הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
לא הבנתי?
-
@מוישי-בקרמן כתבת שהוא לא יכול לעשות גלגל הצלה אחרי שטוקר אמר שלא יהיה. מי זה הוא? לא מנחם? ועל זה נאמר "הפה שאסר הוא הפה שהתיר", "הם אמרו והם אמרו"
-
הם לא עושים היום תוכנית כנראה בגלל שחיסלו את מוחמד דף וחמאס באבל ולכן לא מתאים
-
@המעבד-המתאבד כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
הם לא עושים היום תוכנית כנראה בגלל שחיסלו את מוחמד דף וחמאס באבל ולכן לא מתאים
אבל
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
אני לא צריך להסביר שוב, אם תסתכל על שני ההודעות האלה שוב תבין שזה קשור..
גם אם אתה צודק זה לא קשור אחד לשני. גם אם אין פרוטקציות והכול יש להם עניין למשוך אותנו וגם אם הם עושים פרוטקציות זה לא בהכרח אומר שהם מושכים אותנו. זה שתי דברים נפרדים שיכולים גם לקרות במקביל. אבל זה הגיוני, בסוף אנחנו מחפשים סיבה שתשכנע אותנו למה הכול נגדינו אז אנחנו מערבבים את הכול ביחד.
אבל חבל לי להתווכח. אם זה עושה לכם טוב לקנטר על אחרים, תמשיכו. אומנם זה מפריע לי אבל עושה רושם שאני דעת יחיד פה והרי הרוב קובע. -
מוזר שמנחם טוקר לא רצה לתת צ'אנס לקלידנים שעשו טעות באודישן (גלגל הצלה)
-
בכל מקרה עכשיו טוקר מראיין את אלי קליין לרגל אלבום חדש. נקווה ששבוע הבא לפחות יהיה החצי גמר... שבוע טוב. ואני מבהיר שלא התכוונתי לפגוע באף אחד לאור מה שכתבו פה עלי..
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
ואני מבהיר שלא התכוונתי לפגוע באף אחד לאור מה שכתבו פה עלי..
וודאי וודאי. זה בסדר שהדעות חלוקות וזה בסדר להביע דעה בלי להתבייש גם אם נראה לך שאתה היחיד שחושב ככה וזה בסדר גם להתקומם. שום דבר לא אישי פה, אנחנו רק דנים בצורת חשיבה.
-
עדכון מהסקר: הרשקוביץ 47%, איידנסון 42%, גלעד 7%, יורוביץ' 4%
-
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
לא. כי כיום רוב הקהל (לצערי) לא דורש את המוזיקה של הקלידן אלא את השואו והמקצבים כפי שציינתי ואם באמת היו דורשים את זה אז רק המוזיקאים באמת היו הולכים להיות קלידנים אבל מה לעשות שהמציאות שונה?
זה הסיבה שאני לא נהנה בחתונות של היום כי בתור מוזיקאי אתה רוצה את המוזיקה של פעם
חתונה שאפשר להנות ממנה זה חתונה שישראל סוסנה עם ההרכב שלו שם אתה מרגיש מוסיקה ולא בומים עם קצת סולו -
פוסט זה נמחק!