שאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!
-
@el-m כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
יש לי איזה פריסטPML LD Rain 5.SerumPreset בסרום שניסיתי לשנות קצת לסאונד שאני מחפש, זה באמת נהיה טוב יותר, אבל יש בעיה שאני פותח את הפילטר והLFO עולה בקו ובעצם מתכוון לפתוח את הצליל אז הגוון משתנה לצליל שאני לא כל כך מצפה שיהיה.
איך אפשר לשמור על גוון מסויים גם כשאני פותח ומשחק עם הצליל? בעצם מה להגדיר בסרום ואיזה פרמטר בעיקר חשבו למטרה הזו.
למשל בקטע המצורף כאן אפשר לשמוע שהצליל עולה ונפתח אבל הגוון שלא נשאר עמוק ודומה לעצמו לא ממש משתנה.
צירפתי את הפריסט עצמו לאחר שהגדרתי אותו, אולי תוכל להבין אם תראה אותו בפנים.
מקווה שהובנתי כי קשה לי קצת להסביר מה אני בדיוק רוצה…
אבל בגדול זה לשמור על הצליל נקי ועמוק גם כשהוא נפתח.אני לא ממש מצליח להבין מה בדיוק אתה מצפה לשמוע, כשהפילטר נפתח מתגלים תדרים חדשים שלא היו קודם, אז אם יש שם משהו שאתה לא אוהב, תפתח את הפילטר עד הסוף, תוריד מהסורס את מה שאתה לא אוהב ואז תחזור לשחק עם הפילטר,
אני לא הבנתי בדיוק מה מפריע לך ומה אתה רוצה לשמוע…
-
אתה צריך להבין שבגלל שב"ה יש לנו אותך בפורום.
אז בנוסף לזה שאתה נותן בלי גבול.
אתה מציב רף גבוה מאוד שמאתגר אותנו וגורם לנו להשקיע את החיים…
וחוץ מזה שאתה גם אח בלב

תודה על הכל אלוווף!!!@natinati כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אתה צריך להבין שבגלל שב"ה יש לנו אותך בפורום.
אז בנוסף לזה שאתה נותן בלי גבול.
אתה מציב רף גבוה מאוד שמאתגר אותנו וגורם לנו להשקיע את החיים…
וחוץ מזה שאתה גם אח בלב

תודה על הכל אלוווף!!!תודה אח יקר! הדדי לגמרי!
-
היי @SHLNX אני עכשיו רואה את הנושא הזה פעם ראשונה.
עברתי עליו די מלמעלה וזה מרשים מאד כל הידע שיש לך
דבר שני אני צריך רקע על מיקס. בעיקרון אני מכיר את התוכנה אבל יש קטע שבכלל לא נגעתי בו.
מיקס:הבנתי שיש בזה כמה שלבים.
1.ניקיון הצליל-EQ וקומפרסורים למיניהם
2.עיבוי/חיזוק הצליל
3.הפרדת הצליל=שאתה מקשיב לעיבוד אתה שומע כל סאונד במיקום אחר
קיק למעלה. הליד בצד למעלה. וכו וכו…
איך קוראים לכל החפירה הזאת.
ואני צריך שתעשה לי באמת סדר בראש ממה בנוי מיקס…
ואם איזה פלאגינים משתמשים(ניסתי במונו סטריאו בערוץ ולא ממש הצלחתי)דרך אגב לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בFL
@shimix-dj אלוף הFL STUDIO…סליחה שאני חופר יכול להיות שיש כזה שאלה אבל לי כח לחפש שעות בפורום כי יש פה+2700 נושאים
-
דבר שני אני צריך רקע על מיקס. בעיקרון אני מכיר את התוכנה אבל יש קטע שבכלל לא נגעתי בו.
2.עיבוי/חיזוק הצליל
ואם איזה פלאגינים משתמשים(ניסתי במונו סטריאו בערוץ ולא ממש הצלחתי)דרך אגב לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בFL
@shimix-dj אלוף הFL STUDIO…סליחה שאני חופר יכול להיות שיש כזה שאלה אבל לי כח לחפש שעות בפורום כי יש פה+2700 נושאים
@יחיאל-סגל כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
2.עיבוי/חיזוק הצליל
קודם על תודה! אני שמח שאהבת את הנושא הזה!
קשה לי לענות על מה ששאלת, כי הנושא הזה נועד לשאלות יותר ספציפיות שאפשר לענות עליהם בקלות ובקצרה, אם יש לך שאלה כזאת, אני אשמח לענות ולעזור!בהצלחה!
-
I IL FL התייחס לנושא זה
-
@Yossile כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אשמח לדעת אם בטוח עדיף לי ללכת על זה ולא על הבייאר דיינמיק
אם אתה מתכוון ל DT770 PRO , לדעתי חד משמעי, עדיף את האודיו טכניקה (מכיר את שניהם ממש טוב).
@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אם אתה מתכוון ל DT770 PRO , לדעתי חד משמעי, עדיף את האודיו טכניקה (מכיר את שניהם ממש טוב).
