מקצבים לPA 700
- 
SV41~1.MP3 
 חברה, אשמח לתגובות!@קורג-PA-700 טובשך אבל בגלל שזה חיקוי מחשב 
 אז הרך יותר גבוה
- 
@קורג-PA-700 טובשך אבל בגלל שזה חיקוי מחשב 
 אז הרך יותר גבוה@רבקה-מנדל כתב במקצבים לPA 700: @קורג-PA-700 טובשך אבל בגלל שזה חיקוי מחשב 
 אז הרך יותר גבוהמה אתה מתכוון הרך, ההתחלה? 
- 
@רבקה-מנדל כתב במקצבים לPA 700: @קורג-PA-700 טובשך אבל בגלל שזה חיקוי מחשב 
 אז הרך יותר גבוהמה אתה מתכוון הרך, ההתחלה? @קורג-PA-700 סורי הרף [יאנו שמצפים למשהו יותר] 
- 
@קורג-PA-700 סורי הרף [יאנו שמצפים למשהו יותר] 
- 
@קורג-PA-700 סורי הרף [יאנו שמצפים למשהו יותר] @רבקה-מנדל אוקיי, אבל בשביל PA 700 זה מספיק, לא? 
- 
@רבקה-מנדל אוקיי, אבל בשביל PA 700 זה מספיק, לא? @קורג-PA-700 כן ברור 
- 
וזה טוב ל700? 
 sv 42.MP3
- 
וזה טוב ל700? 
 sv 42.MP3@קורג-PA-700 ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווו      
- 
@קורג-PA-700 ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווו      @רבקה-מנדל אגב, היו פה כמה בעיות קצב, מעניין שלא שמת לב, אבל תוקן! 
- 
@רבקה-מנדל אגב, היו פה כמה בעיות קצב, מעניין שלא שמת לב, אבל תוקן! @קורג-PA-700 שמתי לב אבל התכונתי להגי שזה מטורף לRA700 
- 
sv 46.MP3 
 עדכון חדש, מה אומרים?
- 
sv 47.MP3 
 עוד אחד של יוחנן
- 
@MEME קיבלתי מ @מיכאל אבל זה לא נראה לי שלו, נראה לי שזה כמה סטים מאוד פשוטים, אם אתה רוצה לקנות, תיצור קשר בהנהלה עם @מיכאל או @BK-קלידים 
- 
@MEME איזה אורגן יש לך? 
- 
@MEME קיבלתי מ @מיכאל אבל זה לא נראה לי שלו, נראה לי שזה כמה סטים מאוד פשוטים, אם אתה רוצה לקנות, תיצור קשר בהנהלה עם @מיכאל או @BK-קלידים @קורג-PA-700 לא רוצה לקנות פשוט אני מכיר את BK אישית והיה שם דגימות שלו אז לכן שאלתי של מי הדגימות 
- 
@קורג-PA-700 לא רוצה לקנות פשוט אני מכיר את BK אישית והיה שם דגימות שלו אז לכן שאלתי של מי הדגימות @MEME אההה 
- 
sv 48.MP3 
 הבס בפזמון צורם מידי, נכון?