לוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים
-
@לוי-ל כן
@מאיר-מיוזיק. כתב בלוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים:
כן
בקצרה:
8 ערוצים של לידים שנשלחים לגרופ אחד(יש עליו צי’ן קבוע שלי ללידים שכולל שני סוגים של סטורציות שונות, קומפרסיה, רוורב, סידצ’ן, אוטומציות ווליום שעושות את הברייקים המטורפים האלה, ולימיטינג מעט חריף), כולם מנגנים את אותו התפקיד, אבל כל אחד נשמע שונה, וכולם ביחד יוצרים את הליד המטורף הזה, יש אח"כ עוד שלושה ערוצים של אקורדים חריפים שמנגנים ביחד עם הלידים(באותם המקומות בדיוק) ונשלחים לאותו הגרופ, יש כאן קצת רעש לבן ורעש של קהל עם אוטומציות ווליום, בס חריף שמורכב מארבע בסים חזקים והוא ממש ממש משמעותי כאן, נשלח לגרופ שעליו יש סטורציה קומפרסיה סידצ’ן ולימיטינג. וכמובן קיק וקלאפ שמנים… -
@מאיר-מיוזיק. כתב בלוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים:
כן
בקצרה:
8 ערוצים של לידים שנשלחים לגרופ אחד(יש עליו צי’ן קבוע שלי ללידים שכולל שני סוגים של סטורציות שונות, קומפרסיה, רוורב, סידצ’ן, אוטומציות ווליום שעושות את הברייקים המטורפים האלה, ולימיטינג מעט חריף), כולם מנגנים את אותו התפקיד, אבל כל אחד נשמע שונה, וכולם ביחד יוצרים את הליד המטורף הזה, יש אח"כ עוד שלושה ערוצים של אקורדים חריפים שמנגנים ביחד עם הלידים(באותם המקומות בדיוק) ונשלחים לאותו הגרופ, יש כאן קצת רעש לבן ורעש של קהל עם אוטומציות ווליום, בס חריף שמורכב מארבע בסים חזקים והוא ממש ממש משמעותי כאן, נשלח לגרופ שעליו יש סטורציה קומפרסיה סידצ’ן ולימיטינג. וכמובן קיק וקלאפ שמנים…@לוי-ל ואוו!! ובכל זאת זה לא נשמע “בוצי”
דרך אגב מה ההבדל בין הLimiting, לבין הEQ? -
@מאיר-מיוזיק. אה, שכחתי לציין שיש גם EQ על הלידים שחותך סאב וקצת נמוכים, שהבס ממש יבעוט
EQ זה כלי שנועד להוריד תדרים מעצבנים/להדגיש תדרים יפים, ולימיטר זה כלי שנועד להגביל את הווליום של הערוץ/הגרופ כדי שלא יהיה קליפינג/דיסטורשן שיצרום באוזן, וגם מקובל לדחוס איתו קצת את הסאונד כדי לקבל יותר LOUDNESS -
ואין כמו פיוצ’ר באונ’ס טוב!
באונ’ס חזק.wav
באונ’ס חזק.mp3 -
טוב לאחרונה יצרתי המון פיוצ’ר באונ’ס, ורציתי ליצור גם עוד זאנ’ר
אז יצרתי עוד זאנ’ר שאני ממש ממש אוהב - פרוגרסיב האוס!
אשמח שתאזינו ותגיבו אם אהבתם!
Progresive House.wav
Progresive House.mp3
*הלחן לא שלי, שמעתי אותו בסרטון כל שהוא. -
טוב לאחרונה יצרתי המון פיוצ’ר באונ’ס, ורציתי ליצור גם עוד זאנ’ר
אז יצרתי עוד זאנ’ר שאני ממש ממש אוהב - פרוגרסיב האוס!
אשמח שתאזינו ותגיבו אם אהבתם!
Progresive House.wav
Progresive House.mp3
*הלחן לא שלי, שמעתי אותו בסרטון כל שהוא. -
שיפרתי את זה עוד מבחינת באלנס ומיקס:
Progresive House2.wav
Progresive House2.mp3 -
שיפרתי את זה עוד מבחינת באלנס ומיקס:
Progresive House2.wav
Progresive House2.mp3 -
בכל הטראקים שלך שהם מאוד יפים תמיד יש את האלמנט של האוטמציה אם הפיץ, לדעתי תאזן קצת מינון, זה בעובר, במיוחד לא להאוס
-
@לפרוט-על-הלב זה אלמנט שהוא חובה למוזיקה אלקטרונית בכל זאנ’ר, אין מה לעשות, כאחד שלמד את המוזיקה האלקטרונית בכל זאנ’ר אפשרי, זה תמיד נמצא שם
-
@לפרוט-על-הלב זה אלמנט שהוא חובה למוזיקה אלקטרונית בכל זאנ’ר, אין מה לעשות, כאחד שלמד את המוזיקה האלקטרונית בכל זאנ’ר אפשרי, זה תמיד נמצא שם
@לוי-ל במינון יותר הגיוני לדעתי, אבל כל אחד וטעמו הוא,
-
-
בכל הטראקים שלך שהם מאוד יפים תמיד יש את האלמנט של האוטמציה אם הפיץ, לדעתי תאזן קצת מינון, זה בעובר, במיוחד לא להאוס
@לפרוט-על-הלב כתב בלוי יצחק ל. | טראקים ופרויקטים:
כל הטראקים שלך שהם מאוד יפים תמיד יש את האלמנט של האוטמציה אם הפיץ, לדעתי תאזן קצת מינון, זה בעובר, במיוחד לא להאוס
דווקא זה החלק שאני הכי אוהב בטראקים שלך
-
-