יצא לאויר העולם Cubase 14
-
@Benaya כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
דייי, לפני שנייה קניתי את 13
אתה לא היחיד שמביע תסכול ויש הייתחסות לכך בפורום...
https://forums.steinberg.net/t/cubase-14-grace-period/948919 -
@חכם_בלילה אני חושב שמספיק הבטוח, גם ככה אתה עוד שנייה מתקין את קיובייס מחדש, אותם קבצים שיש עכשיו יהיו גם לאחר התקנת קיובייס 14
-
תשימו לב שהתווסף פריסטים להגדרות
-
@חכם_בלילה גם אני משתמש בתוכנה הזאת, אם אתה מתעקש אפשר בגלגל שיניים שזה הכי "קטלני"
@חכם_בלילה כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
ישי ריבו
אגב, זה לא ריבּו אלא ריבו בבי"ת רפוייה
-
-
@Hagai-Habani כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
היא היתה מוגדרת כמו שאר התוכנות החינמיות בשוק
היא חינמית?
-
@Yossile @חכם_בלילה גם אני כשראיתי את זה קפץ לי ישי ריבו
-
@Studio-Bit כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
@איש-אחד כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
טעיתי, הכוונה בין פלטפורמות (בין ווינדוס למק) ולא בין תוכנות. מעבר בין תוכנות עושים בעזרת ייצוא קובץ OMF וזה קיים כבר שנים, אך זה מייצא רק מיקומי קבצים ולא פלאגינים וכדו'. (חוסך למשל בשליחה למיקס, שאין צורך להושיב את כל הפרוייקט מחדש. אבל לא לכולם זה נוח.)
עדכנתי את הפוסטים למניעת טעויות.לא טעית. הכוונה להעביר פרויקטים בין תוכנות. פורמט הOMF הוא פורמט ישן. כעת ניתן להעביר פרויקטים שלמים עם הפלאגינים שלהם שזה דבר מבורך וכמו שכתבתי ברגע שפרוטולס יתמכו בפורמט הזה כבר זה יהיה אדיר כי אני מקליט בפרוטולס וממקסס בקיובס כך שזה נחמד להעביר ערוצים בצורה נוחה.
מעניין, כי ניסיתי את זה על ריפר והיא לא הבינה מה אני רוצה ממנה.
אולי לא הכנסתי כמו שצריך?
מה אתה יודע שצריך לעשות? -
@Studio-Bit כן, זה מה שחשבתי לעצמי - בגלל שזה היה מבצע מטורף הם לא יתנו גם שדרוג חינם...
בסדר, נחכה שיהיה מבצע על העדכון... גם ככה רק לפני חודש התחלתי ללמוד את קיובייס לעומק וזה לאט לאט נהיה יותר ויותר מגניב -
@איש-אחד כתב ביצא לאויר העולם Cubase 14:
מעניין, כי ניסיתי את זה על ריפר והיא לא הבינה מה אני רוצה ממנה.
שים לב כתבתי כבר בפעם השלישית זה נתמך רק ע''י 2 תוכנות בנתיים : Bitwig. Studio One ולאט לאט זה יכנס
-
אפשר קישור לפריצה של קיובייס?
-
-
@Studio-Bit יש לי בעיה בקיובייס כבר מגרסה 12 אני חושב,
כל פעם שאני פותח את ה-Lower Zone נעלם לי הסרגל התחתון גם כאשר אני סוגר את ה-Lower Zone,
לפי מה שהבנתי זה קשור לגודל המסך שלי ובאמת כשנכנסתי להגדרות המחשב ושיניתי את הקנה-מידה ל-100% במקום 150% - זה הסתדר,השאלה היא האם אפשר להגדיר בקיובייס איפשהו שיהיה מותאם למסך קטן יותר, או לפחות שכשאפתח את קיובייס הקנה-מידה יעבור ל100 וכשאצא מקיובייס זה יחזור ל150,
אשמח אם תוכל לעזור לי!
-
@Studio-Bit תודה, שמתי על -50% ועכשיו זה ממש קטן אבל עדיף מכלום