מקצבים לPA 700
-
@קורג-PA-700 אם כן יש למה לצפות וזה עוד קורג טוב אני חוזר בי עוד לא שמעתי הכל אבל עד עכשיו נשמע פגז
-
פוסט זה נמחק!
-
@קורג-PA-700 מאיפה השאר?
-
@קורג-PA-700 אני שנים רוצה להתחיל לבנות פשוט זה סיוט לקחת תפלאגינים\דגימות ולשים בתוכנה ואני לא מבין בזה אם כן סביר להניח שהיית בונה ג"כ
-
@קורג-PA-700 מצטרף ל @י-פ, זה מטורף אם אתה בונה רק מאתמול אבל חסר הרבה מאוד מילוי (לאו דווקא ריוורבים וכו' זה יכול להיות גם סאונדים יותר מלאים אבל צריך משהו יותר אגרסיבי).
וגם בכללי יש לך הרבה מה להשתפר בבחירת הסאונדים (או סתם להתעדכן בסאונדים יותר טובים). -
SX900 ימאהה
-
מאוד יפה חסר לדעתי תדרים גבוהים, הבס יותר מדי עמוק
-
@קורג-PA-700 ברוך ה', סוף סוף התחילו חבר'ה חדשים להופיע כאן עם תכנותים לקורג, ולא רק לימאהה ששם הרבה יותר קל להוציא מקצב מלא...
אז שאפו גדול - ואם זה רק מעכשיו כנראה שיש לך מורים טובים.........
אגב - אני מזהה את הסידצ'יין שהעלתי לכאן בעבר, לידיעתך - אפשר ומומלץ בהמון מקומות להשתמש בו גם על הבס, ולא רק על הסולו בפזמון.
ואני מצטרף למה שאמרו כאן כולם - יש במה להשתפר - הן בבלאנס, והן בבחירת הסאונדים, והן בדיוק באקורדים. אבל שורה תחתונה - יש למה לצפות..... -
sv 22 - omer adam.MP3
זה לא יצא מאוד איכותי בהקלטה.
אשמח לתגבות ובעיקר הערות בונות! -
@קורג-PA-700 משתפר והולך, אבל למה אתה שם אפקט כזה מוזר על הסולו (בפזמון, לא על עומר עצמו...) שנותן תחושה של חלל ענק - וכאילו הסאונד נמצא במרחק שנות אור ממני??....תשים הד רגיל. הראשון ברשימת האפקטים שם.
-
sv 23.MP3 אמנם טראק ישן, אבל גם משהו...
כרגיל, מחכה להערות ולטיפים! -
של שרוליק מנדלסון, יצא לא הכי איכותי בהקלטה...
sv 24.MP3 -
sv 25.MP3
של יוחנן, עדיין לא גמור...
@מוזיקאי-צעיר
אשמח לכל התגובות שיש לכם לומר! -
@קורג-PA-700 כמו שאמרת לא גמור ... בהתפתחות השניה ההתנגשותבין שני הצלילים של המלודיה ממש לא טובה בבילד-אפ הראשון יש עצירה שלא נשמעת טוב ובהמשך משחקי הקיק (קיק עמוק עם כלאפ שטוח) לא יוצרים לדעתי את האוירא של הדרייב..
מה שכן יש בניה ממש מעניינת, הבילד אפ השני השתמשת עם פילטר בפיצ'? אם כן- כדאי ללמוד ממך לעשות את זה...