712 או 912
-
אהלן חברים יקרים אני רוצה לקנות בוקסה נוספת (יש לי 712 RCF) ואשמח לחוות דעת על ההיתרונות והחסרונות של 912 לגבי 712 ומה המחירים
תודה רבה !! -
אהלן חברים יקרים אני רוצה לקנות בוקסה נוספת (יש לי 712 RCF) ואשמח לחוות דעת על ההיתרונות והחסרונות של 912 לגבי 712 ומה המחירים
תודה רבה !! -
אגב לא הבנתי אתה מתכוון לשים בצד ימין רמקול 712 ובצד שמאל 912? זה ישמע מוזר , כי הסאונד שלהם שונה ממש אחת מהשניה…
@יעקב-קוט אבל הבנתי שב912 יש קומפרוסר שאם הגעת לעוצמה מסוימת זה יכול לגרום להנתחה דרסטית של הכלי , ואם זה בסדר אז אולי שווה לקנות 912 לשמש לאחד מהצדדים ובהמשך להעביר ל912 גם את ה712?
-
@יעקב-קוט אבל הבנתי שב912 יש קומפרוסר שאם הגעת לעוצמה מסוימת זה יכול לגרום להנתחה דרסטית של הכלי , ואם זה בסדר אז אולי שווה לקנות 912 לשמש לאחד מהצדדים ובהמשך להעביר ל912 גם את ה712?
@א.א.-מיוזיק קודם כל, אם הבנתי נכון למה אתה מתכוון , קוראים לזה לימיטד, ויש את זה גם ב- 712, ואם זה הופעל, סימן שהיית כפסע מלשרוף את הרמקול שלך.
דבר שני, זה לא רלוונטי כי עדיין הלימטד של רמקול ימין שלך יופעל, נניח, אבל רמקול שמאל ימשיך לעבוד יופי בלי בעיות.
דבר שלישי הכי משמעותי, שהסאונד שלהם שונה מאוד
אחד מהשני, (שים לב שבאמת לא דיברתי על ווליום אלא על סאונד, גם כי זה פחות מורגש, וגם כי אתה יכול במכוון שברמקול החזק לשים נמוך יותר, אבל עדיין כמו שאמרתי זה ישמע מוזר בגלל הסאונד השונה.) -
@א.א.-מיוזיק קודם כל, אם הבנתי נכון למה אתה מתכוון , קוראים לזה לימיטד, ויש את זה גם ב- 712, ואם זה הופעל, סימן שהיית כפסע מלשרוף את הרמקול שלך.
דבר שני, זה לא רלוונטי כי עדיין הלימטד של רמקול ימין שלך יופעל, נניח, אבל רמקול שמאל ימשיך לעבוד יופי בלי בעיות.
דבר שלישי הכי משמעותי, שהסאונד שלהם שונה מאוד
אחד מהשני, (שים לב שבאמת לא דיברתי על ווליום אלא על סאונד, גם כי זה פחות מורגש, וגם כי אתה יכול במכוון שברמקול החזק לשים נמוך יותר, אבל עדיין כמו שאמרתי זה ישמע מוזר בגלל הסאונד השונה.)@יעקב-קוט בסוף קניתי 712 נוסף ,
בכל אופן תודה רבה !!