החומר של shimix dj
- 
@shimix-dj כולנו… 
 מה שיהיה פה ב י’ באב…
- 
אהלן חברים הצטרפתי היום לפורום 
 צירפתי כאן קישור לתקיית העבודות
 זה לא הכל אני אעלה עוד
 תהנו 
 תקיית העבודות בדרייב@shimix-dj 
 וואו מה זה? זה יפה
- 
תעלה 
- 
תעלה 
- 
- 
שימי אח יקר 
 תעלה לפה תיקיה מסודרת אוהבים אותך מאד
- 
הפרוייקט עדיין לא מושלם אבל בכיון טוב 
 sick big room .mp3
 תהנו
- 
 sick big room .mp3
 תהנו@shimix-dj תותח!!! 
- 
 sick big room .mp3
 תהנו@shimix-dj תותח אתה!!! החומרים ש’ך אחד אחד! 
- 
 sick big room .mp3
 תהנו@shimix-dj 
 וואו מגניב התפתחות יפה
 אלוף
- 
 sick big room .mp3
 תהנו@shimix-dj וואווו תותח על!! 
 רמה גבוהה ממש
 עלה והצלח!! אחלה חומרים!!
- 
 sick big room .mp3
 תהנו
- 
@shimix-dj שאלת השאלות 
 לי יש מלא חומר לאחרי שלושת השבועות…
 נראה לי תחכה בשביל מי שלא שומע…
- 
@Yossile כתב בהחומר של shimix dj: @חכם_בלילה כתב בהחומר של shimix dj: לי יש מלא חומר לאחרי שלושת השבועות… ??? טוב שאתה מזכיר 
 בע"ה אני יעלה בנושא שלי
- 
- 
מנגינה יפה בשלוף 
 Shimix % Dev - Dream.mp3@shimix-dj עברתי רק לאחרונה על החומרים שלך… אתה עוד תגיע רחוק, אחי… 
 אבל בינתיים - את הטראק הזה שלך ממש אהבתי - ובניתי אותו גם כן - רק על אורגן… במחשב אני עוד מתלמד…[mk 13 .MP3]
 (/assets/uploads/files/1723809636959-mk-13-x.mp3)
 לא יצא הכי משהו בעולם, בכל זאת זה רק אורגן, אבל אהבתי את הסולו הזה. הייתי חייב. אליפות - אם זה לחן שלך.
- 
@shimix-dj עברתי רק לאחרונה על החומרים שלך… אתה עוד תגיע רחוק, אחי… 
 אבל בינתיים - את הטראק הזה שלך ממש אהבתי - ובניתי אותו גם כן - רק על אורגן… במחשב אני עוד מתלמד…[mk 13 .MP3]
 לא יצא הכי משהו בעולם, בכל זאת זה רק אורגן, אבל אהבתי את הסולו הזה. הייתי חייב. אליפות - אם זה לחן שלך.
- 
@shimix-dj עברתי רק לאחרונה על החומרים שלך… אתה עוד תגיע רחוק, אחי… 
 לא יצא הכי משהו בעולם, בכל זאת זה רק אורגן, אבל אהבתי את הסולו הזה. הייתי חייב. אליפות - אם זה לחן שלך.@מיכאל כתב בהחומר של shimix dj: @shimix-dj עברתי רק לאחרונה על החומרים שלך… אתה עוד תגיע רחוק, אחי… 
 לא יצא הכי משהו בעולם, בכל זאת זה רק אורגן, אבל אהבתי את הסולו הזה. הייתי חייב. אליפות - אם זה לחן שלך.מצטער. הנה שוב.mk 13.MP3 
- 
@מיכאל כתב בהחומר של shimix dj: @shimix-dj עברתי רק לאחרונה על החומרים שלך… אתה עוד תגיע רחוק, אחי… 
 לא יצא הכי משהו בעולם, בכל זאת זה רק אורגן, אבל אהבתי את הסולו הזה. הייתי חייב. אליפות - אם זה לחן שלך.מצטער. הנה שוב.mk 13.MP3