בעלי PA 1000 ? יש לכם הזדמנות עכשיו!
-
אין לי שום הסבר הגיוני לזה, אבל העובדה היא שכיום בשוק של אורגנים יד שניה המחיר של PA1000 והמחיר של PA4 הוא כמעט אותו דבר! ולכן תוכלו למכור אותו- ולהוסיף אולי סכום לא גבוה ולקנות PA4
PA4 יד שניה
PA1000 יד שניה
מקווה שהועלתי. -
@יעקב-קוט מה גם שב PA1000 מדובר על אורגן חדש מהאריזה וכו
ברור ש@קורג-PA-700 צודק ומשהו פה הזוי
המלצה שלי היא בכל אופן להתקדם לPA5 כי הPA4 כבר מעל 12 שנים בשוק ועוד מעט הוא יהיה כבר לא רלוונטי
קלידנים גדולים לאט לאט עוברים לPA5 (בכל אופן אלו שלא ברחו לימהה…)
ולמי שקצת יקר - חכו בסבלנות, ענין של שנה שנתיים וגם ה"ילד" של PA5 יצא ככל הנראה. -
@קורג-PA-700 @חובבן ומה דעתכם על זה ?
https://market.yad2.co.il/products/korg-pa4x-10
וחוץ מזה אם אתה חושב שהאורגן הזה לא טוב, אתה יכול לבדוק.
דבר נוסף- נכון שבסוף כולם יעברו , אבל זה לא אומר שאם יש לך כיום אפשרות להוסיף איזה אלף שקל בקושי ולקבל אורגן שבשורה התחתונה הוא שדרוג ענק ששווה יותר מאלף שקל. מה הקשר שבסוף כולם יעברו לPA5 ? אז בגלל זה לא שווה למי שיש לו פי אי אלף, בגרוש להשתדרג לאורגן כמעט הכי טוב? -
@יעקב-קוט כתב בבעלי PA 1000 ? יש לכם הזדמנות עכשיו!:
@קורג-PA-700 @חובבן ומה דעתכם על זה ?
https://market.yad2.co.il/products/korg-pa4x-10דעתי היא שאורגן שנמצא 12 שנה על הכביש
(או על הסטנד במקרה דידן)
יכול בהחלט לעלות כמו אורגן פשוט יותר שנמצא 4-5 שנים על הכביש
עיין ערך PA3 שעולה כמו PA 600
ולפעמים אפילו פחות
(ואני יודע שיש לך אותו… ובכל זאת) -
@חובבן אתה יכול לבדוק- פי אי 600 אלף שווה היום בין שלוש וחצי לארבע וחצי תלוי במצב,
ופי אי שלוש שווה בין שש וחצי לשבע וחצי (קצר)
וארוך בין שבע וחצי לשמונה וחצי- תבדוק.
וחוץ מזה שגם אם כן עדיין עדיף אורגן חיה שנמצא על הכביש עשור (אם הוא תקין כמובן)
מאורגן יותר פשוט חדש.
(בשורה התחתונה כקלידן - את הקהל שלך לא מעניין כמה האורגן שלך חדש, אלא כמה אתה מנגן ונשמע טוב, ואין חולק שפי אי 4 נשמע הרבה יותר טוב. (וגם אפשר לשים עליו יותר חומר) -
@קורג-PA-700 אין לי מושג, אבל תסתכל מה המחירים ביד 2, ושים לב מה התאריך של כל מודעה, כי אם יש רק מודעות ישנות, זה אומר שהם לא מצליחים למכור כי המחיר שלהם גבוה מידי, ולפי זה תדע…
-
@קורג-PA-700 אי אפשר להשיג אותו… אולי זה באמת מודעה פיקטיבית… דיווחתי עליה לאתר, שיבדקו.
-