עזרה בתכנות לייב - קורג
-
@מיכאל כתב בעזרה בתכנות לייב - קורג:
אם מישהו יודע מה האפקט הכי טוב כדי ליצור גיטרות ‘‘וואה וואה’’. (בסגנון מה שיש במקצבי ההורה למיניהם). דחוף!
באיזו תוכנה?
בכל אופן, אפשר עם אוטומציה מוכפלת על EQ.
קומבינה, אבל זה בעצם מה שוואה וואה עושה.
וואה וואה זה בעצם פילטר שחותך גבוהים ורץ במהירות גבוהה כל הזמן במרחקים וגדלים משתנים. -
@מיכאל אח"כ ראיתי.
אבל אותו דבר גם באורגן (בימאהה אני יודע שזה אפשרי, מסתמא גם בקורג).
אתה פשוט מפעיל את המקצב דרך הבניה, ובתוך כדי כך חותך גבוהים באגרסיביות לפי משך הזמן שאתה צריך.
מקסימום תעשה UNDO… -
@יעקב-קוט תשתף גם אותנו?
-
@מייבין-באקורדים הבעיה שאני לא זוכר כרגע איך קוראים לאפקט הזה, והאורגן שלי סגור עד יום ראשון, אז תזכיר לי ביום ראשון ואסביר לך בעזרת ה
-
-
@מיכאל נראה לי זה היה אתה ששאלת לפני החג איך עושים גיטרות “וואה וואה” והבטחתי לך שאכתוב לך אחרי החג (יש פה תקלה באתר ואני לא מצליח להכנס לשרשור ההוא כדי לענות אז פתחתי חדש) זה אפקט שנקרא “Vox Wah” , אתה צריך להכנס להגדרות של האפקט ולהגדיר אותו
בחלונית “Pedal Source” על " JS-Y " ובחלונית “Pedal Manual” על 100, שזה אומר בעצם שהשליטה על האפקט בלייב או בתיכנות (תלוי עם מדובר באפקט למקצב או לסולו) תהיה ע"י הורדה של הגויסטיק למטה (אפשר כמובן גם באופציות אחרות, אבל זה הכי נוח בדרך כלל) -
דרך אגב מומלץ מאוד לכל מי שמחבב טראקים עם “גמגומים” של שברירי שניות של שתיקה, להכנס לאפקטים של המקצב, איזה אפקט שזה לא יהיה ולהגדיר את כולם באותה הצורה, שהשליטה עליהם תהיה דרך הגויסטיק רק עם מספר 100 מינוס, ואז יוצא שהאפקט פועל תמיד חוץ ממתי שהגויסטיק למטה ואז בשניות של השתיקה שאתה עושה, אתה מגדיר אותו למטה, וקיבלת שתיקה מוחלטת, ללא דיליי או ריברב