הם טובות גם למיקסים? או שעדיף להשקיע עוד טיפה ולקנות את הpro990? אני יודע שהם יותר טובות,
אבל אני גם צריך אוזניות סגורות ותקציב לשתיים אין לי כרגע… מה כן יותר חשוב לי שיהיו לי אוזניות מעולות למיקס שאני אוכל להיות רגוע… השאלה אם הפער משמעותי אני אקנה אותם ויחכה עם הזוג אוזניות הסגורות
, בכללי עד כמה זה משמעותי אם עורכים באוזניות פתוחות או סגורות? אני אשמח לדעתך -
@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
הם טובות גם למיקסים? או שעדיף להשקיע עוד טיפה ולקנות את הpro990? אני יודע שהם יותר טובות,
אבל אני גם צריך אוזניות סגורות ותקציב לשתיים אין לי כרגע… מה כן יותר חשוב לי שיהיו לי אוזניות מעולות למיקס שאני אוכל להיות רגוע… השאלה אם הפער משמעותי אני אקנה אותם ויחכה עם הזוג אוזניות הסגורות
, בכללי עד כמה זה משמעותי אם עורכים באוזניות פתוחות או סגורות? אני אשמח לדעתך@קיובייס כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אבל אני גם צריך אוזניות סגורות ותקציב לשתיים אין לי כרגע… מה כן יותר חשוב לי שיהיו לי אוזניות מעולות למיקס שאני אוכל להיות רגוע… השאלה אם הפער משמעותי אני אקנה אותם ויחכה עם הזוג אוזניות הסגורות,
בכללי עד כמה זה משמעותי אם עורכים באוזניות פתוחות או סגורות? אני אשמח לדעתךאני חושב שתקנה את האודיו טכניקה עכשיו, ובהמשך החיים תשקיע ב Beyerdynamic DT 900 PRO X (גם אם זה ייקח יותר זמן).
בהצלחה!
-
@קיובייס כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אבל אני גם צריך אוזניות סגורות ותקציב לשתיים אין לי כרגע… מה כן יותר חשוב לי שיהיו לי אוזניות מעולות למיקס שאני אוכל להיות רגוע… השאלה אם הפער משמעותי אני אקנה אותם ויחכה עם הזוג אוזניות הסגורות,
בכללי עד כמה זה משמעותי אם עורכים באוזניות פתוחות או סגורות? אני אשמח לדעתךאני חושב שתקנה את האודיו טכניקה עכשיו, ובהמשך החיים תשקיע ב Beyerdynamic DT 900 PRO X (גם אם זה ייקח יותר זמן).
בהצלחה!
-
@SHLNX רק שאלה, שכבר שאלתי בשרשור אחר ואשמח לשמוע את דעתך.
יש לי כרגע אוזניות סגורות של AKG K92, ולא כיף לי לעשות איתו הפקות כי כל הזמן אני חושב שהסאונד שאני שומע הוא לא הסאונד הנכון…
מה יהיה ההבדל בין האוזניות שלי + פלאגין לתיקון תדרים ופלאגין ליצירת סטריאו באוזניות סגורות,
לאוזניות פתוחות אמיתיות. כמו הDT 990 PRO ודומיו.
בהתחשב בזה שלא למדתי סאונד, ואני מודע לכך שהאוזניים שלי לא מספיק מיומנות לשינויים מינוריים בסאונד (תמיד כדי לשמוע השפעה של פלאגין אני צריך להגביה אותו/לחזק אותו יחסית הרבה (-ביחס לסרטוני מומחים שמשתמשים בזה) כדי להרגיש אותו… -
יש לי כרגע אוזניות סגורות של AKG K92, ולא כיף לי לעשות איתו הפקות כי כל הזמן אני חושב שהסאונד שאני שומע הוא לא הסאונד הנכון…
מה יהיה ההבדל בין האוזניות שלי + פלאגין לתיקון תדרים ופלאגין ליצירת סטריאו באוזניות סגורות,
בהתחשב בזה שלא למדתי סאונד, ואני מודע לכך שהאוזניים שלי לא מספיק מיומנות לשינויים מינוריים בסאונד (תמיד כדי לשמוע השפעה של פלאגין אני צריך להגביה אותו/לחזק אותו יחסית הרבה (-ביחס לסרטוני מומחים שמשתמשים בזה) כדי להרגיש אותו…@מייבין-באקורדים כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
בהתחשב בזה שלא למדתי סאונד, ואני מודע לכך שהאוזניים שלי לא מספיק מיומנות לשינויים מינוריים בסאונדקשה לי לענות לך לפי השמיעה שלך, כי אני לא מכיר אותה, אבל אני חושב שיהיה הבדל משמעותי
(תמיד כדי לשמוע השפעה של פלאגין אני צריך להגביה אותו/לחזק אותו יחסית הרבה (-ביחס לסרטוני מומחים שמשתמשים בזה) כדי להרגיש אותו…
יש הרבה מאוד ‘מומחים’ בסירטונים שמזיזים נובים בביטחון והם לא ממש שומעים/מבינים מה הם עושים…