הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
לגבי תחבורה יש לי רעיון לא רע
דרייברים בקבוצות זה אומר למשל 3-4 חברה שמגיעים לגמר ולמשל הם גרים בירושלים הם לוקחים דרייבר ביחד זה לא יוצא יותר מ 50 ש''ח לאדם
ואיך הם יגיעו אחד לשני פשוט שיסכמו פה.. -
לגבי איציק ברגר באמת פיספוס שהוא לא בגמר הוא הקלידן הכי טוב שהיה בעונה
-
אזלו המקומות לגמר
-
לדעתי פסח איידינסון הוא המתמודד הכי טוב בגמר ע"פ המצב הנוכחי שלו
אבל הרקוביץ הוא המתמודד עם הפוטנציאל הכי גדול לעתיד
ומכיון שבתוכנית רדיו מחפשים רייטינג יש להם עניין במישהו שיזכרו אותו עוד שנים רבות שהוא יצא מהקלידנים
לכן אני משאר שהאינטרס של הרדיו הוא שהרשקוביץ יזכה -
@CUBASE כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@חכם_בלילה מה פתאום עובד בקול חי
בעז"ה אשיג את המייל שלך ואסביר לך איךהייתי שמח גם לקבל הסבר, תשתדל להשיג גם את המייל שלי -
@Korgman הרשקוביץ בהחלט עם חבילה יותר גדולה..
אבל איינדנסון טיפה יותר מנוסה ומוזיקלי ברמה מסוימת..
שניהם טובים, שניהם שווים את המקום.
אבל גלעד? אדם מדהים, ברסלבער מתוק. אבל מה למען ה' גמר הקלידנים???
מישקובסקי/הורביץ/ברגר היו יכולים להיות במקום הזה -
@יעקב-בלייך לדעתי צריך לארגן הסעות!!
זה מקום שמבחינת תחבורה הוא מסובך מאוד.. -
גמר 'הקלידנים 2' מתקרב: מה צפוי וכמה כרטיסים נותרו
ארבעה ימים לפני הגמר הגדול, המפיק האגדי מבטיח מופע גמר ענק, מושקע ובלתי נשכח בכיכובם של גדולי הזמר
מפיק תכנית 'הקלידנים', יעקב בלוך, מספר על התכונה הרבה לקראת גמר העונה השנייה. "הולך להיות גמר ענק, באמת", הוא מבטיח בפתח דבריו.
בראיון לפסח בא גד ברדיו 'קול חי', הוא חזר אל הגמר הקודם שהתקיים לפני יותר מארבע שנים בתחילת פרוץ מגפת הקורונה, "בהתחשב בנסיבות אז, היינו צריכים לעשות את זה עם פחות קהל. הפעם, ברוך השם, עם קהל רב. כמו שצריך, ויש מכירת כרטיסים שכבר בעיצומה, ונשארו כרטיסים ממש אחרונים".
השניים צללו לשיחה על ארבעת המתמודדים שצלחו את הסינונים הקפדניים לאורך התכנית שהחלה אי שם באזור חג החנוכה. "נתנאל בן עטר הוא לקח את הקלידים שלו, והוא פשוט מנגן עליהם כמו נשמה גדולה, תקשיבו, יש את פסח איידנסון, הפתיע כל פעם מחדש", אמר בא גד בהתלהבות.
בלוך המשיך אותו ואמר: "יונתן הרשקוביץ, כישרון מדהים. הוא מנגן כמו זקן ורגיל, למרות שאני לא חושב שהוא כבר בן שמונה עשרה אפילו. הוא מדהים., ואוריאל גלעד מטורף, הוא הודח, וחזר בגלגל הצלה, הוא עכשיו בגמר. הייתה לו סייעתא דשמיא מדהימה, אין דרך אחרת להסביר את זה".
השניים חזרו לדבר על מופע הגמר והבטיחו: "הפקה סופר גדולה, מופע עם ארבעה קלידנים אונליין על הבמה, ארבעה חבר'ה מוכשרים, עם זמרים, שישה שופטים, גדולי המוזיקה החסידית, גדולי הקלידנים והמוזיקאים".
גמר 'הקלידנים 2' מתקרב- מה צפוי וכמה כרטיסים נותרו - אמס.mp3
-
@Korgman כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
לדעתי פסח איידינסון הוא המתמודד הכי טוב בגמר ע"פ המצב הנוכחי שלו
אבל הרקוביץ הוא המתמודד עם הפוטנציאל הכי גדול לעתיד
ומכיון שבתוכנית רדיו מחפשים רייטינג יש להם עניין במישהו שיזכרו אותו עוד שנים רבות שהוא יצא מהקלידנים
לכן אני משאר שהאינטרס של הרדיו הוא שהרשקוביץ יזכהאני חולק עליך לחלוטין
אני לא חושב בכלל שזה עד כדי כך מכור מראש
אני מאמין בזה שאם יש שם שופטים אז הכל בלייב ולשופטים אין שום אינטרסים
אולי טוקר ינסה לגרום שהוא יצליח כמו שהוא עשה לחיים פלאם במאסטרו אבל לא נראה לי שהשופטים מגיעים ויודעים קודם מה עליהם לבחור -
@איציק-קירשנמאכר אני לא מכריח האם מכור או לא.
הדבר שבטוח שעם כל ההתפלספות וההצבעות מי שמכריז את ההכרזה הוא טוקר!!!