UAD Pure plate Reverb
-
@Studio-Bit בכל אופן חשבתי ללכת לכיוון של RME יותר.
התנסיתי איתו לאחרונה וממש אהבתי.
מצד שני, אני משתמש בעיקר הפלאגינים של UAD. אני פחות אוהב את Waves והסנכרון של Apollo עם הפלאגינים שלהם ובפרט ה-DSP והממירים של הכרטיס שלהם גורמים לי לשקול אולי בכל אופן עדיף לי לקנות Apollo. -
@Hagai-Habani כתב בUAD Pure plate Reverb:
והסנכרון של Apollo עם הפלאגינים שלהם ובפרט ה-DSP
לא עבדתי עם זה אבל זה גורם לי לתהות מי צריך היום מעבד נוסף לפלאגינים? זה לא לוקח מהמחשב כלום
-
@Studio-Bit גם ל-RME יש DSP…
יש בזה נוחות מסויימת (בכל אופן בשל RME).
דבר נוסף: לאפולו יש עכשיו תמיכה ב-Sound ID שזה רץ על הכרטיס וזה לא צריך לרוץ יותר על המחשב שזה ממש נוח (למי שמשתמש בזה). -
לא אמרתי לא להשתמש, יש להם פלאגינים מעולים,
כתבתי שכמעט כל האמולציות האנלוגיות שלהם גרועות, הכוונה שהאמולציה עצמה (חיקוי ההתנהגות של המכשיר המקורי) גרועה כי היא לא דומה למקור, אני יודע את זה אפי’ שמעולם לא השתמשתי בציוד המקורי, כי אם תנסה אמלוציות של חברות מובילות כמו WAVES ו UAD תראה שבסך הכל הם די מזכירות אחת את השניה, קח לדוגמא את ה SSL או הפולטק של WAVES ו UAD ותשווה בניהם, העקומות של התדרים מאוד זהות, אז אתה יכול להבין שפחות או יותר ככה התנהג המכשיר המקורי (כי זה חברות שונות ועדיין התוצאה די זהה), הפלאגינים של IK לעומת זאת אפי’ לא בכיוון, לכן אני אומר שבתור אמולציה, האמולציה גרועה, אבל בתור פלאגין, פשוט תן לאוזן שלך להחליט ואם אהבת תשתמש.
אני מדגיש שוב שאני מתכוון לאמלוציות של הפרוססורים ולא לאינסטרומנטים.