refx nexus 5.1.8 להורדה!
-
@IL-FL כתב בrefx nexus 5.1.5 להורדה!:
@איש-אחד כתב בrefx nexus 5.1.5 להורדה!:
דגימות ספריית המפעל
@איש-אחד
איך מכניסים את הדגימות לנקסוסאם יש לך כבר נקסוס, ואתה יודע איפה הדגימות נמצאות, פשוט גרור את התיקיות הפנימיות שבתיקיה שהורדת לאיפה שהן נמצאות, כך שהן ימוזגו עם הקיימות.
בפתיחה הבאה של הנקסוס תראה אותם.
אם אין לך עדיין נקסוס ורק עכשיו התקנת לראשונה (נשמע לי מוזר…) זה מעט יותר מורכב, ובפרט אם אתה רוצה לשים אותם על תיקיה אחרת מברירת המחדל או על כונן אחר מכונן C. אם כך הם פני הדברים, תייג אותי ואשתדל לעזור בל"נ ובע"ה. -
@IL-FL כתב בrefx nexus 5.1.5 להורדה!:
@איש-אחד פעם ראשונה אבל לא משנה לי באיזה תיקיה הם יהיו
אם לא אכפת לך שהדגימות יהיו על המחשב (לא מומלץ!), תיקיית ברירת המחדל נמצאת בנתיב הזה, העתק את הקבצים לשם:
C:\Users\Public\Documents\reFX\NEXUS
אמורה להיות כאן תיקייה בשם nexus content אם אני לא טועה, שם אמורות להיות הדגימות.
אם אתה מסתבך תייג אותי. -
@Studio-Bit כתב בrefx nexus 5.1.5 להורדה!:
@איש-אחד זה פשוט מאד שים לב שהתקנה יש אפשרות לנווט לתיקיים הסאונדים
צודק, לא חשבתי על זה…
אני התכוונתי לבדוק בקובץ ה-config איפה נתיב ההתקנה נמצא, ואם הוא רוצה לשים את זה על תיקיה אחרת זה לשנות את הנתיב בקובץ.
זה מה שעשיתי לעצמי (אצלי זה יושב על כונן קשיח חיצוני- כמו אצלך). -
יצאה גירסה 5.1.6.
עדכנתי את הפוסט הראשון.
כרגע חסום בנטפרי, מי שישלח לבדיקה יזכה את עם ישראל!
(קצת מוזר לי שבתוך שבועיים יצאו יותר מארבע גירסאות… זה מעיד על באגים? עוד לא התנסיתי בזה.) -
@איש-אחד כתב בrefx nexus 5.1.6 להורדה!:
(קצת מוזר לי שבתוך שבועיים יצאו יותר מארבע גירסאות… זה מעיד על באגים? עוד לא התנסיתי בזה.)
מקווה שעכשיו סידרו את הבאג בתצוגה. שולח לנטפרי
-
@IL-FL כתב בrefx nexus 5.1.6 להורדה!:
@איש-אחד עשיתי כדברי @Studio-Bit זה לא הופיע
זה לא מספיק, צריך לשים שם את הדגימות כדי שהם יעבדו…
אם זה לא עזר תעדכן. -
-
@חכם_בלילה כתב בrefx nexus 5.1.6 להורדה!:
שווה להוריד את זה?
בוודאי, זה פלאגין שימושי מאד! אני משתמש בו הרבה
-
@קורג-PA-4X כתב בrefx nexus 5.1.6 להורדה!:
@איש-אחד אני מנסה להוריד את הספרייה והוא לא נותן לי?
אין לי מה לעשות. גם אני לא הספקתי להוריד הכל (ירד לי עד ה-MB האחרון ושם הוא נתקע ולא הסכים להמשיך…).
כמובן שאם אשיג קישור חדש אעדכן.
בינתיים אתה יכול להיכנס מהאתר המקורי, שם אם אין לך נטפרי יש לך דרך להיכנס לשרתים אחרים גם כן.עריכה: עדכנתי את הקישור. חסום עדיין בנטפרי ויש לשלוח לבדיקה.
בנוסף, באתר זה עודכנו כעת הרבה מהרחובות החדשות של נקסוס, אך משום מה נטפרי חסמו את האשכול שמוביל אליהן. אי"ה לכשיפתחו אעלה אף אותן בל"נ בשרשור מסודר.
הרבה הצלחה!@IL-FL כתב בrefx nexus 5.1.6 להורדה!:
@איש-אחד כמובן ששמתי , עדין לא עזר
שמתי את התיקיה המלאהתנסה לעשות דבר כזה: היכנס לנתיב שציינתי לעיל, אמור להיות שם קובץ מערכת בשם config. פתח אותו בעזרת כתבן או פנקס הרשימות.
בתוכו אמורה להיות בין היתר שורה באנגלית המתחילה ב-library location (מקווה שאני זוכר נכון כי אני כרגע לא על המחשב שלי), זה הנתיב של ההתקנה של הדגימות. שים אותן שם.
אם אתה רוצה להעביר את הדגימות למקום אחר, אתה צריך לכתוב מחדש את הנתיב כפי שהוא נראה כעת, היינו עםשני לוכסנים ( \ ) בין כל תיקייה בנתיב.
מקווה שהובנתי כי אין לי כרגע דרך לעזור יותר מזה.
אם תסתבך תייג אותי ואנסה לעזור יותר כשאהיה על המחשב שלי מחר בלילה. -
פוסט זה נמחק!
-
@IL-FL כתב בrefx nexus 5.1.6 להורדה!:
@איש-אחד בקובץ הזה יש רק קישור לאתר מסוים ולא נתיב תיקייה
טעיתי, זה בקובץ בשם settings.json.