לא מוצא פלאגין
-
Y yehunatan סימן נושא זה כשאלה ב
-
@yehunatan
תפתח את זה שסימנתי (VST Plug-in Manager) יש שם את רשימות הפלאגינים אמור להיות שם כפתור עם סימן של ריענון משהו כזה בערך:אם אתה לא מוצא תעלה צילום מסך , פשוט אין לי כאן את התוכנה
(את התמונה שהעליתי פילחתי מנושא אחר…) -
הי, ניסיתי מספר פעמים להתקין פלאגינים כל שהם ולא מצאתי אותם ת’כלס אחרי שהתקנתי אותם ולא הצלחתי להיכנס אליהם…
לדוגמא עכשיו התקנתי סרום ואני התקנתי אותו אבל אין לי מושג איך כעת אני נכנס אליו,
האם מישהו יכול לעזור לי?@yehunatan תיכנס לתוכנה ותפתח ערוץ אינסרומנט חדש ואז יופיע לך רשימה של הפלאגינים שמותקנים לך במחשב.[ כמובן אם התקנת אותם נכון]
-
@yehunatan
באיז ה תוכנה אתה משתמש??? -
@yehunatan
באיז ה תוכנה אתה משתמש??? -
@yehunatan תיכנס לתוכנה ותפתח ערוץ אינסרומנט חדש ואז יופיע לך רשימה של הפלאגינים שמותקנים לך במחשב.[ כמובן אם התקנת אותם נכון]
-
Y yehunatan סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
Y yehunatan סימן נושא זה כשאלה ב
-
@natinati זה מה שמוזר אני עדיין לא מוצא…
יש סיכוי שהייתי צריך להתקין בצורה מסוימת או לשים את הסרום בתקייה מסוימת בשביל שהיא תעבוד בתוכנה?@yehunatan ניסית לרענן את רשימת הפלאגינים?
-
@yehunatan ניסית לרענן את רשימת הפלאגינים?
-
@yehunatan
תפתח את זה שסימנתי (VST Plug-in Manager) יש שם את רשימות הפלאגינים אמור להיות שם כפתור עם סימן של ריענון משהו כזה בערך:אם אתה לא מוצא תעלה צילום מסך , פשוט אין לי כאן את התוכנה
@yehunatan
Y yehunatan סימן נושא זה כנפתר ב