שלום, אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על שיר חסידי מקפיץ?
- 
@הקלידן-הצפוני למה הוא צריך את השירים? 
- 
@הקלידן-הצפוני למה הוא צריך את השירים? @אורגו-מדלי כתב בשלום, אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על שיר חסידי מקפיץ?: @הקלידן-הצפוני למה הוא צריך את השירים? אני הבנתי שלפורים 
- 
זה מה שעשינו שנה שעברהמשכן התלמוד גינגל פורים תשפד סופי.mp3 של נתנאל ישראל תהיה שמח 
- 
זה מה שעשינו שנה שעברהמשכן התלמוד גינגל פורים תשפד סופי.mp3 של נתנאל ישראל תהיה שמח @אלי-לב 
 יש שם בעיה בבלאנס, בקושי שומעים את הווקאל
- 
@אלי-לב 
 יש שם בעיה בבלאנס, בקושי שומעים את הווקאל@אהרון-יוסף-בבייב גם מזייפים שם חבל על הזמן ולא נראה לי שזה היה באולפן מי יודע מה אבל בפורים זורמים העיקר שזה שיר דאנס מקפיץ 
- 
@אלי-לב כתב בשלום, אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על שיר חסידי מקפיץ?: @קורג-PA-700 כתב בשלום, אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על שיר חסידי מקפיץ?: הבעיה שכבר מיליון ישיבות עשו על זה למה שתצא מהכלל.[אם כולם עושים את זה כנראה שזה באמת משהו] תכלס’, גם אני אמרתי את הסברא הזאת לחברים שלי, לך תשכנע אותם… @קורג-PA-700 מה עשיתם 
- 
@קורג-PA-700 מה עשיתם @אלי-לב כתב בשלום, אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על שיר חסידי מקפיץ?: @קורג-PA-700 מה עשיתם שמחת כלה - ארי גולד 
- 
זה מה שעשינו שנה שעברהמשכן התלמוד גינגל פורים תשפד סופי.mp3 של נתנאל ישראל תהיה שמח @אלי-לב מי האולפן שייצר את השיר הזה? @אהרון-יוסף-בבייב כתב בשלום, אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על שיר חסידי מקפיץ?: יש שם בעיה בבלאנס, בקושי שומעים את הווקאל לא ברור איך משחררים כך שיר. 
- 
@אלי-לב מי האולפן שייצר את השיר הזה? @אהרון-יוסף-בבייב כתב בשלום, אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על שיר חסידי מקפיץ?: יש שם בעיה בבלאנס, בקושי שומעים את הווקאל לא ברור איך משחררים כך שיר. 
- 
@אני-ואני האולפן שיצר את זה זה איזה אולפן מתחיל בקרית ספר ואיך זה יצא ככה כי אנחנו ישיבה אם איזה שישים בחורים בערך אין הרבה כסף למשהו טוב @אלי-לב 
 ומי שעשה את זה לא שמע שלא שומעים את הזמר?, חבל זה היה יותר יפה אם רק היו שומעים את הזמר