מה זה כרטיס קול? דחוף!
-
איך אני יכול לשמוע את הצלילים בקיובייס צריך כרטיס קול ואם כן איך אני משיג כזה דבר?
-
איך אני יכול לשמוע את הצלילים בקיובייס צריך כרטיס קול ואם כן איך אני משיג כזה דבר?
@יהודה-הילמן אם אתה רוצה לשמוע את הצלילים שאתה עורך בקיובייס אתה לא צריך כרטיס קול חיצוני יש את של המחשב והוא מעביר את המידע מעולה…
אם אתה מעוניין להקליט כלי נגינה\שירה - כאן כבר תצטרך כרטיס קול ברמה טובה (ואז גם תלוי למה בדיוק אתה צריך כדי לדעת כמה כניסות ויציאות תצטרך…)
(קונים את זה בחנויות שמוכרים ציוד לאולפנים…) -
@יהודה-הילמן אם אתה רוצה לשמוע את הצלילים שאתה עורך בקיובייס אתה לא צריך כרטיס קול חיצוני יש את של המחשב והוא מעביר את המידע מעולה…
אם אתה מעוניין להקליט כלי נגינה\שירה - כאן כבר תצטרך כרטיס קול ברמה טובה (ואז גם תלוי למה בדיוק אתה צריך כדי לדעת כמה כניסות ויציאות תצטרך…)
(קונים את זה בחנויות שמוכרים ציוד לאולפנים…)@Benaya אבל אני לא שומע כלום
-
@Benaya אבל אני לא שומע כלום
@יהודה-הילמן זו בעיה נפוצה, ניתן לסדר את זה בהגדרות של קיובייס
תלחץ F4 (מרכז הכניסות והיציאות) וצלם לי מסך… -
תלחץ F4 (מרכז הכניסות והיציאות) וצלם לי מסך…@Benaya איך מצלמים מסך ותסביר למה אתה מתכווין?
-
@Benaya איך מצלמים מסך ותסביר למה אתה מתכווין?
-
@Benaya מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
@Benaya מה אני אמור לעשות עכשיו?
@יהודה-הילמן לא מופיע לי כמו התמונה השניה
-
@יהודה-הילמן לא מופיע לי כמו התמונה השניה
@יהודה-הילמן לא משנה מה מופיע לך כנראה שזה השם של הכרטיס קול שלך - העיקר שתבחר אותו ושלא יהיה על מצב “not connected”
אם עדיין לא עובד לך תעבור לפה ותנסה כרטיס קול אחר וכמובן תחזור ל F4 ותבדוק שהוא אכן דולק… (אצלי לדוגמא ASIO4ALL לא משמיע לי ברמקולים של המחשב אלא רק כשאוזניות מחוברות… אז אם בא לי לשמוע משהו בלי האוזניות - למרות שהאיכות זוועה - אני בוחר את הדרייבר של המחשב…)
(יש לציין שזה כמובן דרייברים של הכרטיס קול שהתקנת על המחשב, הדרייבר של המחשב עצמו כבר מותקן על המחשב… -
@יהודה-הילמן לא משנה מה מופיע לך כנראה שזה השם של הכרטיס קול שלך - העיקר שתבחר אותו ושלא יהיה על מצב “not connected”
אם עדיין לא עובד לך תעבור לפה ותנסה כרטיס קול אחר וכמובן תחזור ל F4 ותבדוק שהוא אכן דולק… (אצלי לדוגמא ASIO4ALL לא משמיע לי ברמקולים של המחשב אלא רק כשאוזניות מחוברות… אז אם בא לי לשמוע משהו בלי האוזניות - למרות שהאיכות זוועה - אני בוחר את הדרייבר של המחשב…)
(יש לציין שזה כמובן דרייברים של הכרטיס קול שהתקנת על המחשב, הדרייבר של המחשב עצמו כבר מותקן על המחשב…@Benayיש לי שם רק אופציה אחת שכתוב no driver
-
@Benayיש לי שם רק אופציה אחת שכתוב no driver
@יהודה-הילמן מוזר, אין היום מחשב בלי כרטיס קול - כך שאם אתה מצליח לשמוע שירים דרך המחשב אז ודאי שיש לך כרטיס קול למחשב וזה מוזר שלא מופיע הדרייבר המינימלי של המחשב…
תנסה להתקין את הדרייבר הזה ואז לעשות מה שהסברתי לך קודם - מקווה שזה יעזור לך… -
תלחץ F4 (מרכז הכניסות והיציאות) וצלם לי מסך… -
עשיתי ועדיין לא שומעים כלום
-
עשיתי ועדיין לא שומעים כלום
@יהודה-הילמן איזה מחשב זה, מוזיקה אתה יכול לשמוע מהמחשב? כי אם כן אז אני לא יודע איך לעזור לך… אולי @איש-אחד או @Studio-Bit ידעו…
-
@Benayיש לי שם רק אופציה אחת שכתוב no driver
@יהודה-הילמן כתב במה זה כרטיס קול? דחוף!:
יש לי שם רק אופציה אחת שכתוב no driver
בתרגום לאנגלית זה אומר שאין לך דרייבר, כך שכל מה שעליך לעשות הוא להתקין דרייבר.
