הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@מוישי-בקרמן אנחנו המאזינים נקראים כרגע מסטיק, כי הם רק לעוסים אותנו...
-
אני נירא לי מתחיל בספירה לאחור לפני שאני מתפוצץ על התוכנית הזאת איך שהכל אינטרסים ופרוטקציות ומשדרים מתי שנוח להם. מה העניין לא לשדר השבוע?
-
אז שיודיעו באמצע שבוע.. וחוץ מזה לא נירא לי שהוא יכול לעשות גלגל הצלה אחרי שטוקר אמר מפורש שלא יהיה..
-
את האמת טוקר אמר ש"החצי גמר בשבועות הקרובים" אז אני קצת פחות חם עליו.
-
יש השבוע חצי גמר?
-
דיברו על זה הרגע! תסתכל למעלה
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
שבוע הבא זה השבוע האחרון שאפשר לשמוע לפני י"ז בתמוז אז מה העניין בכוונה לעשות הפסקה של שבוע?
אבל הגמר מיועד להיות במוצ"ש האחרון של בין הזמנים אז הם יוכלו לשדר את זה מתישהו בבין הזמנים.
אני נירא לי מתחיל בספירה לאחור לפני שאני מתפוצץ על התוכנית הזאת איך שהכל אינטרסים ופרוטקציות ומשדרים מתי שנוח להם.
אולי תסביר מה הקשר בין כל הדברים שאמרת? יכול להיות שהכול אינטרסים ופרוטקציות ויכול להיות שהם מנסים בדוקא למרוח אותנו אבל איך זה קשור אחד לשני?
-
אני לא צריך להסביר שוב, אם תסתכל על שני ההודעות האלה שוב תבין שזה קשור..
-
@מוישי-בקרמן הפה שאסר...
-
לא הבנתי?
-
@מוישי-בקרמן כתבת שהוא לא יכול לעשות גלגל הצלה אחרי שטוקר אמר שלא יהיה. מי זה הוא? לא מנחם? ועל זה נאמר "הפה שאסר הוא הפה שהתיר", "הם אמרו והם אמרו"
-
הם לא עושים היום תוכנית כנראה בגלל שחיסלו את מוחמד דף וחמאס באבל ולכן לא מתאים
-
@המעבד-המתאבד כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
הם לא עושים היום תוכנית כנראה בגלל שחיסלו את מוחמד דף וחמאס באבל ולכן לא מתאים
אבל
-
אני לא צריך להסביר שוב, אם תסתכל על שני ההודעות האלה שוב תבין שזה קשור..
גם אם אתה צודק זה לא קשור אחד לשני. גם אם אין פרוטקציות והכול יש להם עניין למשוך אותנו וגם אם הם עושים פרוטקציות זה לא בהכרח אומר שהם מושכים אותנו. זה שתי דברים נפרדים שיכולים גם לקרות במקביל. אבל זה הגיוני, בסוף אנחנו מחפשים סיבה שתשכנע אותנו למה הכול נגדינו אז אנחנו מערבבים את הכול ביחד.
אבל חבל לי להתווכח. אם זה עושה לכם טוב לקנטר על אחרים, תמשיכו. אומנם זה מפריע לי אבל עושה רושם שאני דעת יחיד פה והרי הרוב קובע. -
מוזר שמנחם טוקר לא רצה לתת צ'אנס לקלידנים שעשו טעות באודישן (גלגל הצלה)