איך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור
-
@אביב-חאלו
אתה עושה סלט- רשיון לא קשור לשמע.
- ההודעה שמופיע לך זה בגלל שחסר לך תוכנה ישנה לא קריטי.
- No Driver זה אומר שחסר לך דרייבר כך שזה לא משנה איזה כרטיס קול יש לך אתה לא תצליח לשמוע כי אין לך דרייבר
זה נכון שפעם הדרייבר היה מותקן ביחד עם התוכנה וכיום צריך להתקין אותו בנפרד - מה שהתוכנה מזהה את הקבצים כתוכנה אחרת פשוט תעשה על הקובץ פתח באמצעות Cubase 14 תמיד וזהו.
טיפ קטן ממני להבא אל תכתוב ממה נראה לך שהבעיה נובעת את זה תשאיר לנו.
ושוב פעם אם היית בודק כאן באתר היית רואה שאת מה שאני כותב לך כתבו הרבה לפני
עריכה: עובר על הפוסטים האחרונים שלך כאן לא רואה שהזכרת NO driver -
היי! אני צריך עזרה בהתקנת cubase 14. אני יודע שהסבירו את זה פעם בפורום, אבל את האמת לא הבנתי כ"כ.
לאחר ההתקנה שלב אחר שלב, אני מקבל הודעה שיש בעיה עם הרשיון (מצורף צילום מסך). ונראה לי שבגלל זה המחשב לא מזהה את cubase כתוכנה (א"א לפתוח פרוייקט CPR). אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי.
תודה רבה!
-
@אביב-חאלו
אתה עושה סלט- רשיון לא קשור לשמע.
- ההודעה שמופיע לך זה בגלל שחסר לך תוכנה ישנה לא קריטי.
- No Driver זה אומר שחסר לך דרייבר כך שזה לא משנה איזה כרטיס קול יש לך אתה לא תצליח לשמוע כי אין לך דרייבר
זה נכון שפעם הדרייבר היה מותקן ביחד עם התוכנה וכיום צריך להתקין אותו בנפרד - מה שהתוכנה מזהה את הקבצים כתוכנה אחרת פשוט תעשה על הקובץ פתח באמצעות Cubase 14 תמיד וזהו.
טיפ קטן ממני להבא אל תכתוב ממה נראה לך שהבעיה נובעת את זה תשאיר לנו.
ושוב פעם אם היית בודק כאן באתר היית רואה שאת מה שאני כותב לך כתבו הרבה לפני
עריכה: עובר על הפוסטים האחרונים שלך כאן לא רואה שהזכרת NO driver@Studio-Bit אוקיי!
תודה אחי!
NO DRIVER בתמונה שצרפתי https://hamusicay.com/assets/uploads/files/1741251572174-תמונה1.png
תודה חבר! -
תנסה להריץ את הקובץ הזה.
בהצלחה! -
פוסט זה נמחק!
-
לפעם אאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא יודע איזה מספר להגיד של אותו שאלה שכמויות אנשים שואלים
איך אני מוריד את תוכנת קיובייס 14 לתוך המחשב שלי בלי בעיות למי שיש את היכולת לעזור בבקשה שיעזור אפילו שזה פעם האלף לך אבל לי זה פעם הראשון אז תידע להבדיל אני ישמח עם מדריך מלא בדיוק של כל התהליכים איך מורידים בלי להשאיר אותי תלוי על העץ תודה מחכה שמישהו יעזור בכייאת זה בין הזמנים תקדישו כמה שניות -
לפעם אאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא יודע איזה מספר להגיד של אותו שאלה שכמויות אנשים שואלים
איך אני מוריד את תוכנת קיובייס 14 לתוך המחשב שלי בלי בעיות למי שיש את היכולת לעזור בבקשה שיעזור אפילו שזה פעם האלף לך אבל לי זה פעם הראשון אז תידע להבדיל אני ישמח עם מדריך מלא בדיוק של כל התהליכים איך מורידים בלי להשאיר אותי תלוי על העץ תודה מחכה שמישהו יעזור בכייאת זה בין הזמנים תקדישו כמה שניות@חיים-של-מנגינה מה לא ברור במדריך למעלה?
-
@חיים-של-מנגינה מה לא ברור במדריך למעלה?
@אני-ואני
זה מה שלא ברור ליזה מה שקרה לי ואיני יודע (על) מה (לבקש פזמון ידוע) לעשות!
-
@אני-ואני
זה מה שלא ברור ליזה מה שקרה לי ואיני יודע (על) מה (לבקש פזמון ידוע) לעשות!
@חיים-של-מנגינה אני לא יודע למה זה נכשל, אולי אין מקום במחשב?
-
@חיים-של-מנגינה אני לא יודע למה זה נכשל, אולי אין מקום במחשב?
@אני-ואני כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
אני לא יודע למה זה נכשל, אולי אין מקום במחשב?
