'' מחירי הזמרים '' '' מחירי הקלידנים '' עד מתי ???
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@יעקב-בלייך צודק זה ממש מוגזם
-
כמו שההכשר לא כ"כ הלך כך הרפורמה בכלל לא הלכה מה שכן יש הרבה ישיבות שלא נותנים לקחת תזמורות מעל למחיר מסוים ויש גם מארגנים של ישיבות שיש להם דילים אם אמנים מסוימים שאז יוצא להם זול יותר משמעותי
אז לכן גם פחות נלחמים בזה כי מצאו פתרון קל יותר לקחת אמן זול וזהו
אבל מי שבאמת מחפש מישהו ספציפי זה באמת בעיה וכולנו נשמח לפיתרון -
בסופו של דבר הכל ענין של ביקוש והיצע (ככל שאתה טוב יותר ישלמו עליך יותר)
אבל יש טענות שהענין של האמרגנים בקריסה (אם תשימו לב לאט לאט יש יותר ויותר זמרים שעוברים לעבוד בלי אמרגן - אבל מצד שני גם הם לא מורידים את המחירים…) כך שיש סיכוי שדברים ישתנו בקרוב
יש גם עוד פרט שאנשים לא מכירים וחבל: את ההגברה התזמורת משלמת לבד -וזה יוצא לחתונה 1500-2000 כך שגם אם התזמורת רוצה להוריד מחירים היא לא יכולה להוריד יותר מידי בלי לצאת בהפסדים -
@יעקב-בלייך נראה לי תוסיף בכותרת גם מחירי המקצבים
-
@יעקב-בלייך לפני 7 שנים בערך אבי אילסון ואיכילביץ’ לקחו לאחי בערך 8,000 - ביחד.
היום להביא את שניהם עולה באזור ה 16,000.
תגידו עליות מחירים, תגידו מה שבא לכם
אבל נראה לכם שהמטרנה שהם קונים עולה כיום פי 2? ממש לא
הדלק? גם לא
פשוט הם משתמשים בכלל מאד בסיסי: כמה שיתנו - לוקחים.
ולכן לענ"ד הדרך היחידה לשבור את זה היא כמו שהזכירו - להמר קצת על חבר’ה חדשים, (עד שגם הם יעלו מחירים…)
אופציה ב’ שלדעתי תלך ותכנס מתישהו - די ג’יי, תקליטן, או איך שלא תקראו לזה, כי בעידן שבו גם ככה כולם מחכים שיתחילו הטראקים - אז למה לא להביא את זה בצורה קצת יותר מקצועית?
פסיכי לגמרי שזוג משלם חצי שנת שכירות על מוזיקה בחתונה. -
פוסט זה נמחק!
-
@חובבן כתב ב'' מחירי הזמרים '' '' מחירי הקלידנים '' עד מתי ???:
למה לא להביא את זה בצורה קצת יותר מקצועית?
כי לא כל חתונה היא מופרעת לגמרי ש90% היא עם טראקים
וגם כי אנשים רוצים לראות בן אדם עם אנרגיות על הבמה שעושה משהו ולא לוחץ פליי ורוקד
(יש קלידנים שבאמת עושים את זה, מפעילים טראק של מישהו מתוך האורגן ורוקדים, אבל לא עסקינן בהם וזה לא הנושא)
ובוא לא נדבר על הרגעים ש"צריך שיר ספציפי בלי התראה מוקדמת" כמו ימים וכאלה
שאת זה די’יגי לא יכול לעשות
אני חושב שהמחירים מוגזמים אומנם אבל יש אנשים שמצדיקים את זה
בנוגע למקצבים:
המחירים סבבה לגמרי בהתחשב בתוצאה שהם מביאים -
@יעקב-בלייך כתב ב'' מחירי הזמרים '' '' מחירי הקלידנים '' עד מתי ???:
@אוריה-אדרעי
קח למשל את שמחה בירנהאק זמר של שנה וכבר לוקח
4.500 אלף זה נשמע לך נורמלי בקושי התחלתשמוליק סוכות לפני שנתיים לקח 1.400 כולל נגינה כיום 6.500 אלף בלי נגינה…
אגב שמוליק לוקח יותר מ10 אחרי האלבום
-
@לוי-ל כתב ב'' מחירי הזמרים '' '' מחירי הקלידנים '' עד מתי ???:
למה לא להביא את זה בצורה קצת יותר מקצועית?
