מקצבים שלי
-
@shimix-dj החוסר דיוק במיקום של התווים זה באג של הסיידצ’ן ואני עדיין עובד על לפתור אותו
-
@קורג כע בכללי ממש חמוד
אבל זה באג שאני אישית לא יכול לשמוע(סורי כיביתי מייד…)
(הקשבתי עוד פעם וזה גם המיקום של התוים חוץ מהאפקט)@shimix-dj אתה יודע אולי איך מסדרים את זה, שים לב שזה קורה רק בטראקים שיש בכל הערוצים שבהם סיידצ’ן
-
@shimix-dj אתה יודע אולי איך מסדרים את זה, שים לב שזה קורה רק בטראקים שיש בכל הערוצים שבהם סיידצ’ן
-
@קורג ממש טוב, יש טראקים שדווקא היו נשמעים מלאים, אבל יש איזה כמה טראקים שלדעתי חסר קצת מילוי… אבל בגדול נשמע פצצה, הרבה יותר טוב מהישנים שהעלית!
-
@קורג כתב במקצבים שלי:מדהים
בראשון אפשר להוסיף קצד אפקטים לכמה סאונדים וזה ישמע יותר טוב@רבקה-מנדל כתב במקצבים שלי:
בראשון אפשר להוסיף קצד אפקטים לכמה סאונדים וזה ישמע יותר טובאדרבה אשמח לרעיונות, רק אם אפשר למקד אותי על איזה קטע ואני יתקן את זה
-
@רבקה-מנדל כתב במקצבים שלי:
בראשון אפשר להוסיף קצד אפקטים לכמה סאונדים וזה ישמע יותר טובאדרבה אשמח לרעיונות, רק אם אפשר למקד אותי על איזה קטע ואני יתקן את זה
-
@רבקה-מנדל יש בו קצת הד, ואין אפשרות (עד כמה שידוע לי) להוסיף עליו יותר הד בלי שזה יעבור גם לשאר הוריאציות-כלומר זה יעשה הד חזק בכל הטראק ואולי זה יהיה פחות יפה
-
@קורג כתב במקצבים שלי:
ליל שישי ארוך הביא איתו שדרוג של עוד שני טראקים ישנים…
y-12.MP3
y-14.MP3יפה מאוד מאוד הבס הסולו, אבל חסר קצת אפקטים ואני אישית היתי עושה גם בהתחלה קצת סטיישן