בסיעתא דשמייא: סרטון ראשון ביוטיוב, אשמח אם תכנסו.
-
-
@Hagai-Habani כתב בבסיעתא דשמייא: סרטון ראשון ביוטיוב, אשמח אם תכנסו.:
@SHLNX תודה רבה
מיקס ראשון שלי בז'אנר הזה
אבל בלי ביצוע כזה של @el-m זה לא היה אפילו קרוב לזה...ברור, כשהמקור טוב ואתה עובד על דבר כזה, (גם מבחינת איכות מקור ולא רק מבחינת ביצוע), יש לך הרבה יותר כלים להביא משהו טוב ולהקפיץ את הרמה לעוד כמה דרגות מעל.
שאפו ענק לך ול @el-m ! תמשיכו להביא לנו דברים טובים ולשמח את עם ישראל!
הדברים הללו חסרים אצלנו... -
וואו ממש יפה, לא מכירה את היצירה המקורית אבל הייתי מרותקת ממש.
פטור בלא כלום א"א, אז תיזהרו להבא עם הקמנצ'ה של סטיינברג, לא להשתמש בו יותר מדי, יש לו חתימת קול יחודית, וקשה שלא לזהות אותו... או שלא אכפת לכם.
בעיני בכו"א זה מוריד קצת מהיוקרה כשכולם יודעים באיזה פלאג השתמשת, וגם הצד הקטן שיש להם שזה כלי אמיתי, נעלם. -
@לאהלה זה לא קמנצ'ה. זה כלי סיני שנקרא ארחו (הרחבה על הכלי יש בנושא של הכלים המיוחדים אני לא זוכר איך קוראים לו עכשיו)
הסאונד הייחודי שלו זה מה שעושה אותו כל כך מעניין -
@Hagai-Habani אוקי עכשיו אני רואה שזה גם נקרא ארחו, פשוט "מיתר פרסי" זה אמור להיות קמנצ'ה בגדול... וגם הצליל ממש דומה. טעות שלי.. אבל לא משנה השם. אני רק אומרת שכבר שמעתי כמה פה בפורום לא זוכרת מי שרצים עם הדגימה הזו, ולדעתי זה מוריד מהיוקרה, אני גם חושבת שיש לו סאונד ממש נדיר ויפה, וכשקיבלתי אותו ממש התלהבתי עליו ודחפתי אותו לכל פרוייקט אפשרי, עד שראיתי שהוא מסתובב הרבה...
אבל החלטה שלכם לגמרי, ושוב, עבודה מטורפת לגמרי! גם מבחינת מיקס וגם העיבודים המצוינים של @EL M
עריכה: עכשיו אני רואה שגם פה
https://hamusicay.com/post/14331
השתמשת בו... -
@לאהלה זה נלקח מספריה של קונטקט (עכשיו ראיתי שאותה חברה שיצרה את הספרייה הזאת שחררה את זה גם לHalion של סטייינברג וגם שם זה נקרא ארחו)
ללא קשר ליוקרה אני אישית ממש אוהב את הכלי הזה והוא גם נמצא במקור במנגינה של הסרט.
בכל אופן ממש תודה רבה... -
@el-m כתב בבסיעתא דשמייא: סרטון ראשון ביוטיוב, אשמח אם תכנסו.:
הביצוע והעיבוד שלי למנגינה מהסרט קונג פו פנדה ביוטיוב.
קרדיט גדול לידידנו @Hagai-Habani על עבודתו במיקס, שבלעדיו לא היה יוצא מקצועי ככה.
אשמח אם תיכנסו לערוץ, ותתנו לייק לסרטון. ואם תרצו תוכלו להירשם לערוץ.
https://youtu.be/FIH_lQOy4yY
תודה רבה!ביצוע מהסרטים (תרתי משמע) ממש מטורף מרגש ומקצועי.
עבודה יוצאת דופן שלך ושל @Hagai-Habani
אתם אלופים!!!!!! -
@el-m
קודם כל זה יפה מאד, עשיר ועוצמתי ובהחלט עושה כבוד למקור.אם הייתי נותן טיפה ביקורת בונה, זה 'להאניש' (מלשון אנושי) יותר את הכלים הווירטואליים, ע"י השקעה מירבית באוטומציות של Expression / Dynamic.
אפשר פשוט עם הגלגל במקלדת שליטה, אני מעדיף לפעמים עם נשפן מידי, או עם מקלדת MPE (כשהכלים הווירטואליים תומכים בכך). בכל אופן, לתת את ה"קרעכצים" לפי הרגש שלך.
יתכן שאתה עושה את זה כבר, אבל היו מקומות שהרגשתי שבא לי טיפה יותר
תמשיך!
-
@יוחנן-בלייך
תודה רבה!
תודה על הערות. לשמוע ממי שמבין בהפקה זה חשוב לי לשמוע ביקורת בונה. -
@יוחנן-בלייך כתב בבסיעתא דשמייא: סרטון ראשון ביוטיוב, אשמח אם תכנסו.:
@el-m
קודם כל זה יפה מאד, עשיר ועוצמתי ובהחלט עושה כבוד למקור.אם הייתי נותן טיפה ביקורת בונה, זה 'להאניש' (מלשון אנושי) יותר את הכלים הווירטואליים, ע"י השקעה מירבית באוטומציות של Expression / Dynamic.
אפשר פשוט עם הגלגל במקלדת שליטה, אני מעדיף לפעמים עם נשפן מידי, או עם מקלדת MPE (כשהכלים הווירטואליים תומכים בכך). בכל אופן, לתת את ה"קרעכצים" לפי הרגש שלך.
יתכן שאתה עושה את זה כבר, אבל היו מקומות שהרגשתי שבא לי טיפה יותר
תמשיך!
אכן, בפלאגין שהוא עובד עמו (spitfire audio BBC orchestra) ישנה ויברציה די דלה שקשה מאוד ליצור עמה משהו מדי ריאלי.
-
-
@אורגו-מדלי תודה רבה!