הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
-
באיזה שעה השידור מתחיל, ואשמח אם מישהו יעלה קישור ליוטיוב
-
מה קרה בעזה ?....
מישהו יודע מי עלה לגלגל ההצלה ?? -
זה באמת בוטל?
-
@mps כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
אני לא מאמין!!
ביטלו את שידור הפרק בגלל מה שקרה בעזה!
כולם מחכים לזה שבועות!!!!!!!!!!!!
מחפשים למרוח אותנו 🥪
-
@המעבד-המתאבד כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
מחפשים למרוח אותנו 🥪
ודאי ודאי! כל דבר שהרדיו עושה זה נגדנו. הם מחפשים לעשות לנו חיים קשים. אם רק יש להם תירוץ, הם מורידים את הפרק בשביל לדפוק אותנו.
חברה, תתפכחו! הרדיו בא לשרת את הציבור בשביל שהציבור יאזין לו. האינטרס הכי גדול שלהם היה לשדר את התוכנית למרות מה שקרה. ואם החליטו לא לשדר (על אף שאני חושב שכן היו צריכים) זה רק מראה על אחריות מצידם והשתתפות בצער על מה שקרה. -
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
מחפשים למרוח אותנו 🥪
ודאי ודאי! כל דבר שהרדיו עושה זה נגדנו. הם מחפשים לעשות לנו חיים קשים. אם רק יש להם תירוץ, הם מורידים את הפרק בשביל לדפוק אותנו.
חברה, תתפקחו! הרדיו בא לשרת את הציבור בשביל שהציבור יאזין לו. האינטרס הכי גדול שלהם היה לשדר את התוכנית למרות מה שקרה. ואם החליטו לא לשדר (על אף שאני חושב שכן היו צריכים) זה רק מראה על אחריות מצידם והשתתפות בצער על מה שקרה.מקווה שלא התכוונת ברצינות למה שכתבת.
אכפת להם רק ממישהו אחד וזה הם בעצמם ולא אף אחד אחר.
יש להם ענין למרוח את התוכנית לכמה שיותר שבועות כדי שיהיה רייטינג (=כסף)לכמה שיותר זמן
די לתמימות €$$ -
יש להם ענין למרוח את התוכנית לכמה שיותר שבועות כדי שיהיה רייטינג (=כסף) לכמה שיותר זמן
באותה מידה גם היה להם עניין לשדר את זה אתמול בשביל שתהיה האזנה למוצ"ש (אפילו לא היה תחליף, רק שירי רגש כל הלילה).
מי שלא רוצה להקשיב לרדיו כי הוא בטוח שהם מנצלים אותו, שלא יקשיב. כמה שאכפת להם רק מעצמם זה משרת את המאזינים יותר. כך עובדת תחרות! לכל חברה אכפת רק מעצמה ושיהיה לה לקוחות וברגע שיש תחרות היא מיטיבה עם הלקוחות בשביל שיבואו אליה.
ב"ה יש לנו שתי תחנות מתחרות וזה גורם לכל תחנה לעשות את הטוב ביותר עבור המאזינים שלה בגלל שאכפת לה מעצמה והיא רוצה מאזינים. אם קול חי היו דבקים בצדקת הדרך שלהם ולא מתיחסים לתחרות ולעצמם אז היום רוב התוכניות היו שיעורי תורה וכמובן שלא היו תוכניות כמו הקלידנים ודומיו.
מי שמרגיש מנוצל, שלא יקנה לחם וחלב כי כל הסיבה שהחנות מוכרת מצרכים בזול זה בשביל שתבואו ולא כי אכפת להם ממכם.
משום מה אנשים מאוד נהנים לדבר כל הזמן על כך שהרדיו מנצל אותנו לרעה ושונא אותנו. תתפכחו!
רדיו זה עסק וזה לגיטימי שהוא פועל כמו עסק וכל זמן שזה משרת את המאזינים אני לא רואה בזה שום בעיה!
איך אמר האומר:די לתמימות
די למחשבה שרדיו צריך לפעול לטובת המאזינים ולא לטובת האינטרסים שלו! די!
-
@Yossile
דברים כדורבנות -
פוסט זה נמחק!
-
@יואל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
יואלי יורביץ עלה בפרק גלגל ההצלה אתמול (שלא שודר) לשלב רבע הגמר
מאיפה אתה יודע?
קשור אליך?... -
-
@אריק כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
הזוי, בכל שאר כלי התקשורת הכל ממשיך כרגיל....
לא מדויק, גם בקול פליי לא היה את המצעד השבועי וגם בקול ברמה הורידו פרופיל
-
פוסט זה נמחק!
-
@CUBASE כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@אריק כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
הזוי, בכל שאר כלי התקשורת הכל ממשיך כרגיל....
לא מדויק, גם בקול פליי לא היה את המצעד השבועי וגם בקול ברמה הורידו פרופיל
בתקשורת הכללית....