Steinberg Cubase Pro v13.0 להורדה
-
@112233 אין כמעט התקנה שלא צריך לבטל את האנטי וירוס, אלא אם האנטי וירוס לא בתוקף או פרוץ גם הוא.
בגלל שזה לא קובץ שיורד בדרך הרישמית דרך החנות או משהו כזה ואתה מאשר לו לבצע שינויים במחשב אז האנטי וירוס קורא אותו כוירוס למרות שהוא לא. (יש מצב שיש יוצאי דופן אבל לפי מה שידוע לי אז לרוב זה ככה, חוץ מבהתקנות שבהם אתה מתקין את הפריצה בעצמך על הקובץ או דרך קבצים אחרים או דרך הווינדואוס שאל)
לגבי הקובץ הספציפי, אמרתי שרק בכללי לא כדאי להוריד מאתרים סתם אלא אם זה משהו מוכר כמו הערוץ של ירון בטלגרם וכדומה -
@112233 אני מדבר מתוך ידיעה... יש מושג שנקרא התקנה שקטה שברוב האנטי וירוס אם תתקין את זה וגם במערכות הפעלה עם רעיונות של ווינדואוס זה יזהה אותם כפרות אבטחה ויחסום אותם.
אתה מוזמן לנסות להתקין על מחשב חדש עם רשיון ואנטי וירוס התקנה פרוצה של קיובייס ולראות אם זה יתן לך (במקרה שבוע שעבר עשיתי את זה על שלושה מחשבים עם ה13 פרו)
מי שלא מתקין בהתקנה דרך פריצה פיזית שזה התקנה של הפריצה לפי הנחיות שיורדות בתוך הקובץ זיפ עם הוראות וקובץ התקנה וניהול הפריצה זה יעשה לו בעיות האנטי וירוס, רוב ההתקנות היום כמעט הם שקטות חאתה יכול לראות את זה במתמחים טופ ולשאול אם יש אנטי וירוס או רעיון מקורי לווידואוס בתוקף האם צריך לעשות משהו לפני התקנה של זה או לא -
מישהו יודע לעזור לי עם הקיובייס 13 פרו בגרסה החדשה?
התקנתי את זה ומשום מה אני לא מצליח על המחשב שלי לשמוע שום דבר בקיובייס, כל תוכנה אחרת שמפעילה שמע עובדת לי אבל קיובייס לא, בדקתי ומוגדר לי האסיו שזה הדרייבר המובנה של קיובייס על הכרטיס קול המובנה של המחשב אבל עדיין לא שומעים כלום, אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לעזרה.
במידת הצורך אם צריך אני מוכן להתקין טים ויוור כדי שמישהו שמכיר ויודע איך להתקין ולסדר את זה שיתחבר אליי וימחק את הקיובייס ויעשה התקנה מחדש שלו ושל ההליקון 7 שגם אותו התקנתי.
אני ממש אשמח לעזרה תודה רבה מראש. -
-
המדריך נעשה ע''י חברי הטוב והמוכשר מB&M מחשבים לגבי ה48 KH שכתוב במדריך עדיף לשנות ל44100 KH
-
כבר ניסיתי הכל, בדקתי וזה מחובר, אני לא ממש מבין למה זה עדיין לא נותן, שאלתי בעקרון כדי שאם מישהו מכיר משהו לא שגרתי שעלול לגרום לזה לקרות אז זה מה שזה יעשה.
אם יש למישהו את הקיובייס 13 בהתקנה שקטה אני אשמח נסות למחוק את מה שיש לי על המחשב על ידי התוכנה של המסיר שאריות ואז להתקין מחדש.
-
ממש לא נראה לי שזה קשור להתקנה. תעלה צילומי מסך של הדרייבר בקיובס וכן את הקונטרול רום בF4
-
-
@Studio-Bit אייש אני אשלח לך את זה אז שוב
-
@איציק @למדן @CUBASE @חכם_בלילה @Studio-Bit @binyamin וכל מי שיכול לסייע בעניין
ניסיתי להוריד את התוכנה למחשב עם הקישור --מצוב
ולא נפתח --ניסיתי למחשב אחר גם אותה בעיה
גם אם מצליחים להוריד לניסיון -תמיד יש חשש שמא יעלם אחרי 60 יום וכ"ו
סתם ככה גם אמרו לי שזה גם לא כזה נקי מבחינה הלכתית
להוריד תוכנות בגרסאות מסחריות הכי מעודכנות - משום חשש גזל
יש אולי למישהו ?--קישור להתקנה של תוכנת קיוביס אפילו בגרסה ישנה 8-9-10
שאפשר להתקין בראש שקט פעם אחת ולתמיד -ובגרסה מלאה ולא פרו
הכי טוב מבחינתי --אם באישור ההנהלה --מי שמבין -ישתלט לי על המחשב מרחוק ויתקין לי תוכנה
על כל מרכיביה באופן מקצועי ואחראי -- { אפילו בתשלום סמלי }