איזה כלי לוקח ללמוד הכי פחות זמן
-
@יוני-זילברגג אני למדתי תוך פחות מחודש שתי סולמות בגיטרה ברמה מוצלחת מאד אבל צברתי ידע של 5 שנים בנגינה על אורגן כך שרק ההיתי צריך לדעת איפה לוחצים וזהו (פריטות אני עד היום לא יודע איך מהיום הראשון ידעתי מדויק כנראה מהסתכלות על אחרים) אבל אני אומר שהיה לי הרבה יותר קל ללמוד גיטרה מאשר האורגן(חוץ מהאצבוע שמלידה יש לי את זה)
-
@אני-ואני תוך פחות מחודש אתה ממש כשרוני!
@אני-ואני כתב באיזה כלי לוקח ללמוד הכי פחות זמן:
פריטות אני עד היום לא יודע
זה מצחיק כי זה הדבר הכי קל בגיטרה!!
אתה סה"כ שומע את השיר שומע את התופים בשיר ואת הקצב ופורט אחרי התופים זה הדבר היחיד שהצלחתי ללמוד לבד. -
@יוני-זילברגג מחילה לא נסחתי טוב התכונתי לומר שעד היום אני לא יודע איך ידעתי מההתחלה!!!!
-
@יוני-זילברגג כתב באיזה כלי לוקח ללמוד הכי פחות זמן:
פריטות אני עד היום לא יודע
זה מצחיק כי זה הדבר הכי קל בגיטרה!!
לא ממש...
גם לי פריטות הם הדבר הכי קל
אבל...
לא לכולם זה כך...
יש הרבה שמאוד קשה להם אם הפריטות@אבינועם-אשכנזי כתב באיזה כלי לוקח ללמוד הכי פחות זמן:
אבל אם אתה ממש מתחיל ואין לך שמיעה מוזיקליתאז לדעתי חלילית זה הכלי הכי קל משום שאז אתה שומע את הצליל עצמו ולא צריך שמיעה מוזיקלית בשביל להרגיש אם זה קשור
ואז פשוט רק להתאמן על האצבוע שהוא ממש קל זוהי דעתי בקצור....זה נכון
והערה קטנה וחשובה
מי שמתחיל לנגן בחליל - שייקח חליל באצבוע גרמני!
בארוק זה אצבוע יותר קשה ובעיקר מציק! (שבמאמר המוסגר איני מיבין למה צריך אותו - הרי כמה שאני יודע גם קלרינט וסקסופון הם על אצבוע גרמני... - שיותר קל!) -
@משה-פפירוב כתב באיזה כלי לוקח ללמוד הכי פחות זמן:
לא ממש...
גם לי פריטות הם הדבר הכי קל
אבל...
לא לכולם זה כך...
יש הרבה שמאוד קשה להם אם הפריטותלמי שיש קצב זה מגיע לו בקל מי שאין לו אז הוא צריך לעבוד על זה...
-
@יוני-זילברגג כתב באיזה כלי לוקח ללמוד הכי פחות זמן:
למי שיש קצב זה מגיע לו בקל מי שאין לו אז הוא צריך לעבוד על זה...
תלוי איזה פריטות...
-
@משה-פפירוב לדעתי כל הפריטות
מישהו יודע מתי אני מפסיק ליהות משתמש חדש? -
צריך לנפץ את המיתוס הזה שגיטרה זה כלי קל
גיטרה זה כלי עם סיפוק
די מהר מרגישים שמצליחים להוציא משהו
אבל הוא כלי שיכול להיות מאוד מורכב...
בכל אופן, בשביל לנגן סתם עם החבר'ה, גיטרה זה אחלה כלי ויחסית קל (לרמה הזאת של נגינה עם החבר'ה..)
אני חושבת שמלודיקה זה גם כלי מאוד קל -
@משה-פפירוב עקרונית אני מדבר על כל הפריטות. כמובן שאני לא מתכוון על פריטות מיוחדות שרק אמנים יודעים לעשות אני מדבר על הפריטות הידועות שמיניות, חלקי 16 וכו