מקצבים מיילך אורלנציק
-
@אלי-לב-0 לא כזה התלהבתי מהסט שלו, ודאי לא להשוואה לגדולים…
@קורג-PA-700 **כיום ** מסכים איתך
-
עדכון פורים אורלנצ’יק DJ
Audio_0250.wav -
עדכון פורים אורלנצ’יק DJ
Audio_0250.wav@ארי-הקלידן כתב במקצבים מיילך אורלנציק:
עדכון פורים אורלנצ’יק DJ
Audio_0250.wavיש שם הרבה חיקויים ליוחנן אחד לאחד, ממש מגעיל שמקצועי כמותו מחקה את יוחנן, אם הוא כבר מחקה, לפחות שייקח מהDJ’S הטובים בעולם…אבל הוא בונה ממש טוב, אהבתי את הדבסטאפ…
-
@ארי-הקלידן כתב במקצבים מיילך אורלנציק:
עדכון פורים אורלנצ’יק DJ
Audio_0250.wavיש שם הרבה חיקויים ליוחנן אחד לאחד, ממש מגעיל שמקצועי כמותו מחקה את יוחנן, אם הוא כבר מחקה, לפחות שייקח מהDJ’S הטובים בעולם…אבל הוא בונה ממש טוב, אהבתי את הדבסטאפ…
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
אני למשל פחות אהבתי את ההרדסטייל שאורלנציק הביא ולדעתי אף אחד לא בנה אותו עדיין כמו שצריך
-
אני למשל פחות אהבתי את ההרדסטייל שאורלנציק הביא ולדעתי אף אחד לא בנה אותו עדיין כמו שצריך
@awq-tghhjj בכללי, הארדסטייל זה סגנון מאוד גס, לכן קשה למי שחובב EDM קלאסי להתחבר לזה, אבל מסכים איתך שעדיין לא שמעתי מישהו שבנה את זה טוב על אורגן, דווקא בעדכון האחרון של יוחנן יש משהו חמוד…(רק שלא תתעצבן עליי…
) -
@awq-tghhjj בכללי, הארדסטייל זה סגנון מאוד גס, לכן קשה למי שחובב EDM קלאסי להתחבר לזה, אבל מסכים איתך שעדיין לא שמעתי מישהו שבנה את זה טוב על אורגן, דווקא בעדכון האחרון של יוחנן יש משהו חמוד…(רק שלא תתעצבן עליי…
)@קורג-PA-700 כתב במקצבים מיילך אורלנציק:
)ואפשר לחשוב מה יקרה אם אני אתעצבן אבל עדיין לדעתי שתיהם זה פחות או יותר אותו רמה, אבל יש בהרדסטייל הרבה סוגי קיק בגדול את רובם אני שונא גם
-
@קורג-PA-700 כתב במקצבים מיילך אורלנציק:
)ואפשר לחשוב מה יקרה אם אני אתעצבן אבל עדיין לדעתי שתיהם זה פחות או יותר אותו רמה, אבל יש בהרדסטייל הרבה סוגי קיק בגדול את רובם אני שונא גם
@awq-tghhjj אתה יודע למה אני מתכוון? יש את זה ב"ביט יהודי", דווקא הוא יחסית נקי ולא מלוכלך כמו רוב הקיקים של הארדסטייל.