מקצבים לPA 700
-
@הקלידן-הצפוני א’ כל, זה צריך ערוץ תופים ואין לי ערוץ מיותר, חוץ מזה, אם תאחז, הווקאל מתחיל לפני הטראק ואם אני יעבור מטראק אחר לטראק הזה אז הווקאל יתחיל מהאמצע…
@קורג-PA-700
לגבי הערוץ תופים, אצלי פתחתי לזה ערוץ תופים נפרד -
@קורג-PA-700
לגבי הערוץ תופים, אצלי פתחתי לזה ערוץ תופים נפרד@הקלידן-הצפוני אבל באינטרו השני של הדרופ אני צריך 6 ערוצי סאונד…וחוץ מזה…מה שנכתב לעיל…
-
@הקלידן-הצפוני אבל באינטרו השני של הדרופ אני צריך 6 ערוצי סאונד…וחוץ מזה…מה שנכתב לעיל…
@קורג-PA-700
אהה
אגב מאיפה הווקאל? -
@קורג-PA-700
אהה
אגב מאיפה הווקאל?@הקלידן-הצפוני חתכתי מחתונה של יוחנן, אני יכול לשלוח לך אם תרצה…
-
@הקלידן-הצפוני חתכתי מחתונה של יוחנן, אני יכול לשלוח לך אם תרצה…
@קורג-PA-700
יאללה תעלה פה
אגב , פה יש מלא ווקאל https://hamusicay.com/topic/749/saol-oper-phonk-drum-kit-vol-1-2-דגימות-להורדה/8(בתקייה מס’ 1)
-
@קורג-PA-700
יאללה תעלה פה
אגב , פה יש מלא ווקאל https://hamusicay.com/topic/749/saol-oper-phonk-drum-kit-vol-1-2-דגימות-להורדה/8(בתקייה מס’ 1)
-
@קורג-PA-700 ממש יפה ממליץ לך במקצב 4 באמצע שמת טרק טוב מאוד אז עדיף שבתחילת הטרק שים כינורות שמע את מה שמנגן יוחנן
-
@קורג-PA-700 ממש יפה ממליץ לך במקצב 4 באמצע שמת טרק טוב מאוד אז עדיף שבתחילת הטרק שים כינורות שמע את מה שמנגן יוחנן
@אלי-שוורצברג בטראק השני של מוצרט?
-
נראה לי אני לא יודע בדיוק של מי הטרק
-
@קורג-PA-700 אתה אחד המוכשרים!!!
תמשיך לשתף…
עוקבת מהצד…
המון בהצלחה!! -
Dj 8.MP3
חומר פחות בסגנון שלי, מקווה שאתם תאהבו את הסנגון של הדרופים הזה -
Dj 1 - RISTART.MP3
Dj 3.MP3
Dj 7.MP3
עד כאן החידושים כרגע… -
Dj 1 - RISTART.MP3
Dj 3.MP3
Dj 7.MP3
עד כאן החידושים כרגע…@קורג-PA-700 וואוו… הציבור השתפר… ממסד ועד טפחות… גם דגימות הרבה יותר טובות - (בעיקר אהבתי ת’סאונד המדויק של יוחנן בתחילת הריסטאר…) וגם בנייה יותר מלאה ומנופחת ממה שהעלת תמיד. לא שמעתי עם אוזניות כך שאין לי מושג לגבי הבסים מה המצב.
אתה משתמש כל הזמן באותו הדיטון הזה. ההוא עם ה-המוווון רילס… זה טיפה חופר - אבל מאד ממלא. אולי תמצא עוד צורות. ובדרופים הגבוהים דחפת איתו כל פעם גם איזה צליל קטנטן כזה נקודתי על הסולו שמאד מציק ולא קשור.
ודבר אחרון - התלהבת יותר מידי על הסאונדים החשמליים האלה… זה טיפה מוגזם לדחוף את זה כל רגע…
אבל אחרי כל ההערות והעין הרעה שלי - תכל’ס יש רמה. המוון בהצלחה.