מה לעשות כשהמחשב מפוצץ
-
@yehunatan למה לא תיקנה אר דיסק חיצוני? ממליץ לך זה יותר נוח
-
@אורגו-מדלי גם אם אני קנה כרטיס חיצוני עדיין ההתקנה של התוכנה העשית על גבי המחשב עצמו וגם אם אני יתקין תוכנה על דיסק אונקי עדיין התוכנה תשב על המחשב ותתפוס מקום במחשב על כונן בד"כ C
בדיסק אונקי יהיה מונח סה"כ הקובץ -
@yehunatan קובץ הץוכנה עצמו, ה EXE חייב להיות בדכ על הכונן C וכן כל קבצי התוכנה, (PROGRAM FILES’ )אבל הספריות והדגימות, (PROGRAM DATA) שזה עיקר המשקל יכול ואף רצוי שיהיו בכונן חיצוני, רק חשוב שהוא יהיה איכותי מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, ולכן אונקי רגיל לא ממש טוב לזה. במנהל הספריות של שטיינברג אפשר להעביר את המיקום ברירית מחדל של התוכן. ובספריות קונטקט זה ממילא מתבצע על ידי המשתמש . כל התוכנות מאפשרות בצורה זו או אחרת לאחסן את הPROGRAM DATA בכונן אחר. בהצלחה.
-
@yehunatan תוכנות לא. חייבות לשבת על כונן C, אלא אם כן זה תוכנה ניידת.
פלאגינים ברובם כן. בעיקר אלו המבוססים ספריות, אתה יכול (ומומלץ!) לעשות את זה.
ככלל, ככל שכונן C יותר פנוי המחשב עובד יותר טוב.@לאהלה שניה אחרי ששחררתי את הפוסט ראיתי שכתבתם את אותו הדבר, אבל אני בכל זאת משאיר למקרה שהוא לא יבין.
-
@yehunatan עוד אפשרות שאתה יכול לעשות והמקצוענים לא כתבו פה זה להרחיב את האחסון…
סיפור יקר אבל לטעמי יותר משתלם מאשר כונן חיצוני… -
@חכם_בלילה כתב במה לעשות כשהמחשב מפוצץ:
@yehunatan עוד אפשרות שאתה יכול לעשות והמקצוענים לא כתבו פה זה להרחיב את האחסון…
סיפור יקר אבל לטעמי יותר משתלם מאשר כונן חיצוני…לא בהכרח.
זה אמנם מעט יותר נוח, אבל הרבה יותר יקר.
אדרבה, מדוע לדעתך זה יותר משתלם? -
@איש-אחד תחשוב שאתה צריך כל הזמן להיות מחובר על הכונן למחשב בשביל שהפלאגין יעבוד
ועדיף שכבר יהיה לך אחסון פנימי להכל… -
@חכם_בלילה כל הספריות של הפלאגינים שלי (ויש לי הרבה) יושבות על כונן חיצוני וזה עובד מעולה ולא מפריע לי להיסחב איתו כי הוא ממש קטן. אם זה מעניין אותך זה Samsung Portable T7
ממש נוח מומלץ בחום. -
@חכם_בלילה
כנ’'ל גם אני משתמש בספרייה כבדה במיוחד בכונן חיצוני וזה עובד יחסית זריז לגודל הספרייה וכונן קומפקטי וזה ממש נוח ככה.
ניסיתי לשים את הספרייה על כונן פנימי שהוספתי ועבד פחות טוב מאשר עם הכונן החיצוני. אז בהחלט ממליץ על האופציה הזו… -
@el-m יכול להיות שהכונן הפנימי שהוספת הוא פחות מהיר מהחיצוני…
-
@Hagai-Habani כתב במה לעשות כשהמחשב מפוצץ:
@el-m יכול להיות שהכונן הפנימי שהוספת הוא פחות מהיר מהחיצוני…
הוא עובד על SSD גם בחיצוני.
@איש-אחד תחשוב שאתה צריך כל הזמן להיות מחובר על הכונן למחשב בשביל שהפלאגין יעבוד
ועדיף שכבר יהיה לך אחסון פנימי להכל…אני לא רק חושב, זה מה שאני עושה! וזה מעולה לי!
-
@איש-אחד כל אחד ומה שנוח לו…
אני גם רוצה לשדרג את האחסון ואני חשבתי יותר על הרחבת האחסון הפנימי יותר מאשר כונן חיצוני… -
אני גם רוצה לשדרג את האחסון ואני חשבתי יותר על הרחבת האחסון הפנימי יותר מאשר כונן חיצוני…
טוב, כי אני חושב בעיקר על הגדלת זיכרון ה-RAM וכוח העיבוד של המחשב האומלל שלי, שנמצא אצלי בסה"כ שנתיים ועבד אצלי כמו סוס, עד שנגמר לו הכח…
אני חושב מאוד ברצינות לקנות מחשב נייח עצבני במיוחד, ממתין שיהיה לי תקציב להוצאה הענקית הזו. -
פוסט זה נמחק!
-
@אורגו-מדלי כתב במה לעשות כשהמחשב מפוצץ:
@חכם_בלילה אוקי…
@איש-אחד אתה פותח נושא?העברתי לנושא קיים.
-
@איש-אחד גם אם זה SSD יש רכיבים שונים בכונן שמשפיעים על מהירות הכונן.
-
@Hagai-Habani כתב במה לעשות כשהמחשב מפוצץ:
@איש-אחד גם אם זה SSD יש רכיבים שונים בכונן שמשפיעים על מהירות הכונן.
נכון. השאלה איזו מהירות הוא צריך…