יש לי PA 700, כשאני מתקין את הסט ב-PA 600 כל הסאונדים יעלו?
-
@יעקב-קוט יש אופצייה להמיר אם יש לי את התוכנה בגירסה החינמית?
@קורג-PA-700 ככל שידוע לי לא . גם אני ניסיתי פעם והוא לא נותן.
-
@יעקב-קוט @קורג-PA-700 בגירסה החינמית אפשר להמיר
אי אפשר לייצא -
@קורג-PA-700 כתב ביש לי PA 700, כשאני מתקין את הסט ב-PA 600 כל הסאונדים יעלו?:
כי פעם העלתי סט של 1000 ל700 וחלק מהסאונדים לא עלו, אז האם זה גם ב600?
יש לך טעות. זה שאז זה עבד לך זה בגלל שPA1000 ו- PA700 הם מאותו הדור של קורג (שניהם מדור 4) אבל PA600 הוא מדור 3 ולכן כלום לא יעלה לך , אפילו לא מקצב ריק אחד, אלא אם כן תעשה המרה בתוכנה של קורג.
-
@יעקב-קוט אני השתמשתי דרך מישהו בגרסת מנוי - והמרתי ל600 ו 700. אז ל700 זה עזר מצוין , כי הוא מוריד כל סאונד שלא היה בשימוש באחד המקצבים. אבל ב600 - למרות שהוא צמצם עוד יותר (92MB אם אני זוכר נכון) זה לא עבד.
-
@מיכאל כתב ביש לי PA 700, כשאני מתקין את הסט ב-PA 600 כל הסאונדים יעלו?:
אגב… על אותו הנושא - מישהו יודע אם סט על PA 1000 עולה על X4 או שצריך המרה בתוכנה?. דחוף.
לכאו’ אמור לעלות, כי זה אותו פורמט של ה-1000
-
@מיכאל כתב ביש לי PA 700, כשאני מתקין את הסט ב-PA 600 כל הסאונדים יעלו?:
אגב… על אותו הנושא - מישהו יודע אם סט על PA 1000 עולה על X4 או שצריך המרה בתוכנה?. דחוף.
לכאו’ אמור לעלות, כי זה אותו פורמט של ה-1000
@קורג-PA-700 נראה לי שאתה טועה, כי ככל שידוע לי ב PA1000 בגרסאות המעודכנות יש כמה עדכוני תוכנה שלא קיימים ב PA4, ובגלל זה הוא הקבצים שלו לא יכולים לעלות על PA4, ולכן מה שמומלץ לעשות זה לא להתקין את העדכון הזה, שהבנתי שהוא כולל רק שיפורים קטנים וכמעט לא מורגשים.
-
@יעקב-קוט עוד פוסט לרשימה שלי…
סתם - אני פשוט כבר הרבה זמן דוחף בפורום, בינתיים ללא מענה, שישתתפו כמה ביחד כדי שמישהו אחד יקנה, ולאלו ששילמו יהיהו זכות מסוימת להמיר דרכו.כתב ביש לי PA 700, כשאני מתקין את הסט ב-PA 600 כל הסאונדים יעלו?:
סתם - אני פשוט כבר הרבה זמן דוחף בפורום, בינתיים ללא מענה, שישתתפו כמה ביחד כדי שמישהו אחד יקנה, ולאלו ששילמו יהיהו זכות מסוימת להמיר דרכו.מפה לשם קניתי את התוכנה (KORG PA MANAGAR- של המרה ושילוב סטים)
והיא כיפית ומפנקת (וקצת יקרה…)
אם יש מישהו מחברי הפורום שמעוניין להמיר סטים בתשלום סמלי
שיפנה אליי דרך ההנהלה
זה חלום של כל קלידן. -
כתב ביש לי PA 700, כשאני מתקין את הסט ב-PA 600 כל הסאונדים יעלו?:
סתם - אני פשוט כבר הרבה זמן דוחף בפורום, בינתיים ללא מענה, שישתתפו כמה ביחד כדי שמישהו אחד יקנה, ולאלו ששילמו יהיהו זכות מסוימת להמיר דרכו.מפה לשם קניתי את התוכנה (KORG PA MANAGAR- של המרה ושילוב סטים)
והיא כיפית ומפנקת (וקצת יקרה…)
אם יש מישהו מחברי הפורום שמעוניין להמיר סטים בתשלום סמלי
שיפנה אליי דרך ההנהלה
זה חלום של כל קלידן.@חובבן קניית התוכנה זה משהו מסובך?
-
@חובבן קניית התוכנה זה משהו מסובך?
@האורגניסט-0 אלו שקנו תמיד הפחידו אותי שכן כדי שאני ימיר דרכם…
קטנות מוחין…
בתכל’ס? לא
נכנס לאתר, משלם, מוריד ומתקין, שולח להם מספר זיהוי של המחשב ומקבל בחזרה קוד הפעלה.
שים לב שהתוכנה תעבוד רק על המחשב שדרכו התקנת בפעם הראשונה, ושתמיד צריך להיות מחובר לרשת.