מכירת אורגנים
-
@חכם_בלילה זה אתר לחנויות זה מינימום הזמנה של 100 חתיכות של אורגן בגלל זה זה זול חחח
-
@אילן-פ כתב במכירת אורגנים:
ראיתי בקישור את אתר --עלי באבא
נראה לי אתר מפוקפק ביותר --- כנראה מדובר "ב עלי באבא וארבעים השודדים "
ואם יתברר שזה משהו אמין -- עדכן אותנו מהרעלי באבא זה אתר שמוכר לעלי אקספרס והמזון וכו' כי הוא השוק יבואנים בסין כל היבואנים שמזמינים מסין זה דרך שם הם מאוד אמינים ויש להם ביטוח על הקניה אם אתה מתכתב איתה דרך הצט שלהם ולא בדרך פרטית
-
@הקלידן-הצפוני כתב במכירת אורגנים:
@MEME הקישור הזה מוכר כבר שנים
אל תתקרבו לשם אפילומצטרף!!
@אורגו-מדלי כתב במכירת אורגנים:
@חכם_בלילה זה אתר לחנויות זה מינימום הזמנה של 100 חתיכות של אורגן בגלל זה זה זול חחח
הלוואי שזה אכן היה כך...
סיפר לי חבר שכמעט קנה במקומות הללו אורגן, מישהו שרצה 1,000 על SX900, הוא כבר התכתב איתו ארוכות וכמעט סגר איתו, ושניה לפני הסגירה הוא גילה שמדובר בגנב סדרתי. (הוא התחמק ממתן פרטים ועוד מספר דברים בסגנון שהעלו חשד כבד).
לאחר מעשה הוא מצא אותו בעוד כמה וכמה מקומות, במקרה מסויים הוא אפילו זייף לוגו של חנות קיימת (!) על מנת להשיג את מטרותיו. (את זה החבר שלי גילה על ידי כתובת המייל שהיתה זהה, וכשחיפש על החנות ההיא ראה שיש מעט הבדלים בעיצוב ובכיתוב שהוא לא העתיק כראוי...).
זהירות-זהירות-זהירות!!!
ברור שישנם גם אנשים ישרים, אך לא חושב שכדאי לקחת את הסיכון במקומות כאלו... -
@MEME כתב במכירת אורגנים:
עלי באבא זה אתר שמוכר לעלי אקספרס והמזון וכו' כי הוא השוק יבואנים בסין כל היבואנים שמזמינים מסין זה דרך שם הם מאוד אמינים ויש להם ביטוח על הקניה אם אתה מתכתב איתה דרך הצט שלהם ולא בדרך פרטית
זה מאוד מעניין -- כי תראה מה כותבים על זה החברים כאן בשרשור
@הקלידן-הצפוני @איש-אחד @אורגו-מדלי @המוזיקאי -
היה על זה דיון בעבר בפרוג
תחפשו -
פוסט זה נמחק!
-
הבנתי את הטעות!!!!!
תכנסו לאתר ותראו כמה עולה משלוח ואז תבינו למה זה כזה זול חחח
-
אסביר קצת איך זה עובד,
אתר עליבאבא ואתר עליאקספרס:
המוכרים שם הם בעצם אותם חניות שמוכרות בשניהם לרוב
ההבדל הוא במטרת האתר שעליבאבא זה לספקים ועליאקספרס לאנשים פרטיים,
(מוצרים שעולים הרבה כסף לפעמים ניתן לקנות אפ' יח' ולא חייב כמות)יש כמה סוגי תשלום וגם לפי זה ניתן לבדוק אם המוכר אמין,
רוב הסיכויים במוצרים מהסוג הזה זהו עוקץ והם מרוויחים על אנשים (בעיקר מישראל )
למשל יגידו שהתשלום יבוצע לא דרך האתר או שיש סוגי תשלומים שהכסף עובר למוכר מיידית... -
@המעבד-המתאבד בכמה?
-
@אברהם-לרנר כתב במכירת אורגנים:
@המעבד-המתאבד בכמה?
זה כולל סט של כהנא בערך ב6000
אבל בטח לך יש כבר מקצבים.. (של אח שלך?)