חשבתי הבעיה הוא שאני הייתי חכם וניסיתי להוריד דברים אחרים והם עושים לי עומס מחקתי הרבה ואני ראיתי שאני לא היחיד שנתקל בבעיה וסתם כך איפה ישלי פה קובץ פריצה
-
שלום חברים,
לאחר שראיתי הרבה משתמשים בפורום שמורידים קיובייס ומתלוננים שאין להם תוכן ב-MediaBay - החלטתי לכתוב מדריך פשוט איך להתקין את התוכנות של Steinberg פרוצים בגרסה המלאה,
נתחיל!,
-
יש להוריד את מסייע ההורדות של Steinberg (Steinberg Download Assistant),
או בקישור ישיר Steinberg Download Assistant -
מתקינים את התוכנה ופותחים אותה
-
לוחצים על “Sign In” ויוצרים חשבון Steinberg או מתחברים לחשבון קיים
-
בוחרים בלשונית עם שם התוכנה אותה רוצים להוריד
(בתמונה: שורה 1 - עדכונים זמינים לתוכנות שמותקנות על המחשב (רק תוכנות שהתקנתם דרך מסייע ההורדות), שורה 2 - תוכנות זמינות להורדה בחשבון שלכם, שורה 3 - קיובייס, שורה 4 - דוריקו, וכו’, שורה 8 - ספקטרה ליירס)
- בוחרים בגרסה הרצוייה
-
לוחצים על “Download All” ומסייע ההורדות מתחיל להתקין את הגרסה המלאה של התוכנה הנבחרת
-
מורידים את קובץ הפריצה בגרסה העדכנית (b7)
או את קובץ הפריצה בגרסה b6 איתו אנטי וירוס ESET מסתדר ללא בעיות (לי בינתיים אין תקלות מקובץ הפריצה בגרסה b6) -
מריצים את הפריצה ויש לכם את התוכנה המבוקשת פרוצה בגרסה המלאה!
בהצלחה!
Tip
מידי פעם כשתפתחו את מסייע ההורדות הוא יעדכן לכם אוט’ את מנהל התפעול של תוכנות Steinberg, ולכן תצטרכו להריץ שוב את הפריצה,
עצה שלי - שימו את קובץ הפריצה בתיקייהC:\Program Files\Steinberg\Activation Manager
וצרו לקובץ קיצור דרך בשולחן העבודה -
-
@אני-ואני
יש לך קישור בשבילי לקובץ הנ"ל -
שלום חברים,
לאחר שראיתי הרבה משתמשים בפורום שמורידים קיובייס ומתלוננים שאין להם תוכן ב-MediaBay - החלטתי לכתוב מדריך פשוט איך להתקין את התוכנות של Steinberg פרוצים בגרסה המלאה,
נתחיל!,
-
יש להוריד את מסייע ההורדות של Steinberg (Steinberg Download Assistant),
או בקישור ישיר Steinberg Download Assistant -
מתקינים את התוכנה ופותחים אותה
-
לוחצים על “Sign In” ויוצרים חשבון Steinberg או מתחברים לחשבון קיים
-
בוחרים בלשונית עם שם התוכנה אותה רוצים להוריד
(בתמונה: שורה 1 - עדכונים זמינים לתוכנות שמותקנות על המחשב (רק תוכנות שהתקנתם דרך מסייע ההורדות), שורה 2 - תוכנות זמינות להורדה בחשבון שלכם, שורה 3 - קיובייס, שורה 4 - דוריקו, וכו’, שורה 8 - ספקטרה ליירס)
- בוחרים בגרסה הרצוייה
-
לוחצים על “Download All” ומסייע ההורדות מתחיל להתקין את הגרסה המלאה של התוכנה הנבחרת
-
מורידים את קובץ הפריצה בגרסה העדכנית (b7)
או את קובץ הפריצה בגרסה b6 איתו אנטי וירוס ESET מסתדר ללא בעיות (לי בינתיים אין תקלות מקובץ הפריצה בגרסה b6) -
מריצים את הפריצה ויש לכם את התוכנה המבוקשת פרוצה בגרסה המלאה!
בהצלחה!
Tip
מידי פעם כשתפתחו את מסייע ההורדות הוא יעדכן לכם אוט’ את מנהל התפעול של תוכנות Steinberg, ולכן תצטרכו להריץ שוב את הפריצה,
עצה שלי - שימו את קובץ הפריצה בתיקייהC:\Program Files\Steinberg\Activation Manager
וצרו לקובץ קיצור דרך בשולחן העבודה@חיים-של-מנגינה
@CUBASE כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:- מורידים את קובץ הפריצה בגרסה העדכנית (b7)
או את קובץ הפריצה בגרסה b6 איתו אנטי וירוס ESET מסתדר ללא בעיות (לי בינתיים אין תקלות מקובץ הפריצה בגרסה b6)
תלחץ על הכיתוב הכחול.
-
-
@חיים-של-מנגינה
@CUBASE כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:- מורידים את קובץ הפריצה בגרסה העדכנית (b7)
או את קובץ הפריצה בגרסה b6 איתו אנטי וירוס ESET מסתדר ללא בעיות (לי בינתיים אין תקלות מקובץ הפריצה בגרסה b6)
תלחץ על הכיתוב הכחול.
פוסט זה נמחק! - מורידים את קובץ הפריצה בגרסה העדכנית (b7)
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!