הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
אני גם אשמח
אבל נראה לי זה כבד ממשש לא?! -
@Yossile אה. בכל אופן איידנסון יותר טוב. בן עטר פישל בהרבה קטעים. בעיקר בשקט. (בשירי אלול שהוא ניסה לעשות.)
למרות שת'אמת - גם איידנסון די פישל באקורדים של עברתי בחושך.... אבל עדיין אין השוואה..
אגב, מישהו מוכן להסביר מה הסיפור של הסנר של בן עטר? עד שיש לו קורג X4 שלא צריך לדגום תופים אקוסטיים טובים, כי יש מספיק ברמה באורגן, הוא חייב להשתמש בכזה סנר כואב ומוזר?...... -
לגבי הקלידנים ומי שטען שזה מכור אז תדעו שאח"כ בחוץ עדי נתנאלי דיבר עם יונתן הרשקוביץ ואמר לו שהוא היה בטוח שהוא יעלה והראה לו שהוא כבר הכין דברים לומר אחרי שהרשקוביץ ינצח!!!
חוץ מזה הוא החמיא לו ואמר לו שהוא הקלידן היחיד שבמשך כל התוכנית לא טעה אפי' באקורד אחד! -
@אליעזר-פפר ברור שזה לא היה מכור. אם זה היה מכור הרשקוביץ היהמנצח על בטוח... ת'כלס הוא הפייבוריסט הגדול של העונה..
-
@מיכאל רק ראיתי שהיו כאלו שחשבו לומר כך (עיין לעיל)
-
@יצחק-שטיינער ואוו אה, איזה סקרים..
-
@ציפור-שיר הוא כתב יפה. אבל פסח מבין מי שהגיע לגמר היה הכי טוב.
הוא ה'מכונת ניקיון' האמיתית שבשונה מהרשקוביץ יכול להיכנס לאילתורים ודברים קשים אבל הוא ממנן בזה ואתה מה שהוא כן עושה,הוא עושה מדוייק.
ראו ערך אילתור מתוחכם עם חצוצרה שנגמר בדיוק מטורף וכו' וכו' וכו'.
הפסנתר פסנתר כמו קלידנים של תזמורות, הנגינה של הכלים החיים גם מאוד מאוד טובה, הרמוניות מקצועיות.
פסח זה פסח, בן עטר הוא מאסטרו של מוזיקה מזרחית (בלבד.),
והרשקוביץ וגלעד חושבים בעיקר בראש של DJ.. (כמו שעדי אמר) -
-
לאחר הנאמבר הראשון של הרשקוביץ (שלא עבר לשלב הבא), הוא ירד לצפות בהופעה מהקהל ליד חבריו, והיה נראה מאושר עלי אדמות.
יכול להיות שבכוונה הוא לא הפציץ כי הוא רצה את המקום הזה? (או את מקום שני)
עיין ערך מנדי ברנדווין
-
@חסיד-אומות-העולם לא מאמין שיש אדם שלא רוצה את המקום הראשון
ברור שמקום שני ושלישי זה אחלה אבל עדיין -
פוסט זה נמחק!
-
@חסיד-אומות-העולם
הוא עשה את זה
כי הוא גבר
נראה לך שהוא לא רצה??
אתה צודק הוא לא רצה
הוא חלם על זה -
אני אומר
שיכול להיות שהוא לא רצה לקחת את המקום הראשון בחסד (ושיגידו שהכל מכור)
אלא מקום שני או שלישי בכבוד