כי לא כל חתונה היא מופרעת לגמרי ש90% היא עם טראקים
דיברתי על החתונות שכן
ורובם כיום ככה
גם בלי להיות שם
פשוט תשמע הקלטותוגם כי אנשים רוצים לראות בן אדם עם אנרגיות על הבמה שעושה משהו ולא לוחץ פליי ורוקד
צודק חד משמעית
(יש קלידנים שבאמת עושים את זה, מפעילים טראק של מישהו מתוך האורגן ורוקדים, אבל לא עסקינן בהם וזה לא הנושא)
זה מה שכולם עושים
אין אופציה אחרת
אף אחד לא פותח קיובייס על הבמהובוא לא נדבר על הרגעים ש"צריך שיר ספציפי בלי התראה מוקדמת" כמו ימים וכאלה
שאת זה די’יגי לא יכול לעשותולכן עדיף להביא תזמורת סוג ח’?
אני חושב שהמחירים מוגזמים אומנם אבל יש אנשים שמצדיקים את זה
עד מתי תגיד את זה?
גם כשזמר יקח 25,000? -
זה מה שכולם עושים
זה לא הופך את זה למוצדק בעיני, קלידן צריך להיות טיפה יותר מקצועי מסתם להפעיל טראק למרות שהרוב באמת עושים את זה ואין מה לעשות
גם כשזמר יקח 25,000?
ולכן עדיף להביא תזמורת סוג ח’?
אנחנו מדברים על קלידנים, קלידן טוב מספיק יעשה לך את העבודה, עיין ערך יונתן הרשקוביץ/אוריאל גלעד
-
זה גם ענין של רייטינג
כמו שכולם כתבו פה, אם תיקח יותר ישלמו יותר… אבל אני יכול לספר לכם כאחד שהתחיל בשנתיים האחרונות לנגן באירועים, ואני לא מסוגל לקחת מבנאדם יותר מ-200 שקל, ואפי’ לאירוע ארוך של שעתיים וחצי ומעלה (לא חתונות, אבל אירועים קטנים יותר)… אני יודע שאולי זה נמוך בהגזמה, אבל מה אני יעשה שאני לא מסוגל לקחת יותר…
עד שבא מישהו ואמר לי “תשמע, אתה מנגן ממש ממש טוב, ואתה יודע למה עדיין לא מזמינים אותך לאירוע כל ערב? בגלל שאתה לוקח מחיר כ"כ נמוך - אז אין לך רייטינג!!!”
אז אמנם עדיין לא העליתי את המחיר (לא מסוגל, פשוט…) אבל ודאי שיש בזה משהו, אם תיקח קצת - לא ישמעו עליך, וככל שתיקח יותר, תהפוך ליותר “סלב” ויותר מבוקש… ככה העולם עובד היום. מה לעשות?
בקיצור, לא רק אם תיקח יותר - ישלמו יותר, אלא גם אם תיקח יותר - יקחו אותך יותר…
(ואגב, בענין למעיישה-לא נראה לי שיש באמת מה לעשות, כי באמת גם החברה החדשים מעלים מחירים בקצב מטורף…) -
@יהודה-גונן המחירים של הקלידנים היום יחסית סבירים {יש להם הוצאות של הגברה }והם עובדים קשה יותר בד"כ מזמר, אז קלידן שלוקח 4/5 זה עוד סביר, אבל זמרים זה הבעיה הוא בסה"כ שר שכבר מי יודע מה, ולוקחים אפי’ פי 2 מהקלידן בעצמו
-
@MEME כתב ב'' מחירי הזמרים '' '' מחירי הקלידנים '' עד מתי ???:
@יעקב-בלייך כתב ב'' מחירי הזמרים '' '' מחירי הקלידנים '' עד מתי ???:
@אוריה-אדרעי
קח למשל את שמחה בירנהאק זמר של שנה וכבר לוקח
4.500 אלף זה נשמע לך נורמלי בקושי התחלתשמוליק סוכות לפני שנתיים לקח 1.400 כולל נגינה כיום 6.500 אלף בלי נגינה…
אגב שמוליק לוקח יותר מ10 אחרי האלבום
וואט???
-
@יעקב-בלייך
לא היה לי כח לקרא את כל ההודעות
אבל מה שאני יכול להגיד שזה מאוד מסובך
דבר ראשון
זמר שלוקח יקר הוא לא גנב.
כי אם אני החלטתי למכור או לעשות משהו במחיר יקר ואתה יודע שזה יקר אז אני לא גנב…
דבר שני
אנשים מפחדים ומבתבייישם לקחת אמנים זולים.
זה עצוב שאמנים חייבים לעלות מחיר
אני מכיר אישית זמרים שלקחו זול ולא לקחו אותם עד שהם העלו את המחיר והתחילו לקחת אותם.