https://helpcenter.steinberg.de/hc/en-us/articles/17863730844946-Steinberg-built-in-ASIO-Driver-information-downloadאם אתה רוצה לנסוע למקום כלשהוא אתה צריך נהג, אוקי?
אותו דבר התוכנה צריכה נהג שיקח את השמע לכל מקום שתרצה… -
יש לי שם רק אופציה אחת שכתוב no driver
בתרגום לאנגלית זה אומר שאין לך דרייבר, כך שכל מה שעליך לעשות הוא להתקין דרייבר.
https://helpcenter.steinberg.de/hc/en-us/articles/17863730844946-Steinberg-built-in-ASIO-Driver-information-downloadאם אתה רוצה לנסוע למקום כלשהוא אתה צריך נהג, אוקי?
אותו דבר התוכנה צריכה נהג שיקח את השמע לכל מקום שתרצה…@Studio-Bit זה עדיין לא עובד לי אולי תדריך אותי או שאני לא יודע איך להפעיל קול?
-
@Studio-Bit זה עדיין לא עובד לי אולי תדריך אותי או שאני לא יודע איך להפעיל קול?
זה עדיין לא עובד לי אולי תדריך אותי או שאני לא יודע איך להפעיל קול?
בא נעבור על מה שכתב לך כאן @Benaya האלוף אחד לאחד.
- אם התקנת את הדרייבר שהביאו לך כאן למעלה אז ב Studio Setup אמור להופיע לך הדרייבר של Steinberg או הדרייבר Asio 4all, (עדיף להשתמש בדרייבר של Steinberg)
- פתח את הדרייבר (Control Setup) ותסמן בV איזה חיבור אתה רוצה להפעיל (יש אפשרות לאוזניות\רמקולים של המחשב\בלוטות תלוי איזה התקן שמע יש לך במחשב)
- בחיבורי האודיו (F4) לך על לControl Room הפעל אותו ותנתב את המוניטורים שלך שיעבדו עם הדרייבר שבחרת
בגלל שזה כמה תהליכים איפה שאתה רואה שיש משו לא מובן תעלה צילום מסך ואז נדע איך להתקדם…
-
זה עדיין לא עובד לי אולי תדריך אותי או שאני לא יודע איך להפעיל קול?
בא נעבור על מה שכתב לך כאן @Benaya האלוף אחד לאחד.
- אם התקנת את הדרייבר שהביאו לך כאן למעלה אז ב Studio Setup אמור להופיע לך הדרייבר של Steinberg או הדרייבר Asio 4all, (עדיף להשתמש בדרייבר של Steinberg)
- פתח את הדרייבר (Control Setup) ותסמן בV איזה חיבור אתה רוצה להפעיל (יש אפשרות לאוזניות\רמקולים של המחשב\בלוטות תלוי איזה התקן שמע יש לך במחשב)
- בחיבורי האודיו (F4) לך על לControl Room הפעל אותו ותנתב את המוניטורים שלך שיעבדו עם הדרייבר שבחרת
בגלל שזה כמה תהליכים איפה שאתה רואה שיש משו לא מובן תעלה צילום מסך ואז נדע איך להתקדם…
@Studio-Bit כשאני מדבר אני שומע את עצמי במחשב אבל אני לא שומע שום צלילים שאני לוחץ על הכלי נגינה הוירטואלי שבמחשב מוזר מאוד
-
@Studio-Bit כשאני מדבר אני שומע את עצמי במחשב אבל אני לא שומע שום צלילים שאני לוחץ על הכלי נגינה הוירטואלי שבמחשב מוזר מאוד
@יהודה-הילמן מה זה אומר לנתב את המוניטורים?
-
@יהודה-הילמן לכתוב בכללות לא עובד זה בסדר גמור, אבל אנחנו לא נביאים…
תפרט תעלה צילום מסך תעזור לנו לעזור לך.