קורג שמע אתה בונה, אחד הטובים

-
@אלי-לב-0 בשמחה…
y-dgima.wav כמו שתשמע את הדפיקה בסוף לא רציתי להוריד כי זה יפגום באיכות של הדגימה…@קורג יש לך עוד?
-
@קורג יש לך עוד?
@יהודה-עדן-יופה יש לי את זה שהעלה פעם @קורג-PA-700
sv-gimikim.wav -
@קורג מה המהירות של הטארק 26
-
@קורג מה המהירות של הטארק 26
@אלי-שוורצברג מאה ארבעים BPM