סקר - קיובס או FL studio
-
בד"כ משתמשים יותר בFL בשביל מוזיקה אלקטרונית לסוגיה ובקיובייס בשביל לייב אבל תכלס שתיהם טובות לדעתי אחרי התנסות בשתי התוכנות FL יותר קל
למה אני היחיד שהצביע?????!!!...................... -
@הצ-יזוכר-המנגן כי לחבר'ה קצת חפרו הסקרים שנופלים עליהם כגשם ביום בהיר.
-
@הצ-יזוכר-המנגן אני לא חושב שנכון להצביע כל זמן שאני לא יודע מה הוא מתכנן ליצור...
-
@Yossile כתב בסקר - קיובס או FL studio:
@הצ-יזוכר-המנגן כי לחבר'ה קצת חפרו הסקרים שנופלים עליהם כגשם ביום בהיר.
100%
רק ש @אני-ואני לא עשה את זה סתם לשם סקר.
הוא רצה לדעת בסה"כ במה עדיף לו להשתמש, לא יודע למה בתור סקר... -
טוב, האמת שהתנסיתי ב-FL בתחילת דרכי וסתם לא אהבתי. עניין של טעם אישי.
אבל אין חולק שקיובייס נותנת הרבה יותר תוצאה ואפשרויות מאשר FL (כך בכל אופן על פי דעתי העניה).
אך כהמשך לדברי @Hagai-Habani, אני אכן עוסק יותר במוזיקת לייב מאשר באלקטרוני. -
@הגיטריסט צודק לגמרי!!!
גם לי נמאס מכל הסקרים שהיו כאן , אבל לא באתי סתם משעמום לפתוח איזה סקר , אני רוצה לנסות להתחיל עם התוכנות הפקה אבל אין לי כח להתחיל עם תוכנה מסוימת ואח"כ לגלות שסתם עבדתי קשה וזה בכלל לא מה שאני מחפש , והסתפקתי האם לעשות סקר או סתם לשאול כדי שלא יראה עוד איזה סקר .
תודה לכל המגיבים עזרתם לי מאד!
@איש-אחד גם אני יותר מתחבר לליב , אפילו שדוקא נראלי שאני ינסה קצת את האלקטרוני
ולשאלת @הגיטריסט למה בתור סקר , כי יש אנשים שאין להם כך לכתוב פוסט , אבל להקליק על איזה סקר הם מוכנים!@Hagai-Habani כתב בסקר - קיובס או FL studio:
@הצ-יזוכר-המנגן אני לא חושב שנכון להצביע כל זמן שאני לא יודע מה הוא מתכנן ליצור...
אני מתכנן ליצור בעיקר מוזיקת לייב , וטיפה אלקטרוני
-
@אני-ואני כתב בסקר - קיובס או FL studio:
אני מתכנן ליצור בעיקר מוזיקת לייב , וטיפה אלקטרוני
אז כפי שהציבור טוען - קיובייס יותר טובה ללייב,
אני אישית הלכתי על קיובייס - כי זו תוכנה שיותר שולטת בשוק ואני מכיר כמה וכמה שעובדים עם קיובייס, ואם יש לי שאלות וכדו' אז יש לי את מי לשאול
אבל עם הפורום הזה - אתה יכול גם ללכת רגוע על FL ויש לך כאן כמה מאסטרים שעובדים על FL
-
-
-
-
אף אל סטודיו היא יותר MIDI וקיובייס יותר להקלטות
-
בכל הקשור למוזיקה אלקטרונית, אוטומציות, שכבות, וכל הקשור לכך, קיובייס לצערי נמצאת הרחק מאחור.
לכן FL סטודיו ואבלטון לייב יתאימו יותר למטרה זו.
קיובייס מוצלחת יותר בכל הקשור להקלטת ועריכת שירה, בזכות מנוע ה-VariAudio, שכדוגמתה אין באף תוכנה אחרת.
אבל עבורי, סטודיו וואן מספקת את כל מה שאני צריך, כמי שמתעסק בפופ, המון אלקטרוני, קלאסי, תווים, מיקס ומאסטרינג, תחת קורת גג אחת.
כשאני עורך שירה, אני מקבל בתוך סטודיו וואן את מלודיין שהיא תוכנה נהדרת, אבל לא אשקר - ווריאודיו לא רואה אותה ממטר בכל הקשור לזרימת עבודה מהירה ויעילה.
-
@רה-מינור
אם כבר מדובר כאן על שאלות ותמיכה, שזה נושא חשוב, יש לציין שאמנם בארץ יש מבינים בקיובייס, אבל קשה למצוא ברשת חומר אודותיה כי בעולם היא לא נפוצה מספיק, וחברת סטיינברג לא משקיעה כ"כ בתחום הזה.תוכנות אחרות אמנם לא זוכות בארץ לאותה פופולריות, אבל יש ברשת המון המון חומר עליהן. שזה כמובן עוזר למי שיש גישה לרשת, ובטח למי שדובר אנגלית בסיסית.
-
@יוחנן-בלייך כתב בסקר - קיובס או FL studio:
כשאני עורך שירה, אני מקבל בתוך סטודיו וואן את מלודיין שהיא תוכנה נהדרת, אבל לא אשקר - ווריאודיו לא רואה אותה ממטר בכל הקשור לזרימת עבודה מהירה ויעילה.
אבל לענ"ד מצד שני, מלודיין הרבה יותר 'חכמה' ויש לה כמה וכמה פיצ'רים חשובים שאין בורי אודיו, ויש לה תוצאה הרבה יותר ריאלית וחלקה מאשר ורי אודיו (מניסיון).,
האמת, שאני בפרויקטים שלי משלב ביניהן: סולו אני עורך במלודיין, וכשאני צריך לטפל במקהלות אני עושה את זה עם ורי אודיו, כיון שהיא יותר 'טיפשה' ולא מזהה לי את כל האוברטונים של המקהלה כקול נוסף. -
@יוחנן-בלייך כתב בסקר - קיובס או FL studio:
@איש-אחד אפשר להגיע לתוצאות המדויקות שאתה רוצה גם דרך משחק בהגדרות של ווריאודיו בצד שמאל. אבל אני מדבר פה על זרימת עבודה ולא על אפשרויות.
כן, על זה אני מדבר, ודווקא יותר אהבתי את מלודיין בקטע הזה.
אבל לא משנה, עניין של טעם. -
@אני ואני
אני מנהל אולפן בביתר ועשה מיקסים לדעתי הקלטות ואקל ובנית לאייב רק קיובס אלקטרוני ומיקס אני עושה אך ורק בFL סטודיו שלדעתי יש לו ביצועים יותר טובים אז לגבי מה יותר טוב זה התשובה שלי
-
@חיים-דייטש מה יותר טוב במיקס בFL?
-
@Yossile
לדעתי יש משהו בסאונד והפלגנים של FL שלא ראיתי בשום תוכנה!!!!